Hatalı basım para

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar..bugün paramın hatalı basım olduğunu fark ettim,tvde bi haber izlemiştim koleksiyoncular ilgileniyor diye..Böyle bi şey var mı,harcıyayım gitsin mi..:)

Eklentiler

• C53C009A-77BD-4202-9DFE-EBC754A5C519.webp
    C53C009A-77BD-4202-9DFE-EBC754A5C519.webp
    22 KB · Görüntüleme: 652
Bence harcama ne özelliği var bilmiyorum ama o haberi bende izlemiştim önce bir araştır belki nasiplidir 🤷‍♀️

Öyle olup satanlar varmış ama yüksek fiyat söyledikleri için alan yokmuş. Ama koleksiyoncusu 500 koysaniz alır belki. Benim okuduğum haberde çok paraya koymuşlardı. 20bin mı neydi. Yok artık.

Slm kızlar..bugün paramın hatalı basım olduğunu fark ettim,tvde bi haber izlemiştim koleksiyoncular ilgileniyor diye..Böyle bi şey var mı,harcıyayım gitsin mi..:)
bende de var bu aralar çok kişide varmış tv de izledim ihtiyacınız yoksa harcamayın bu aralar değil ama yıllar sonra değerli olabilir

rehinciler diye bir program var ya. Oraya da geliyor böyle yanlış başım paralar. Daha fazla.fiyata satılıyor. Mesela normal fiyatı o tarihe göre 3Bin dolarsa 6bin dolara satılıyor gibi. Ülkemizde nasıldır bilmiyorum.

Valla hiç dikkatimi çekmez böyle bir yerde ki hata. Harcamışımdır Elime geçtiysede 😂

Back
X