Konu sahibinin sıkıntısına ne kadar çare olmuşsunuz arkadaşlar bravo size.Konu dışı mesajlar,konuyu geyik sohbete çeviren mesajlar uyarı/ceza nedenidir tekrar hatırlatmak istedim.
Konuya gelirsek arkadaşım büyük bir ihtimalle hamile değilsin ama bizlere sorarak net cevap alamazsın,bir şekilde test alıp bakmalısın.Psikolojik şişlikde olabilir.
evet, hymen deliklidir yoksa adet kanaması nerden çıkacaktı
Çok ilginç yaa içinde nasıl kan duruyo o zamanD
Ama konunun içinde sebepsiz alınan 5 kilo var Madamiks. Biz de bunun üzerinden fikir yürüttük
he-man le çizgi filmle alakası varmı kilo almanın ?
Ayrıca ben nasıl bi ilişki yaşadığını anlayamadım o yüzden birşey diyemedim canm :26:
bence de sevgilinin test alması en doğrusu olur
Alakası pek yoktur belki de bizim bi akrabamız misafirliğe gelmişlerdi kız hep karnını saklamayı başarıyordu ama tam kapıdan çıkarken doğrulunca karnını görmüştüm çok şişti annem çok kilo almıssın demişti onlarda sen daha önce görseydn vs gibi kıvırdılar gittikten sonra bana hiç öyle gelmedi öyle kilomu alınır demiştim yanılmamışım aylar sonra kız doğurduu
ya o şeyleri yaşayacak kadar vaktin var ise bir eczaneye gidecek kadar da vaktin vardır sanırım arkadaşım ayrıca köy gibi yerse herkes herkesi tanır nasıl alıcan hadi diyelım hamilesin peki ne yapıcaksın ?? hastaneye gıdersen bildiriyorlar sanırım aileye artık
stres yapıp sureklı dusundugun ıcın adet olamıyorsun bence
Allah yardımcın olsun
Anlattığın ortama ve yere göre cinsel ilişkide bulunabiliyorsan yani buna zaman ayırabiliyorsan pekala test alıp yapabilirsin.Olmadı erkek arkadaşın alıp buluştuğunuzda sevişmez hamilelik testini teslim eder sana, hatta orada yaparsın testi. Klasik profil işte ülkemizden zar var mı var tamam bakireyim ama anal oral sürtünme olabilir değilmi? Karar senin hayat senin ama kendin bile arkasında duramıyorsan başkalarının eleştirisi seni rahatsız etmemeli bence. Hamilesin veya değilsin bilemem ama inşallah değilsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?