• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatam nerede?

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
herkese merhaba,
Ben 1.5 senelik evliyim ve 8.5 aylık bi kuzum var kayınvalidem eşime çok düşkündür.İlk zamanlar benden için aramıyor sormuyor uğramıyor yanıma diye şikayetlerde bulundu eşime tamam dedim eşimin gönlü olsun elimden geldiğince aradım ama gene memnun olmadı hamileliğim süresince beni çok strese soktu doğum yaptım hakeza öyle 8 ay hiç kesintisiz her geldğinde doymuoyr bu çocuk muhabbeti kontrolleri normal olduğu halde gittğimde duyup sussun diye götürdüğüm halde anne olanlar bilir bir kadın için en zor şey bebeğine yetemediği duygusuna kapılmasıdır sanırım beni bu anlamda çökertti cahil demedi sürekli aynı şeyler ve daha biçok şey. Eşim bana evde her konuda destek olur ama maalesef ruh inceliği yok yani hadi çıkalım gezelim genelde bilg haşır neşir evde olduğunda sürekli söyledim şu zamana kadar bunalıyorum lütfen dikkat et hareketlerine patlarım bi noktada diye uyardım Sorunum şu kızlar uzatmayayım bugun kayınvalidemin babası amelyat oldu prostat tan bize yakın hastane gittim 2 kere dedenin yanına özellikle kayınvalidemi de aradım anne isterseniz babamla akşam bize gelin yemeğe die hoş babasının yanında diildi günün büyük kısmında bakarız dedi akşam eşim işe gitmeden aradı anne gelicekmisiniz die baban gelsin bende geliyim dedi ben çıldırdım neden incelik beklerken hep benden arayıp haber verme nezaketini gösteremiyor diepatladım yane öle böle bağırmadım eşime istemiorum annenleri hep böle yapıo insan önceden arar haber verir ona göre bende hazırlanırdım die mesele yemek meselesi diil esasen neden incelik gösterip gelceğini haber vermiosun çocuklu kadınım dimi bide arayıp sormuşum daha önce den bakarız bakarız çok fena patladım eşime ona da kızdım benmle ilgilemedin böyle oldum die sizce hatalımıyım çok takıorum herşeyi ne yapmalıyım :( bi akıl verin?

Resmen kendimi okumuş gibi oldum. Canım öncelikle Allah sabır ve kolaylık versin. Böyle durumlarda eşlerin ilgisizliği insanı çok üzüyo o savunsa böle olmazdı diyo insan. Eşine patlaman bişi değiştirmez sadece sizin aranızı bozar. Anneler oğullarına çok düşkün oluyolar bu gerçek. Ama bu konuda eşinle aranı bozma derim ben evinin iç huzuru bozulmasın. Çok dert etme kendine ne kadar düşünsen o kadar dolarsın sonra olur olmadık yerde patlarsın. Üzme kendini :)

Canım anladıgım kadarı ıle kendı sözunu gecırmeyı seven bır valıden var sen onlara karsı savunmasız kaldıkça ustune geleceklerdir bence eşinle aranı bozma onlar öyle yaptıkça sen inadına guler yuzlu davran ki neyaparlarsa yapsınlar seni huzursuz edemedikleri bilincine varsınlar.İnanki 3.şahıslar için eşler bazen bırbirimizin kalbını kırdıkça kırıyoruz sonra bir bakıyoruz ki değmeyecek sebeplerden evlilikler yıpranmış saygı azalmış sevgi yok denecek düzeye gelmiş ve daha kötusu bır bakıyorsun seni sıkıntıya sokanlar hayatlarına kaldıkları yerden devam ederken sen hayatının geri kalanını nasıl yaşayacağının planlarını yapıyor olursun.Hataya düşme elbet zorlanıyorsundur bebein var allah uzun ve sağlıklı bir ömur versin bebeğinin ve eşinle olmanın keyfini çıkarmaya bak ve herzaman ben hayattan alacağım en buyuk armaganı eşim ve çocuğumu aldım hiç birşey umurumda olmaz de hatta validene bile söyle..

Resmen kendimi okumuş gibi oldum. Canım öncelikle Allah sabır ve kolaylık versin. Böyle durumlarda eşlerin ilgisizliği insanı çok üzüyo o savunsa böle olmazdı diyo insan. Eşine patlaman bişi değiştirmez sadece sizin aranızı bozar. Anneler oğullarına çok düşkün oluyolar bu gerçek. Ama bu konuda eşinle aranı bozma derim ben evinin iç huzuru bozulmasın. Çok dert etme kendine ne kadar düşünsen o kadar dolarsın sonra olur olmadık yerde patlarsın. Üzme kendini :)

çok üzülüorum en çok da kendime sanırım tanıyamıorum bazen kendimi ağlama krizi ağzıma geleni söyledim biraz inceliği hak etmiomuyum die çok saol canım allah sanada kolaylık versin :)

Ama canım sen zaten başta teklif etmişsin akşama size yemeğe gelmeleri için
Bakarız demesi güya işe yaratmaması senin yaptıklarının
Kayınvalidenden neden incelik bekliyorsun ki?
Boşverr umursama bile onun yaptığı hal ve hareketlere
Takma kafana eşinede asla eleştirme annen şöyle yapıyo böyle diyor diye
Kıymetleniyor sonra valla

Canım anladıgım kadarı ıle kendı sözunu gecırmeyı seven bır valıden var sen onlara karsı savunmasız kaldıkça ustune geleceklerdir bence eşinle aranı bozma onlar öyle yaptıkça sen inadına guler yuzlu davran ki neyaparlarsa yapsınlar seni huzursuz edemedikleri bilincine varsınlar.İnanki 3.şahıslar için eşler bazen bırbirimizin kalbını kırdıkça kırıyoruz sonra bir bakıyoruz ki değmeyecek sebeplerden evlilikler yıpranmış saygı azalmış sevgi yok denecek düzeye gelmiş ve daha kötusu bır bakıyorsun seni sıkıntıya sokanlar hayatlarına kaldıkları yerden devam ederken sen hayatının geri kalanını nasıl yaşayacağının planlarını yapıyor olursun.Hataya düşme elbet zorlanıyorsundur bebein var allah uzun ve sağlıklı bir ömur versin bebeğinin ve eşinle olmanın keyfini çıkarmaya bak ve herzaman ben hayattan alacağım en buyuk armaganı eşim ve çocuğumu aldım hiç birşey umurumda olmaz de hatta validene bile söyle..

doğru sölüosun saygı kalmıo maalesef güleryüzlü karşıladım ama gidenler gitti benden sürekli aynı gamsız olmanın yollarını bulmam lasım sanırım bütün mesele bu esasen canım.

çok üzülüorum en çok da kendime sanırım tanıyamıorum bazen kendimi ağlama krizi ağzıma geleni söyledim biraz inceliği hak etmiomuyum die çok saol canım allah sanada kolaylık versin :)

Sen kendini neden bu kadar üzüyorsunki onunda umrunda ya zaten
Tatlı canını bu kadar incitmeye değer mi?
Kayınvalidenden ne incelik bekle nede yaptıklarına takdir
Hiçbir beklenti içinde olmadan yap İlk önce allah rızası için sonrada eşinin hatırı için canım

Ama canım sen zaten başta teklif etmişsin akşama size yemeğe gelmeleri için
Bakarız demesi güya işe yaratmaması senin yaptıklarının
Kayınvalidenden neden incelik bekliyorsun ki?
Boşverr umursama bile onun yaptığı hal ve hareketlere
Takma kafana eşinede asla eleştirme annen şöyle yapıyo böyle diyor diye
Kıymetleniyor sonra valla

canım evindeydi hastanede olmadığı için eşimde gelmez onlar dedi bende hiç oralı olmadım eşim aramasa haber de vermicek yahu bekledğim sadece 1 saat önce olsun ara baban eve diil size gelcek bende gelirim de nolur mübarek ölürmüsün kıymet konusunda haklısın cnm ailesi gelmeden eşim haklısın sen ne diyim şimdi diodu onlar geldi oooo :))) susma becerisini kazanmam lasım :D

Sen kendini neden bu kadar üzüyorsunki onunda umrunda ya zaten
Tatlı canını bu kadar incitmeye değer mi?
Kayınvalidenden ne incelik bekle nede yaptıklarına takdir
Hiçbir beklenti içinde olmadan yap İlk önce allah rızası için sonrada eşinin hatırı için canım

benden beklio ya etki tepki sanırım cnm :))
zaten emin onlar için huzursuzluk çıkarmıorum yüzlerine karşı ;)

Bende aynı şeyleri yaşıyorum bazen. Ama kendinide eşinide yıpratma canım. yeni evlisin daha yavaş yavaş alışıcaklar sana.
Aranızdaki saygı yok olmasın sonuçta eşinin ailesi. ben hep öyle düşünerek kendimi avuttum eşim için dedim susmayalım en azından elimden geleni yapmalıyım :) Eşinle kavga etmeden sakince konuşsan karşı tarafı kötülemek hemen ters tepiyo kendi açından anlat derim bende işe yaradı bi kaç kez :)

Bence haklisin arkadasım, ben olsam ben de kızardim. Ne yani yemekleri yapıp, sofrayı donatıp hazır ve nazır onların keyfini mı bekleyecekmissin, artık keyfine kalmış kayınvalidenin ister gelir ister gelmez, oldu! Emir subayı var karşılarında sanki, bir telefon acmak bu kadar mı zor? Dedim ya ben de kızardim, en çok ta adam yerine konmamaya...

canım evindeydi hastanede olmadığı için eşimde gelmez onlar dedi bende hiç oralı olmadım eşim aramasa haber de vermicek yahu bekledğim sadece 1 saat önce olsun ara baban eve diil size gelcek bende gelirim de nolur mübarek ölürmüsün kıymet konusunda haklısın cnm ailesi gelmeden eşim haklısın sen ne diyim şimdi diodu onlar geldi oooo :))) susma becerisini kazanmam lasım :D

Onlar öyle bakmıorki olaya orası oğlumun evi nasıl olsa diye
Aman ne olacak deseydin sende kendi kendine Sofraya iki tabak daha koyarım altı üstü diye
Kendini telkin etseydin
Eee erkeklerind eişi zor iki tarafıda idare etmek zorundalar
Biz eşleriyiz tamam ama onlarda anneleri babaları
Boşver senin kalbini kırmasında

Bende aynı şeyleri yaşıyorum bazen. Ama kendinide eşinide yıpratma canım. yeni evlisin daha yavaş yavaş alışıcaklar sana.
Aranızdaki saygı yok olmasın sonuçta eşinin ailesi. ben hep öyle düşünerek kendimi avuttum eşim için dedim susmayalım en azından elimden geleni yapmalıyım :) Eşinle kavga etmeden sakince konuşsan karşı tarafı kötülemek hemen ters tepiyo kendi açından anlat derim bende işe yaradı bi kaç kez :)

valla canım deniorum bazen ama pek yaramadı :)
esasen üzülüorum kötü bişi diince ailesi hakkında bana böle sölese eşim çok üzülürüm diorum ama kör olası dilim susamıorum :S
eşim için die sustum ve susuyorum biçok şeyede bilemedim ki canım ya eltim susmamış o kıymetli şimdi yanlış bizdemi ki ;)

Onlar öyle bakmıorki olaya orası oğlumun evi nasıl olsa diye
Aman ne olacak deseydin sende kendi kendine Sofraya iki tabak daha koyarım altı üstü diye
Kendini telkin etseydin
Eee erkeklerind eişi zor iki tarafıda idare etmek zorundalar
Biz eşleriyiz tamam ama onlarda anneleri babaları
Boşver senin kalbini kırmasında

tatlım işte biz aparatif bişeyler yeriz dioduk yapmamıştık o yüzden bişey ama onlar öle herşeyi yemeyince haber de vermeynce stres den asabi oldum bian hoş hep böle parlayıp sönüp kendime zarar veriorum millet keyfinde :)
evet erkeklere de zor ama .. ama işte ;)

Bence haklisin arkadasım, ben olsam ben de kızardim. Ne yani yemekleri yapıp, sofrayı donatıp hazır ve nazır onların keyfini mı bekleyecekmissin, artık keyfine kalmış kayınvalidenin ister gelir ister gelmez, oldu! Emir subayı var karşılarında sanki, bir telefon acmak bu kadar mı zor? Dedim ya ben de kızardim, en çok ta adam yerine konmamaya...

bir telefon işte sadece bir telefondan koptu olan gene bana oldu üzüldüğümle kaldım iimi :)

valla canım deniorum bazen ama pek yaramadı :)
esasen üzülüorum kötü bişi diince ailesi hakkında bana böle sölese eşim çok üzülürüm diorum ama kör olası dilim susamıorum :S
eşim için die sustum ve susuyorum biçok şeyede bilemedim ki canım ya eltim susmamış o kıymetli şimdi yanlış bizdemi ki ;)

banada hep öle diolar konuşan karşı gelen daha kıymetli oluyo diye :D bilmiorum iyilik elbet karşılığını bulur senin eşin sana iyi olsun huzurunuz olsun elbet senide olduğun gibi kabul edecekler. ya biz onlara uyucaz ya onlar bize :d bende 2 yıllık evliyim çocuğum yok die gitmiyosun ilgilenmiyosun üstüne düşmüosun diolar bilmiolarki ne kadar çok istiyorum. bende çok kavga ettim eşimle ama oda bişi yapamadı sonuçta annesi ablası kendimi kahrettim ağladım zırladım baktım bişi olduğu yok aynı tas aynı hamam :d şimdi huylarına gitmeye çalışıyorum eşime onlar beni üzüyo değilde ben üzülüyorum diyorum oda sen kafana takma dio napsın adamcağız :d
Sen dediğim gibi yıpratma kendini çocuğunla ilgilen gülümse etrafa eminim onlarda gülümsemelerinden nasiplerini alırlar ;)

Back