Hatalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese, umarım mutlu bir hafta geçiriyorsunuzdur.

Nişanlılık döneminde birisi olarak yine saçmasapan olayların olduğu bir süreçten geçiyorum. Bu saate kadar telefonda konuştum ve her kafadan bir ses çıkmasından başım ağrıdı artık. Sizin de bir fikrinizi almak istedim. Eski konularımı okuyanlar bilirler, konu nişanlımın ailesiyle tanıştığımdan beri benden sebepsiz bir şekilde hoşlanmayan, net bir kavgamızın olmadığı ancak aramızda bir "soğuk savaşın" olduğu (şu an pek soğuk sayılmaz ya) eltimle ilgili.

Ben ailemden ayrı bir şehirde kardeşimle birlikte yaşıyorum. Annemler de bana ziyarete geldiler, normalde sıklıkla gelip gitmezler. Bir süre daha bende kalacaklar. Bu arada annemlerden kastım annem ve babaannem, babam yok her zamanki gibi yurt dışında, neyse. Sağ olsunlar kayınvalidemler annemler gelince bizi yemeğe davet ettiler. Eltim tatildeydi o sırada, yemeğe katılmamıştı. Babaannem de bizim de onları yemeğe almamız lazım deyince ben de onları yemeğe çağırdım ama eltimi özel olarak aramadım yani, zaten normalde de pek hazzetmiyorum. Aklıma gelseydi arardım aslında ama kayınvalidemlerle olan yemekte olmadığından mıdır nedir, aklımdan çıkmış. Eltim tatilden dönmüş (gittiğinden dahi haberim sonradan oldu, döndüğünden hiç yok), kayınvalideme mi gelmek istemişler benim yemeğe alacağım gün nedir, kayınvalidem de "Biz Astoria'lara yemeğe gidiyoruz o gün" demiş. Tamam beni normalde de pek sevmediğini biliyordum ama kıyametleri koparmış eltim. Yok beni niye davet etmedi de bak işte görüyor musun beni ne kadar sevmiyor da benden nefret ediyor da... Astoria'ya giden benim yüzümü görmesin'e kadar vardırmış. O kadar üzüldüm ki... Kayınvalidem anlattı bir de bunları bana keşke anlatmasaydı. Nişanlım da olaya dahil olmuş, "Sen Astoria hakkında nasıl böyle konuşabilirsin, onunla kendini kıyaslayacaksan sen git bu aileden" demiş o da, olaylar olmuş bir sürü. Kayınvalidem anlatınca gittim nişanlıma sordum inanamadığım için, o da böyle olduğunu söyledi. Yemek daveti iptal oldu haliyle, yani aslında onlar gelmek istediler de ben kabul etmedim böyle olunca. İçimden gelmedi. Eltimi aradım açmadı, eşini aradım o da meşgule attı geri dönmedi.

Ya kızlar, çok üzgünüm. Çok bozuldum. Hadi ben yemeğe davet etmemiş olayım, bu kadar nefret edeceğin, "Astoria'ya giden benim yüzümü görmesin" dedirtecek kadar ne yapmış olabilirim sana ben? Yine de aradım, vallahi özür de dileyecektim. Mesaj falan atayım mı sabah durumu açıklayan bir şekilde, ne yapayım? Başım ağrıyor artık. Babaannem de ayrı sinirlendi evde, "Arayacağım ben konuşacağım" dedi, karışmasın diye onu zor zapt ettim. Annem deseniz ne oldu anlamadı bile. Kardeşim deseniz ayrı sinirli. Ya ben ne yapacağım böyle, bu kadın evlendiğimde beni çok yıpratacak buna eminim artık.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Korkulur bu eltiden,bu arada elti kayınvalide ile birlikte mi yaşıyor? Sayfaları okumadım belki soran olmustur

Bu kadının başka işi yok mu, sizinle uğraşmaktan başka?
Şimdiden böyle uğraşıyorsanız, evlendikten sonrasını düşünemiyorum sizi.
Ailedeki tek gelinse ondan kıskanıyor olmalı, hani vardır ya bir de böyle ailedeki ilk gelinim, baş gelinim lafları :KK70:
Bana göre her türlüsü boş iş valla..

Ailede benden önceki tek gelindi evet ama benim aklım almıyor böyle şeyleri. İlk gelin olsa ne, son gelin olsa ne? Osmanlı sarayında mıyız kim valide sultanın gözüne girdi diye kuyumuzu mu kazacağız nedir ahaha.

Ne soylemis olabilir belki de soguk davranmasinin sebebi budur?

Bir de sanki aramasi icin ortami hazirlamis gibi olmussunuz. Icerde buyukler var deyip aramazdi, sonra paylardi eltiyi.
Ikincisi o kadar yogun calisip bunlarla ugrasmaktan sinirleri bozulmus olabilir surat yapmasinin sebebi bu da olabilir..
Aklima bunlar geldi eltinin burayi okuyor olabilecegini de dusundum. Nerden biliyor da o mesaji atarak yalan soylediklerini soyluyor?
2. Davet te cok sakin gecmeyecek gibi gorunuyor kolayliklar diliyorum

Bilmiyorum ne söylediğini sordum ama söylemedi bana. Bana hakaret etmiştir diye düşündüm ben yine her zamanki gibi. Yok canım ben ortam falan hazırlamadım tam tersine orada kendini tutamadı. Sus, söz vermiştin bana diyorum bağıra bağıra konuşuyor bana, babaannemler duyacak diye korktum odama soktum. Büyükler var yok tınlamadı o an.

Eltim burayı okuyor olabilir mi? Benim aramalarımdan dolayı o konuşmaların bana yetiştiğini düşünmüş olabilir, yoksa ben onu durduk yere niye arayayım? Kayınvalidemin boşboğaz, dedikodu-sever bir kadın olduğunu o da biliyor sonuçta. Ay bilemedim, okuyorsa elti denilen ama kendisine ismiyle dahi hitap edemediğim fesatlıkta nirvana kadın, i hate you canım benim.

Diyorum ki kadın yemeğe davet edilmedi diye olay çıkarmış sonra da kıvırmış. K.V yi hala aklım almıyor ya neyse. Nişanlının ben yalancı mıyım vs. demesine gerek yok. Astoria ile şöyle boyle demesine gerek yok. K.v vermeli cevabı. Olmadı Astoria verir. Markette sıra kavgası değil. Aile olacaklar uzatmak kimseye birşey kazandırmaz. Koyarsın mesafeni bayramda seyranda sarılıp öpersin. Sonra görüşmezsin. Sokak kavgası gibi yakışıksız olmamış mı?

Cordelia Cordelia Bence sokak kavgası gibi olmamış, telefonda konuşmuşlar. Nişanlısı açıp sakin sakin laflarını söylese daha iyiydi ama iftira karşısında sakin kalamadı demek. Ayrıca nişanlısı gidip annesine söylese olay daha çok büyüyecekti. Zaten kadına da “bir daha bir şey yaparsan ailedekilere mesajını gösteririm, rezil olursun” gibi bir şey demiş. Ama keşke aile de bilseydi, bu kadın mesafeden daha büyük cezalar hakediyor. Nasıl o pervasızca konuşuyorsa, laf da işiteceğini bilmeli.

Şöyle mi olmalıydı? Kadın yapsın yapsın, sonra kimse ona laf söyleyemesin, çark etti diye herkes hiç olay olmamış gibi davransın, çünkü aile arasında göstermelik huzur olsun, mesafe koyalım yeter. Aşırı sakin kocası da tek cümle söylemiyormuş zaten.

Adam abisine söylese sonuç sıfır, annesine söylese olay daha çok büyüyecek, yine orta yolu bulmuş. Keşke sakin sakin saysaymış laflarını. Gerçi küfür hakaret vs kanuna aykırı bir iş yapmamış.

Ben de ailemin bilmesini istemedim açıkçası, kayınvalidemden ziyade. Benim babaannem zaten tansiyon hastası ve çabuk sinirlenen bir kadın. Bunları bilse babaannemi tutamayız. 40 yılda bir ziyarete gelmişler, bu varoş hareketleri hak etmiyorlar. Bence kayınvalidem o kadından çekiniyor. O yüzden de bizi araya soktu, kendisi bulaşmak istemiyor. Kocası dahi bulaşmıyor ki kadına, onlar bulaşsın. Zaten fazla görüşmemelerinden belli. Ben de inanın durumdan hiç hoşnut değilim, tutamıyorsunuz ki o an. Sus diye bağırıyorum, telefonu elinden almaya çalışıyorum da kalıplı falan bir adam zaten, işe yaramadı çabalarım.

Olaylar olaylar... Hepsini de üşenmedim okudum. Konunun gidişatından çok mutluyum öncelikle :olamaz:
Eltin tam bir sinsi. Kendi içinde ince planları olan, her adımını sonraki planında kullanmak üzere attığı bariz belli olan birisi. Öyle biriyle karşı karşıya gelmek istemezdin normalinde anlıyorum ama hayat işte rakip gibi karşına dikilmiş. Öyle ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey şeklinde davranırsan bu kadın sana sağlı sollu aparkatlarla çakar, nakavt olursun. Eltim yüzünden nişanlımla aram kötü diye konu açmaktan iyidir bu durumun.
Konunda kvne pek olayda pay vermemişsin, boşboğazdır demişsin ama değil. Kv eltiden de sinsi. Yemeğe gelmeden hemen sana söylüyor ki artık sen düşün. Gelelim ısrarları hep tırı vırı. Madem çok gelesiniz vardı susup hiç bişey olmamış gibi gelseydiniz derler adama. Zaten senin birşeyden haberin yoktu o söylemese. Eltiyi senin üstüne atmaya çalışmış, kendi aradan sıyrılmış. Dikkat ettiysen hiç etkilenmeyen insan kv şu an. Savdı çünkü başından elti manyağını. Sana gelseydi elti bozulacaktı, sana gelmeseydi sen bozulacaktın. Nasıl sıyrılmış işin içinden tereyağından kıl çeker gibi.. Takdir ediyorum böyle akıllı oynayanları :KK9:
Eltinin geri dönüşünün aile baskısıyla olduğunu düşünmüyorum bu arada. Senin söylediklerini çarptırıp aile ile arayı sıcaklaştırmak istemiş. Yani kendi planı. Mesajı göstermen çok doğru olmuş. Sen niye muhatap olucaksın ki o manyakla. Nişanlın en güzelini yapmış. Her türlü hamlesinde eltiyi püskürtmeye devam edin. Pes edince salarsınız deliyi.
Nişanlının bu halleri de sinirli olduğundan dolayıdır. 2 güne toparlar kendini. Erkekler konuşarak değil susarak çözüyorlar sorunlarını. Sende suç bulduğunu düşünmüyorum. Senin bu olayla alakan yok zaten. Kendini suçlama hiç.
Dipnot: o eltin düğünde halay başı olacak içimden bir ses bunu söylüyor. :halay:

Evet ben de şu an böyle düşünüyorum açıkçası. Kayınvalidem o kadından çekiniyor bence, bizi de o yüzden araya sokuyor. Bulaşmak istemiyor yani, iki tarafa da kötü olmayayım, uğraşacaklarsa onlar uğraşsın diyor da. Kabak kendi oğlunun başına patladı gibi oldu, ben hiç birebir muhatap olmadım. Ama işte gerek yok böyle şeylere ben de üzülüyorum. Nişanlımla normal konuşuyoruz ama uff ne bileyim, hissedersin ya hani o eski havamız yok. Durduk yere aramız açıldı. Umarım dediğin gibi olur da çabuk toparlar. O ruh hastasını da düğünümde istemiyorum aslında, keşke gelmeseler.

Korkulur bu eltiden,bu arada elti kayınvalide ile birlikte mi yaşıyor? Sayfaları okumadım belki soran olmustur

Yok aynı şehirde bile yaşamıyorlar normalde. @Cordelia_1605 hanım da söylemiş zaten.

Evet ben de şu an böyle düşünüyorum açıkçası. Kayınvalidem o kadından çekiniyor bence, bizi de o yüzden araya sokuyor. Bulaşmak istemiyor yani, iki tarafa da kötü olmayayım, uğraşacaklarsa onlar uğraşsın diyor da. Kabak kendi oğlunun başına patladı gibi oldu, ben hiç birebir muhatap olmadım. Ama işte gerek yok böyle şeylere ben de üzülüyorum. Nişanlımla normal konuşuyoruz ama uff ne bileyim, hissedersin ya hani o eski havamız yok. Durduk yere aramız açıldı. Umarım dediğin gibi olur da çabuk toparlar. O ruh hastasını da düğünümde istemiyorum aslında, keşke gelmeseler.
Belki büyük oğlu gibi çok karışmayacağını düşünmüştür nişanlınında. 2 gelin naparsa yapsın bana ne kafasında olmuştur o yüzden.
Ayrıca aranız açılmaz ya böyle birşeyden. İkinizde aynı taraftayken niye aranız açılsın. Düzelir nişanlın.
Bir de sen düğünde istemesen bile o yine gelir. Yüzsüzlüğe vurup dargınlık olmasın, elalem ne der, düğün bir kere oluyor sonuçta, takımızı takıp kalkarız zaten hemen diye diye gelir. Gelmezse merakından ölür çünkü görmeden yaşayamaz sizin düğünü. Bakalım onunkinde olmayıp seninkinde olacak olanlar ne?

Gelmezse merakından ölür

Hahahsjsjs. Ya ne bileyim, tamam destek oldu iyi güzel de şimdi de ailemle durduk yere kötü oldum diyor da olabilir içten içe. Benim eski sevgilimle de benzer bir durumum olmuştu orada da ablası sıkıntılıydı hey Rabbim ne bitmez çilem varmış bu konuda da. Orada da eski sevgilim bana "Ailem öncelikli her daim, sen hayatımda olmazsın ama onlar hep hayatımda olacak" tarzı bir laf etmişti bana. Acaba o da şu an böyle mi düşünmeye başladı ne bileyim ya? Buraya böyle yazınca da ergen triplerindesin diyorlar bana, ehehe.

Hahahsjsjs. Ya ne bileyim, tamam destek oldu iyi güzel de şimdi de ailemle durduk yere kötü oldum diyor da olabilir içten içe. Benim eski sevgilimle de benzer bir durumum olmuştu orada da ablası sıkıntılıydı hey Rabbim ne bitmez çilem varmış bu konuda da. Orada da eski sevgilim bana "Ailem öncelikli her daim, sen hayatımda olmazsın ama onlar hep hayatımda olacak" tarzı bir laf etmişti bana. Acaba o da şu an böyle mi düşünmeye başladı ne bileyim ya? Buraya böyle yazınca da ergen triplerindesin diyorlar bana, ehehe.
Elti onun ailesi değil. Abisi onun ailesi. Sende çekirdek ailesi olacaksın. Böyle bir şey demesi için evdeki herkesin eltiyi tutması ve nişanlına cephe alması gerekirdi ama anlattıklarına göre öyle bir şey yok. Nişanlının morali bozuk çünkü ailene ve sana saygısızlık yapıldı. Seni tam manasıyla koruyamadığını düşünüyor. Senin bunları yaşaman onun yüzünden gibi hissediyor. Hem utanıyor hem de üzülüyor senin için. Nişanlına hep yanında olduğunu, ona karşı bir kızgınlığın olmadığını söyle. Seni savunmasının sana yettiğini bilsin. Eksik hissetmesin kendini.
Kendini onun yerine koysan ailemle aramı bozdu bu adam demezdin.

Olaylar olaylar... Hepsini de üşenmedim okudum. Konunun gidişatından çok mutluyum öncelikle :olamaz:
Eltin tam bir sinsi. Kendi içinde ince planları olan, her adımını sonraki planında kullanmak üzere attığı bariz belli olan birisi. Öyle biriyle karşı karşıya gelmek istemezdin normalinde anlıyorum ama hayat işte rakip gibi karşına dikilmiş. Öyle ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey şeklinde davranırsan bu kadın sana sağlı sollu aparkatlarla çakar, nakavt olursun. Eltim yüzünden nişanlımla aram kötü diye konu açmaktan iyidir bu durumun.
Konunda kvne pek olayda pay vermemişsin, boşboğazdır demişsin ama değil. Kv eltiden de sinsi. Yemeğe gelmeden hemen sana söylüyor ki artık sen düşün. Gelelim ısrarları hep tırı vırı. Madem çok gelesiniz vardı susup hiç bişey olmamış gibi gelseydiniz derler adama. Zaten senin birşeyden haberin yoktu o söylemese. Eltiyi senin üstüne atmaya çalışmış, kendi aradan sıyrılmış. Dikkat ettiysen hiç etkilenmeyen insan kv şu an. Savdı çünkü başından elti manyağını. Sana gelseydi elti bozulacaktı, sana gelmeseydi sen bozulacaktın. Nasıl sıyrılmış işin içinden tereyağından kıl çeker gibi.. Takdir ediyorum böyle akıllı oynayanları :KK9:
Eltinin geri dönüşünün aile baskısıyla olduğunu düşünmüyorum bu arada. Senin söylediklerini çarptırıp aile ile arayı sıcaklaştırmak istemiş. Yani kendi planı. Mesajı göstermen çok doğru olmuş. Sen niye muhatap olucaksın ki o manyakla. Nişanlın en güzelini yapmış. Her türlü hamlesinde eltiyi püskürtmeye devam edin. Pes edince salarsınız deliyi.
Nişanlının bu halleri de sinirli olduğundan dolayıdır. 2 güne toparlar kendini. Erkekler konuşarak değil susarak çözüyorlar sorunlarını. Sende suç bulduğunu düşünmüyorum. Senin bu olayla alakan yok zaten. Kendini suçlama hiç.
Dipnot: o eltin düğünde halay başı olacak içimden bir ses bunu söylüyor. :halay:
Şuraya bir imza bırakayım ben:super:

Süreci çok güzel idare ettin, tebrik ederim Astoria :KK9:

Şu kız saçmasapan sevgililerinden sonra çok şükür hak ettiği adamı buldu mutlu olacak diye sevinirken pat diye bomba gibi bir elti düştü ortaya :olamaz:

Olmasa iyiydi bu olaylar haklısın ama bir taraftan da iyi ki oldu bence. Nişanlın harika savundu seni, ne kadar arkanda olabileceğini, ona ne kadar güvenebileceğini bir kez daha görmüş oldun. Bu çok çok önemli, benim bir ilişkim sırf bu yüzden bitti, seninde benzer bir şey yaşadığını hatırlıyorum eski sevgilinde. Hem bir taşla iki kuş olmuş oldu, elti de senin kolay lokma olmadığını görmüş oldu, bir daha asla cesaret edemez. Çoğunluğun aksine ben kayınvaliden ve kayınpederinin pasif insanlar olmasını sevdim, sana sorun çıkartamazlar :KK70:

Nişanlın bu kadar yoğun çalışırken, hiç gerek yokken niye böyle oldu en mutlu olmam gerektiği zamanlarda diye üzülmüştür, sence de bu çok normal değil mi? Senle hiçbir sorunu yok, sadece eltinin yaşattığı gereksiz gerginliğe üzülüyor, sana laf söylemesine de üzülmüştür tabi. Daha en başta tatile gidelim dediğinde ben samimiyetsiz olduğunu seni kıskandığını hissetmiştim o eltinin, hayatından kendi kurguladığı olayla çıkmış olması senin için üzücü değil büyük bir nimet, farkına var ve sevin bence.

Süreci çok güzel idare ettin, tebrik ederim Astoria :KK9:

Şu kız saçmasapan sevgililerinden sonra çok şükür hak ettiği adamı buldu mutlu olacak diye sevinirken pat diye bomba gibi bir elti düştü ortaya :olamaz:

Olmasa iyiydi bu olaylar haklısın ama bir taraftan da iyi ki oldu bence. Nişanlın harika savundu seni, ne kadar arkanda olabileceğini, ona ne kadar güvenebileceğini bir kez daha görmüş oldun. Bu çok çok önemli, benim bir ilişkim sırf bu yüzden bitti, seninde benzer bir şey yaşadığını hatırlıyorum eski sevgilinde. Hem bir taşla iki kuş olmuş oldu, elti de senin kolay lokma olmadığını görmüş oldu, bir daha asla cesaret edemez. Çoğunluğun aksine ben kayınvaliden ve kayınpederinin pasif insanlar olmasını sevdim, sana sorun çıkartamazlar :KK70:

Nişanlın bu kadar yoğun çalışırken, hiç gerek yokken niye böyle oldu en mutlu olmam gerektiği zamanlarda diye üzülmüştür, sence de bu çok normal değil mi? Senle hiçbir sorunu yok, sadece eltinin yaşattığı gereksiz gerginliğe üzülüyor, sana laf söylemesine de üzülmüştür tabi. Daha en başta tatile gidelim dediğinde ben samimiyetsiz olduğunu seni kıskandığını hissetmiştim o eltinin, hayatından kendi kurguladığı olayla çıkmış olması senin için üzücü değil büyük bir nimet, farkına var ve sevin bence.

Merhaba canım, gerçekten bu anlamda biraz bahtsız olduğum söylenebilir ehehe. 3. kişilerden kurtulamadım gitti. Nişanlımla bugün konuştuk yine, söyledim tintinn tintinn 'in dediği gibi. Bu soğukluğuna anlam veremediğimi söyledim, her zaman olduğu ve olacağı gibi şimdi de onun yanında olduğumu, birbirimizin yanında olmamız gerektiğini, birbirimize olan bağlılığımızın çok önemli olacağını söyledim. Soğuk olduğunu inkar etti başta. Nereden çıkarıyorsun, ben sana neden soğuk olayım konuşuyoruz her gün falan dedi. Sonra moralim bozuldu niye böyle oluyor anlamıyorum dedi. Ben de kendini üzme, herkeste böyle kök aile sorunları olabiliyor (keşke nişanlımla da terapiye almışım gibi konuşmasam buraya yazarken fark ettim), önemli olan ikimiziz sen varken başka kimse umrumda değil dedim. Ondan sonra biraz rahatlar gibi oldu, daha sıcak konuştu. Düzelir umarım. Abisi konuşmuyormuş bu arada onunla, biraz ona da bozuk.

Merhaba canım, gerçekten bu anlamda biraz bahtsız olduğum söylenebilir ehehe. 3. kişilerden kurtulamadım gitti. Nişanlımla bugün konuştuk yine, söyledim tintinn tintinn 'in dediği gibi. Bu soğukluğuna anlam veremediğimi söyledim, her zaman olduğu ve olacağı gibi şimdi de onun yanında olduğumu, birbirimizin yanında olmamız gerektiğini, birbirimize olan bağlılığımızın çok önemli olacağını söyledim. Soğuk olduğunu inkar etti başta. Nereden çıkarıyorsun, ben sana neden soğuk olayım konuşuyoruz her gün falan dedi. Sonra moralim bozuldu niye böyle oluyor anlamıyorum dedi. Ben de kendini üzme, herkeste böyle kök aile sorunları olabiliyor (keşke nişanlımla da terapiye almışım gibi konuşmasam buraya yazarken fark ettim), önemli olan ikimiziz sen varken başka kimse umrumda değil dedim. Ondan sonra biraz rahatlar gibi oldu, daha sıcak konuştu. Düzelir umarım. Abisi konuşmuyormuş bu arada onunla, biraz ona da bozuk.

Stres yapmıştım nişanlınız niye böyle yaptı diye, daha sıcak olmasına çok sevindim. Sizin aranız iyi olsun da her şey hallolur. Aranız bozulsaydı da hallolurdu da, ne gerek var.

Stres yapmıştım nişanlınız niye böyle yaptı diye, daha sıcak olmasına çok sevindim. Sizin aranız iyi olsun da her şey hallolur. Aranız bozulsaydı da hallolurdu da, ne gerek var.

Yine öyle eskisi gibi değil ama morali çok bozuk, anlamamak mümkün değil. Bana da yansıtıyor haliyle. Kayınvalidem aradı bugün, bilmiyor sanırım gayet normal konuştu. Ben de bir şey demedim artık.

Yine öyle eskisi gibi değil ama morali çok bozuk, anlamamak mümkün değil. Bana da yansıtıyor haliyle. Kayınvalidem aradı bugün, bilmiyor sanırım gayet normal konuştu. Ben de bir şey demedim artık.

Ya zaten morali bozuk olmasa garip olurdu. Annesine de söylemediğiniz iyi olmuş, nişanlınız bilmesini istememiş demek ki.

Siz k.v ye dişim ağrıyor demeyin. Dişi ağrıyor diye yaygara çıkardı olarak anlatır. Dikkat edin yani.

Bak gördün mü senle sorunu yokmuş sadece hak etmediğiniz bir şey yaşadığınız için morali bozuk, çok haklı da, insanın morali bozuk olunca da hiçbir şey olmamış gibi davranamıyor ki. Benim yakın bir arkadaşım psikolog, sohbet ederken araya böyle cümleler sıkıştırınca acayip hoşuma gidiyor farkındalığım artıyor, eminim onunda hoşuna gidiyordur, bak morali yerine gelmiş zaten sen konuşunca.

Elti ağzının payını aldı, artık bir şey yapamaz, yapsa da umursama, mutluluğunu yaşa sen.

Çok çok mutlu olursun inşallah.

niye özür dileyeceksin ki çağırmak zorunda değilsin her şeyden önce. sessizlik en iyi cevap bence kaynanaya da laf verme dedikodu arıyor sanırım elti de dert kavga arıyor senden bulamasınlar birbirlerine sarsınlar. ayıp böyle davranmak da laf taşımak da

Siz k.v ye dişim ağrıyor demeyin. Dişi ağrıyor diye yaygara çıkardı olarak anlatır. Dikkat edin yani.

Ahahaha aynen, ona artık hiç laf vermeyi düşünmüyorum.

Bak gördün mü senle sorunu yokmuş sadece hak etmediğiniz bir şey yaşadığınız için morali bozuk, çok haklı da, insanın morali bozuk olunca da hiçbir şey olmamış gibi davranamıyor ki. Benim yakın bir arkadaşım psikolog, sohbet ederken araya böyle cümleler sıkıştırınca acayip hoşuma gidiyor farkındalığım artıyor, eminim onunda hoşuna gidiyordur, bak morali yerine gelmiş zaten sen konuşunca.

Elti ağzının payını aldı, artık bir şey yapamaz, yapsa da umursama, mutluluğunu yaşa sen.

Çok çok mutlu olursun inşallah.

Ay canım benim, çok teşekkür ederim. Kucak dolusu sevgiler. :)

niye özür dileyeceksin ki çağırmak zorunda değilsin her şeyden önce. sessizlik en iyi cevap bence kaynanaya da laf verme dedikodu arıyor sanırım elti de dert kavga arıyor senden bulamasınlar birbirlerine sarsınlar. ayıp böyle davranmak da laf taşımak da

Kesinlikle haklısınız, ben kayınvalidemi boşboğaz olarak düşünmüştüm ama galiba o da biraz saman altından su yürütüyor. Zaten bu zamana kadar sessizdim, şimdi de bu tavrımı koruyacağım. Teşekkür ederim. :)

Ne kadar okursan oku, bu tarz seylerden kurtulamiyorsun bizim toplumda bence😂

Ha illa bi kiyameti koparcakti yani, cunku kavga icin yer ariyor bu kadin. Simdi olmasa dugunde birsey cikarirdi kesin. Bence iyi olmus iplerin kopmasi
Evt okumak insanların içindeki sevgisizlik bencilliği ve hasetçiliği gidermez...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X