Hata nerede ?

evli olup ta esinden ve esinin ailesinden memnun olan hic mi yok???

evli olup ta esinden ve esinin ailesinden memnun olan hic mi yok???

Ben varim, tamam arada kucuk seyler oluyor, ama oda insanlik hali ayri fikirler oluyor tartisilabiliyor, ama memnun degilim demek degildir bu.

Nasilki bir arkadasimla, veya annemle babamla bir konuda ayni fikirde degilsem tartisabiliyorsam, onlarlada øyle tartismalarimizdan baska bisey olmadi bugune kadar cok sukur. Cok samimi olmadim hic zaten, ondan olabilir.

Ama Vicdanin yazdiklari cok dogru,bir gelinden asil beklentileri øyle olmalari. Ben buna gelemem, gelmedimdenaniknanik

bende memnunum..dar bir çerçevede yaşayıyan nispeten eski insanlar olmasına rağmen beni olduğum gibi kabul ettiler..hiçbir art niyet gözlemlemedim...hayatta en korktuğum şey cehalet ve cahillerin varlığı idi ama baktımkii kalpte allah korkusu olmayanın tahsili deve yükü..eğer hulusi pak bi insansanız kötülerle cenge ceng edemezsiniz deişmeye çalışmayın...allahtan onlarında kalplerine iyilik dileyip mümkün mertebe uzak kalmaya çalışmak en hayırlısı derim...ama şunu bilinki iyiler mutlaka kazanır.

bu konu icin soylemiyorum ama iyiler hep kazanir demissin ya arkadasim
iyiler hep kaybediyor bana oyle geliyor
bakiyorsun kotuler mutlu mesut yasiyor ve sen onlar yuzunden mutsuz olurken onlar takmadiklari icin hicbirseyi, hic etkilenmiyorlar ve
sanslari hep yaver gidiyor

benim coook doğru bildiğim bi söz var arkadaslar..

''ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar''

herkez için her sey için doğrudur........

maalesef yazılanlar dogru... Ama biz kadınları bu yaralıyor. sevdigimiz kadar sevilmek istiyoruz. düsünülmek merak edilmek ve ilgilenilmek... Tıpkı annemizin üstümüze titredigi gibisenağlama

valla aileden baskasi bizi onlar gibi dusunemez bence
dusunmez
herkes kendi cikarinin pesinde
yeri geliyor aile bie bazen dusunmuyor

kesinlikle her kelimesine katılıyorum vicdan... bende annemin nazlı kızıyım... Ama kaynanama göre her istediğini yerine getirmem gereken gelin offfffff...Tabi ben her istediğini yapmıyorum o ayrı :):):)

ah çok haklısın canım.ne güzel yazmışsın hepimizin yaşadıkları aynı maalesef.gelinine yapmadıklarını bırakmayanlar kendi kızları söz konusu olunca aslan kesiliyorlar ama.onlara kıyamıyorlar.

çok güzel anlatmıssınız bir çok arkadaşın dediği gibi hislerimize tercüman ooldu yazınız .. eşimle anlaşamadığım bir nokta olduğunda bunun senin kız kardeşine enişten tarafından yapılmasından hoşlanır mısın diyorum hayır diyor bende o zaman benimde erkek kardeşim var onunda bu hoşuna gitmezdi emin ol diyorum.. ve sorun anında halloluyor..

bende bıktım artık nedne susan hep biziz nedne boyun egen biziz niçin bisim babalarımız annelerimiz kayın baba kaynana deilmii neden damatlarını incitmiyolar.... nedne bis hep hor görülüyoruz bend enbıktım artık dayanamıcak durumlara geldim basen allah canımı alsada kurtulsam dedigim oldu ama tek gözümn önünde gördügüm 3 yaşindaki olgum oldu ... onun için katlanmalıyım dedim eşim çok iyi bana karşı bişisi yok ama aileinden nefret ettim bıktım artık herşeye ragmen yinede çekilmiyolarr.... dayanıcak gücüm kalmadı........

a.s.çok güzel bir konuya değinmişsin vede çok güzel anlatmışsın.ellerine yüreğine sağlık.:uhm: şu sorularına cevap alabileceğini sanmıyorum dediğin gibi okadar çok sorulaması gereken sorular varki.ama cevapları nerde ve kimde onu bulamıyoruz.CADIARZU:uhm:

:1no2:HAYIRRRRRRRRRR DEĞMEZZZZZZZZZZZZ.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…