Hatam var.. Ama yinede dönsün bana geri:( seviyoduk oysa.

Mesela üni okuyorum arabam var.. Maddi durumum iyi yani.. Yoksa en basindan babanin varmida benden istiyosun der giderdi dimi:)))

Neyse ben yinede hatamin farkindayim

Üniversiteyi evi olan adam tavlamak, zengin koca bulmak için mi okuyorsun yoksa meslek sahibi olup kendi ayakların üstünde durmak için mi?

Arabayı çalışarak mı aldın baba parasıyla mı?

Daha üniversite öğrencisiyken evin malın mülkün peşinde koşacağına, okulunu bitir, işini gücünü yoluna koy da evini kendin al. Her an karşına evin yoksa evlenmem diyen bir adam çıkabilir. Ya da evin olursa bu saçma sapan huylarını görmezden gelir bazı insanlar.

Bence size guzel bi ders olmus. Artik birdaha kimseye boyle davranamayacaksiniz. O adamin yerinde olsam yuzunuze bile bakmam. Gel sevgilim git sevgilim muhabbetine donmus lackalasmis civimis pis kokmus bi iliski olmus
Bu saatten sonra sana geri donse bile suanki pismanligin zamanla yok olacak ve ayni simarikliklara devam edeceksin. Sevildigini bilmek boyle bencillestirir insani. Insaniz cunku.
Velhasilikelam o adam geri donmemeli sizde bu meseleden saglam bi tokat yemis olup asla bu hatayi tekrarlamayacaksiniz.

Sevse gitmezdi diye bir şey yok. Insan bazen deli gibi sevse de gidebilir. Adama hayatı zindan etmişsiniz. Iyi bile dayanmış bu zamana kadar.

Mesela üni okuyorum arabam var.. Maddi durumum iyi yani.. Yoksa en basindan babanin varmida benden istiyosun der giderdi dimi:)))

Neyse ben yinede hatamin farkindayim
Babanın var mi benden istiyorsun? Sen niye üniversite okuyorsun? Arabanın baba parasıyla mi aldin? Ben olsam anadan babadan gelen değil sorarim SEN CALİSARAK NE KAZANDİN, NE ALDİN diye. Zira başkasına güvenen insanlardan hiç haz etmem.

1- seviyorsa gitmez dedin, madem seviyorsun sen nasıl gittin?
2- o 2 ay boyunca sensiz durabilmesini hazmedememişsin, şimdi sensiz geçirdiği 2 haftayı nasıl hazmedeceksin? Yani adam affetse bile yine bok edeceksin.
3- üniversite okumayı ve araba sahibi olmayı lütuf sayıyorsan böyle davranman normal. Üstelik bu zamanda araba alamayan mı kaldı, banka kredileri sağolsun her evde 2'şer araba var. Sanki kimse okumuyormuş gibi yazmışsın. 'Hukuk/tıp okuyorum, lise boyu çalıştım kredi çektim araba aldım. Mesleğim ile inşallah iyi para kazanacağım ve o evin borcunu zaten birlikte ödeyeceğiz' de bakalım kimse seni yargılıyor mu? Allah bilir arabayı baban aldı, özel üniversitede %25 burslu tırt bi bölüm okuyorsun.

Bu şımarıklıktan vazgeçmezsen değil bu adamla, hiç kimseyle evlenemezsin kusura bakma. Kimse vazgeçilmez değildir. Çok aşık olduğun birini bile tek seferde silip atabilirsin.

Her lafta bitirip iki gün sonra döneceğine bi kere bitirip tam gitsin daha iyi. Upuzuuun bir mektup yazın bize yazdığınız gibi, kendinizi ezdirmeden ama ne kadar pişman olduğunuzu hatalarınızdan ders çıkardığınızı göstererek. Son şansınız samimiyet gibi duruyor. Ama ben bile okurken kızdım size,döner mi pek sanmıyorum...

İlişkinizde beklediğimiz şey para pulsa ona göre davranın. Yok benim sevdiğim adam yanımda olsun yeter diyorsanız ona göre. Ne istediğinizi bilmiyorsunuz, kendinizi boşverin adamcağıza yazık olmuş. Genelde ne olur böyle adamlar, ilişkilerinde yaşamadıkları şevdaki anlayışı gördükleri ilk kızla evlenirler. Umarım sizde 2 gün sonra evlenmiş diye konu açmazsınız. Artık bir şeylerin düzeleceğini sanmıyorum, bundan sonra karşınıza çıkan adama böyle yaklaşmayın.

Sen en başından beri sevmemişsin. Eğer sevseydin ilk önce maddiyata önem vermezdin. Sadece ikinizi sevginizi düşünürdün. Çok bencillik yapmışsın ilişkinde. Sen bitirmişsin çocuk gitmiş o ara kiminle olduysa oldu bunu kafana takmaman gerekirdi. Sen itmişsin çocuğu ve sen yokken yapmış ne yapmışsa. Kavgaya lüzum yoktu bence. Bu saatten sonra gelse bile mutlu olamazsınız. Araya bir kere ayrılık girdi mi kavgalar, sorunlar yüzünden bir daha o ilişki yürümez. Kafana çok takma kendi kendine eziyet edersin sadece.

X