Allah Allah:26:
bence o köşe yazarı artniyetli olarak değerlendirmiş konuyu
çünkü sağlık ocaklarının telefon etmesinin sebebi olması gereken tahlil ve taramaları haberdar etmek, kontrollu bir gebelik sağlamak
üstelik bu uygulama çok uzun süredir var, eğer dediğiniz gibi ihbar söz konusu olsaydı yıllardır bir sürü olay patlak verirdi dediğin gibi
neyse konu bu değil zaten :))
hala nasıl bakire oluyosun onu anlamadım?
sen bakire isen eline erkek eli değmeyenler ne oluyor o halde?
ilginç....
cnm bence bu diktiren kızlarla evlenen erkekler hak ettiklerini buluyolar, bakıyolar ki adam evlenmeden her haltı yemiş ama hala namus kumkuması gibi davranıyo bakire eş arıyo, ee o zmn kızda diktirip bakireyim diye kandırıyor. yani bi nevi ilahi adalet anlatabiliyomuyum ?
diğer mevzuya gelirsek evet çoğu zmn kadın kadının en büyük düşmanıdır, ama bu konuda kadınlara düşen en önemli görev, oğullarını doğru dürüst yetiştirmek. herşey annede bitiyor.
hormon bozukluğundan hızlı kilo almış olabilirsin
vajinanın içine girmedikçe hamile kalacağını sanmıyorum spermler oda sıcaklığında hemen ölüyorlar zaten. bu senin cinsel hayatın senin tercihin kimsenin seni yargılamaya hakkı yok ama sende biraz dikkatli olmalısın. anneler biraz titiz bu konuda dert etme kendine. ben bir kere hastalandım açık renk kot var üzermde pedde yoktu peçete felan ama eve gelene kadar baya bi geçti altıma annemim bir gözlerni patlatışı vardıki sorma saçmalama anne hastalandım sus bana içeriden çamaşır getiriver kimse görmesin diyebildim sadece. sen yinede git bi test al ve yap için rahatlasın :)))
Kafama takılan ev dışında memleket bilmediğiniz bir durumda nasıl defalarca erkek arkadaşınızla o boyutta görüşebildiğiniz...
En az yarım saat dışarda kalabiliyorsunuz demektir bu da eczaneden test alıp yapmanıza yeterli bir süre
hala nasıl bakire oluyosun onu anlamadım?
sen bakire isen eline erkek eli değmeyenler ne oluyor o halde?
ilginç....
[sorunuza cvp vermeyeceğim
Sevgilinizle sevişmek için o köy gibi yerden çıkabiliyorsanız gebelik testi yaptırmak için de cıkabilrsiniz.
Gaz sorunu yaşıyorsunuz bence.
hamile olmadığını düşünüyorum...
ve inşallah değilsindir...
eczaneden bi test al canım...
ben başka şehirde kendi evimde tek başıma yaşıyorum böyle bir hayatı orada yaptım..şuan ailemin yanındayım yıllık iznimi ailemin yanında geçiriyorum onlar küçük bir yerde yaşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?