ben kilo alan biyim ama hep basenlerden alırım ailece öyleyiz ilk kez şaşılacak düzeyde göbek oldu bende ben bile inanamıyorum her gören ne oldu ya ne bu göbek diyorlar bende anlamyıroum kilo diyorum böyle olmazdı ama bende hiç 71 kilo olmadım
Reglinde bir azalma var mı peki?
Göğüslerinde herhangi bir şişme,büyüme ve ağrı?
Hamile olsan göğüslerin feci bir belirti gösterir çünkü...
ben kilo alan biyim ama hep basenlerden alırım ailece öyleyiz ilk kez şaşılacak düzeyde göbek oldu bende ben bile inanamıyorum her gören ne oldu ya ne bu göbek diyorlar bende anlamyıroum kilo diyorum böyle olmazdı ama bende hiç 71 kilo olmadım
şimdi en son 1 ay önce birlikte olduk diyorsun.
belliki sonrasında adet oldun.
peki o şişlik adetten sonra mı oldu.
yani ne bilim insan adet olmadan önce acaip oluyor karnı göbeği.
adetten sonra inmedimi. yada ne bilim büyük tuvaletine mi çıkamıyorsun.
gögüsün cevresindeki kahverenngi halka cok koyulasiyormus hamilelikte sende nasil ki?
Ve HALA kendine Bakire diyorsun
kasıklarında ağrı var mı ?? adet sancısı gibi.. annemden biliorum. ilk belirtileri onlardı. ama 2.5- 3 ayı geçmeden karnında bir büyüme yoktu. en kesin çözümü kan testi werir. kan testi yptr.
en son 1 ay önce seviştik o boşaldı ama kendi üzerine sonra sildi öyle yani...
kızlar kan tahlili sonucu hemen çıkarmı maaşımı çekmeye gitmeliyim deyip bir şekilde şehir merkezine gitsem bir yer blup kan tahlili yaptırsam sonuç hemen verilirmi? olmadı pazartesi bunu yapmaya çalışayım..
ilişkiye girmedim diyosun bacım ozaman hamile değilsindir...içine girip zarın yırtıldımı kan geldimi mesela..
Ve HALA kendine Bakire diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?