Sadece icimde kalmasin diye yaziyorum.. Anlatabilecegim kimse yok. Üzülüyorum ama kadere razi gelmeli galiba?!
Gecen sene mayis ayinda tanistik. Ilk gördügü an benden hoslandiki hep pesimdeydi. Benimle ilgilenen yakiskli hayatta birseylere ulasabilmis basarili bi adam. Bende hoslandim görüsmeye basladim.
Aradan iki ay gecti ben istemiorum dedim bitirdim iliskimi. O herseyi yapti bitirmeyim diye. Bi ay sonunda biz yine biraraya geldik. Beni cok seven bi adamm her haliyle sevdigini gösteren bir adam vardi karsimda. Bi kadin baska ne ister??
Bende ona asik oldum. Cok sevdim ama hep daha fazlasini istedim ev olmazsa evlenmem gibi seyler demeye basladim. O hep zamanla hepsi olur aramizi acma böyle seylerden dedikce ben inatla hayir hemen olsun yoksa evlenmem diyordum. Oysa biliyordum ilerde bunlari yapabilirdi ama ben sabirsizdim hemen fazlasini istedim.
HEM OLMASA NE YAZAR BENI SEVEN BI ADAM, BENDE ONU SEVIYORUM ÖNEMLI OLANDA BU!!!
Iliskimiz hep böyle nedenlerden dolayi düse kalka gecti, yedi ay boyunca bitiriyordum iki gün sonra özr dileyip dönüyodum. Yada onun cabasi sonucunda dönüyodum..
TABI GÜZEL GÜNLERIMIZDE OLDU BU ZARF ICINDE..
Sonra ben yine böyle maddi seylerden dolayi bitttiii bitti diye tutturdum ve subat ayinda Bir gitttiii tam gitttii. Bu sefer dön dedim dönmedi. Birdaha aslaa maddiyatla basinin etini yemicem dön seviorum herseyi gectim sadece seni seviyorum seni istiyorum dedim yalvardimmmm. ama nafile dönmedi.
Iki ay boyunca beni heryerden silldddiii.. Ve biliyordum kendini baskalariyla yazisarak benden uzak tutacagini.
Ben geceleri gezmesini istemiodum geceleri diledigince gezmeye basladi..
Evet, ben ittim onu, hatami kabul ediorum. Iki ay boyunca konusmadi benimle ve sonra mayista döndü.
Ben bu sefer seni seviorum asla maddiyati vs. Aramiza sokmicam dedim.
Ama bu iki ay zarfinda kimlerle hangi kadinlarla acaba yazisti ettti diye düsünmeye basladim ve bu sefer bundan dolayi hep kavga yapmaya basladim.
Bensiz yasamak istemeyen adam iki ay bensiz yapabildi. Sindiremedim bu durumu. Bu yüzden yine hep tartismaya basladim simdide ben seni istemiorum sevmiorumm bitttiii gitt dedim.. Yine cabaladi yine cokkk ugrassssttttiiiiiii.. Ben inatla hayir dedim cünkü bana iki ay yasattigi aciyi o da yasasin istedim.
Sonucc iki hafta önce tamamen bitttii dedi bana. Artik mantigiyla hareket edicek beni sildigni söyledi..
Hic artim yok sadece eksilerim varmis.. Dön. Dedim dönmüyor.
Oysa ne kadar hatalida olsam bi taraftan hepppppp sevdigimiiii hissettirdim bos zamanimi hep onunla gecirdim arkadaslarimla gezmektense hepppppp onu tercih etttimm.. Hep onunla degerlendirdim.
Herneyse tabi b
Sevidigim icin birazcikta ezdim.. Özgürlügünü kisitladim. Sadece benim olsun benden baska kimseyi görmesin istedim.. Sonuccc artik beni istemeyen bir adam.
Dön diye aglasamda nafile. Istemiyor beni artik okadar canim yaniyoki..
Bi kac ay sonra baskalari gircek hayatimiza amaa ben suan tahammül bile edemiorum böyle seyleri düsünmeye..
Keskeee dönseeeeeee amaa simdiiiiiii...
aradan haftalar gectikten sonra degil, simdiiiiii!!
Bu arada benim ayriliklarim iki günlüktü hemen barisiodum. O gittimi tamameennn gidio. Sevse gidemezdi. Ayni benimde gidemediigim gibi.. Ama neden ozaman hizursuzluk cikariodum yaaaaaaa offff..
Bitti. Üzgünüm. Keske zamani geri alabilsem. Onunla gecen günlerimi istiyorum. Neden bu kadar üstüne gittim? Nedennnnnnnn.....