Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar hoslandigim çocuğa istek attım. Ama kabul etmedi daha eder mi bilmiyorum moralim bozuldu.
( ama moralim bozulduAmam salla rainy ya sen her gun birine istek atiyorsun. Yarin baskasina istek at olsun bitsin.
( ama moralim bozuldu
Haklısınız ama kimse adım atmıyor.Burada konu açtınız defalarca. Her seferinde size av kovalayan avcı gibi yaklaşmamanız gerektiği söylendi. Zaten sizle ilgilenen, sevgili olmak isteyen adımını atar dedik onyüzbinmilyon kerecik kadar. Şimdi moralim bozuldu demişsiniz, bir müsibet bin nasihattan iyidir.
Hata etmedin yani belki hayatında biri vardır olabilir sende umudunu kes yoluna bak üzülme bu kadar dünyada erkek mi yokKizlar hoslandigim çocuğa istek attım. Ama kabul etmedi daha eder mi bilmiyorum moralim bozuldu.
Siz insanları üzmeden hassas noktalarına değinmeden yorum yapmayı bilmiyorsunuz bence, birine tavsiye verecekseniz düzgün şekilde verin. Mesela çocuk için çabalayan bir kadına, sen çocuk yapma diyebilecek kadar her şeye burnunuzu sokuyorsunuz. Bu haddi size kim verdi?. Bence siz kendi sınırlarınızı haddinizi bilin önce, sonra gelin burada insanlara akıl verin.Burada konu açtınız defalarca. Her seferinde size av kovalayan avcı gibi yaklaşmamanız gerektiği söylendi. Zaten sizle ilgilenen, sevgili olmak isteyen adımını atar dedik onyüzbinmilyon kerecik kadar. Şimdi moralim bozuldu demişsiniz, bir müsibet bin nasihattan iyidir.
Önceki konunuzSiz insanları üzmeden hassas noktalarına değinmeden yorum yapmayı bilmiyorsunuz bence, birine tavsiye verecekseniz düzgün şekilde verin. Mesela çocuk için çabalayan bir kadına, sen çocuk yapma diyebilecek kadar her şeye burnunuzu sokuyorsunuz. Bu haddi size kim verdi?. Bence siz kendi sınırlarınızı haddinizi bilin önce, sonra gelin burada insanlara akıl verin.
Bişi olmaz yolda birini görsen unutursunKizlar hoslandigim çocuğa istek attım. Ama kabul etmedi daha eder mi bilmiyorum moralim bozuldu.
Yarın başkasına atarsın zaten boşver. Gel beğenmedim at geç dkdjjdKizlar hoslandigim çocuğa istek attım. Ama kabul etmedi daha eder mi bilmiyorum moralim bozuldu.
Bence bu kadar kolay pes edip moralini bozmamalisin başka hesaplar açıp onlardan da istek at ki niyetinin ciddi olduğunu anlasın hem bu devirde öyle her kıza atlamayan erkek zor bulunur doğru kişiyi buldun. Güzel haberlerini bekliyoruz canım yaz burdan gelişmeleri.
Oooo İran Şahının haremi de gelmiş
Ondan hoslandimmRainy aslanım valla kendi kaybeder
İşyerinde tanıdığın muhabbetin olan oğlan yok mu onlarla muhabbeti ilerletsen??
Abartma yaRainyy elin adamlarını rahat bırak artık trde erkekler sokağa çıkamaz oldu
Ondan hoslandimm