hata yaptım çok kötüyüm...

Ama konunun içinde sebepsiz alınan 5 kilo var Madamiks. Biz de bunun üzerinden fikir yürüttük

Çok ilginç yaa içinde nasıl kan duruyo o zaman D

kan hymenin içinde durmuyor
kan rahimde toplanıyor her ay boşalıyor

neyse, google a girin araştırın ya, bi kitap açın yok öyle
ben doktormuyum

Son düzenleme:
Ayrıca ben nasıl bi ilişki yaşadığını anlayamadım o yüzden birşey diyemedim canm :26:

bence de sevgilinin test alması en doğrusu olur

Alakası pek yoktur belki de bizim bi akrabamız misafirliğe gelmişlerdi kız hep karnını saklamayı başarıyordu ama tam kapıdan çıkarken doğrulunca karnını görmüştüm çok şişti annem çok kilo almıssın demişti onlarda sen daha önce görseydn vs gibi kıvırdılar gittikten sonra bana hiç öyle gelmedi öyle kilomu alınır demiştim yanılmamışım aylar sonra kız doğurduu

hamile değilsindir. sevgilin ileri gitmemiş. öyle diyorsun. ama karın şişliği de o kadar dikkat çekmiş ki annen bile şüphelenmiş. emin olmk için eczaneye git. canım yaşın kaç senin ?

ilişkiyi anlamıcak ne var ki :) sürtünme yoluyla bişi yaşamışlar işde. kızda korkmuş haliyle. spermler bulamşadı eminim diyo ama zevk suyunun içindede bi miktar sperm olabiliyor ya o sebepden korkmuş, hamile olma ihtimali gelmiş aklına. bide karın şişliği fln olunca. ama bence ondaki şişlik gaz flndır, ya da psikolojik.

ya o şeyleri yaşayacak kadar vaktin var ise bir eczaneye gidecek kadar da vaktin vardır sanırım arkadaşım ayrıca köy gibi yerse herkes herkesi tanır nasıl alıcan hadi diyelım hamilesin peki ne yapıcaksın ?? hastaneye gıdersen bildiriyorlar sanırım aileye artık

stres yapıp sureklı dusundugun ıcın adet olamıyorsun bence
Allah yardımcın olsun

Anlattığın ortama ve yere göre cinsel ilişkide bulunabiliyorsan yani buna zaman ayırabiliyorsan pekala test alıp yapabilirsin.Olmadı erkek arkadaşın alıp buluştuğunuzda sevişmez hamilelik testini teslim eder sana, hatta orada yaparsın testi. Klasik profil işte ülkemizden zar var mı var tamam bakireyim ama anal oral sürtünme olabilir değilmi? Karar senin hayat senin ama kendin bile arkasında duramıyorsan başkalarının eleştirisi seni rahatsız etmemeli bence. Hamilesin veya değilsin bilemem ama inşallah değilsindir.

evet malesef şimdi buda oluyor. düşünsenize kızın ailesine msj gidiyo kızınız hamile tebrikler diye.. bakalım ilerki günlerde bu yüzden ne gibi aile faciaları yaşanacak bu arada konu sahibi kendi gitmesin eczaneye malum küçük yer tanınır, yada eczacının ağzı gevşektir. köyde adı çıkmasın hiç yoktan.

Anlattığın ortama ve yere göre cinsel ilişkide bulunabiliyorsan yani buna zaman ayırabiliyorsan pekala test alıp yapabilirsin.Olmadı erkek arkadaşın alıp buluştuğunuzda sevişmez hamilelik testini teslim eder sana, hatta orada yaparsın testi.

Klasik profil işte ülkemizden zar var mı var tamam bakireyim ama anal oral sürtünme olabilir değilmi? Karar senin hayat senin ama kendin bile arkasında duramıyorsan başkalarının eleştirisi seni rahatsız etmemeli bence. Hamilesin veya değilsin bilemem ama inşallah değilsindir.

kadınların dogurganlıgı hamıle kalması dıyelım yanı ınan cok farklı. aynı kızlık zarındakı farklılıklar gıbı. ceketımı attım hamıle kaldı lafı var ya. bazen gercek gıbı oluyor. korundugu halde hamıle kalan kadınlar var ama tam tersı hamıle kalmakta cok zorlanan kadınlar da. ama fıkrım su kı sen koydesın suan hamur ısı vs cok yedın ve streste eklenınce bence kılo aldın. onsevısmelı ya da surtunerek bosalma ıle olan ılıskılerde hamıle kalmak oldukca dusuktur. ama yıne de ıcının rahat etmesı ıcın test yaptır derım ya da bır sekılde o koyden cıkıp kan tahlılıl yaptır hatta. ılıskı konusu elbette gunah. ama gunahı nıye yaptın yapmadın tü kaka kız yorumlarına gıcık oldugum ıcın sana boyle seyler asla demeyecegım ve elbette yasayan ınsanları asla yadırgamayan bırı oldugum ıcın senı elestırmek yerıne sana cozum bulmak tavsoyede bulunmak daha dogru dıye dusunuyorum. konunun ozunden cıkan ya da elestıren ınsanlara da dıyorum kı bu kısının yasadıgı sızı huzursuz edıyorsa ne onu karalayın ne yardım edın. sız karalayın dıye konu acmamıs yardım ıstemıs hata yapmıs bıle olsa yardım ıstıyor o kısı.

o ülkemizde ki klasik zar varmı tmm zihniyeti erkekler yüzünden var malesef.. erkekler bu konuya bu kadar takık olmasa kiimse böyle küçük hesaplar yapmaz, yaşamak isteyen sevgilisyle cinselliği yaşar. he onunla evlenmek isteyen öylede evlenir hiçde sorun olmaz. yada derki yok ben erkek olarak bu yaşa kadar kendimi eşimi sakladım, eşiminde öyle olmasını isterim onada saygı duyulur. ama burda konu, kendileri evlenene kadar defalarca dünya evine girip çıkıyolar, ama evlendikleri kızın bakire olmasını bekliyolar. ne büyük sahtekarlık..

hani bakire bile olmayan ve ilk geceden önce kızlık zarını diktirip eşini kandıran kadınlar var ya, işde böyle erkekler var oldukça ben onlara bile kızamıyorum. hatta hak veriyorum..

kız başta belirtmiş namus bekçileri siz gelmeyen
(kk nın bütün kızları çok namusludur maşallah, ne hikmetse zar diktirme sayfası da pek dolu)
sizin gibiler yüzünden de tutmuş başka nick almış.
olayla ilgili fikri olmayanlar, niye laf kalabalıklığı yapıyorsunuz.
konuyla ilgili tavsiyede bulunanlar, illaki sonunda "yaparken düşünmüyorsunuz da sonradan mı aklınıza geliyor, tabii senin kararın ben bişey diyemem" demeseler olmuyor sanki.

arkadaşım umarımki korktuğun başına gelmez, çünkü sen üzerime boşalmadı diyorsun, eğer öyle olsaydı bu örneği sana benzeyebilirdi.
malesef üniversitede bir arkadaşımızın başına bu olay geldi, bekareti olduğu halde çocuk aldırdı (bilmeyenler, evet böyle bir durum var gerçekte)

allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
için rahat olsun arkadaşım anlattıklarına göre, hamile değilsin ama sadece içinin rahat etmesi için bi hamilelik testi yap

yorumlayan arkadaşlara da şaşırıyorum konu sahibi özellikle belirtmiş işin ahlaki dini boyutlarına girmeyin diye

unutmayın aynı şeyi siz yaşamamış olabilirsiniz ama ilerde kızlarınız yaşayabilir

büyük lokma ye büyük söz söyleme demişler

Cinsellik bir hata değildir. Hata olan, senin gibi cinselliği kaçamak yaşamaktır. Hayat senin hayatın, nasıl yaşamak istiyorsan, yaşar sonuçlarına katlanırsın. Bu tür bir birliktelik ileride birlikte olacağın kişiyi aptal yerine koymaktır, kandırmaktır. Ve onun yüzüne baktığında yerin dibine geçmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…