- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
Bence bir bankaya götürün olur ya iyi bir para kazanırsınız hiç yoktan:)bende ki 50 tl de atatürk yüzü yok iki yüzde de fatma aliye adlı kadın var sadece![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bir bankaya götürün olur ya iyi bir para kazanırsınız hiç yoktan:)bende ki 50 tl de atatürk yüzü yok iki yüzde de fatma aliye adlı kadın var sadece![]()
araştırayım iyice banka elimden almaya da kalkabilirBence bir bankaya götürün olur ya iyi bir para kazanırsınız hiç yoktan:)
bende ki 50 tl de atatürk yüzü yok iki yüzde de fatma aliye adlı kadın var sadece
Bi akrabanin basina geldi.Merkez bankasinda calisan tanidigi cok nadir oluyo tazminat odeniyo demis.Hemde yuklu bi miktar.tazminat mı ciddi mi bende ki hatadan da öte bir para satışa mı koysam ki
Sorup öğrenmek lazım,bakın ne çok fatklı görüşler,bilmediğimiz şeyler öğrendikbende ki 50 tl nin arkası da önü de aynı mesela.2 yıl önce elime geçti bankamatikten kimseye de sormadım dosyada saklıyorum![]()
aynı ben , şimdi bir cüzdanıma bakasım geldi .Ben de paradaki basım hatasını nasıl farkettiklerini merak ediyorum. Ben cidden hiç bakmam yaniöyle bir haber ben de izlemiştim
Biraz açıklarmısınız?Hatali basim paraya merkez bankasi tazminat veriyo haberiniz olsun.Sakin harcamayin.
tazminat mı ciddi mi bende ki hatadan da öte bir para satışa mı koysam ki
ben bir kusur göremedim.Slm kızlar..bugün paramın hatalı basım olduğunu fark ettim,tvde bi haber izlemiştim koleksiyoncular ilgileniyor diye..Böyle bi şey var mı,harcıyayım gitsin mi..:)
Az islerim var bitsin detayli yazayimBiraz açıklarmısınız?
Ciddiyseniz koleksiyonerler için ilgi çekici olabilir..bende ki 50 tl de atatürk yüzü yok iki yüzde de fatma aliye adlı kadın var sadece![]()
Benim bi akrabam hatali basim para buldu.50 tlnin uzerinde 500 yazmislar.merkez bankasinda calisan bi tanidigi o parayi kaybetme boyle hatalar cok nadir oluyo.Banka tazminat oduyo demisti.5 10 milyarlik bi paradan bahsetmislerdi yanlis hatirlamiyosam.Biraz açıklarmısınız?
ATM lere paralar arka kısmından insan eli ile yükleniyor biliyorsunuz değil mi yani kullanılan piyasada dönen paralar yükleniyor. Bu hatalı basım değil orijinali hatalı değil, sonrasında para hasar görmüs diye düşünüyorum.Evet silik gibi hafif ama atmden çekildi yani hatalı basım
evet 2 yıldan fazladır ben de para. sıfırdı bankadan çekmiştim yıpranmasın diye dosyaya koydum duruyorCiddiyseniz koleksiyonerler için ilgi çekici olabilir..
bende ki 50 tl ni atatürk lü yüzü yok zengin oldum desenizeBenim bi akrabam hatali basim para buldu.50 tlnin uzerinde 500 yazmislar.merkez bankasinda calisan bi tanidigi o parayi kaybetme boyle hatalar cok nadir oluyo.Banka tazminat oduyo demisti.5 10 milyarlik bi paradan bahsetmislerdi yanlis hatirlamiyosam.
Bi arastirin.bankaya sorun.bende ki 50 tl ni atatürk lü yüzü yok zengin oldum desenize![]()