Hata mı Ettim?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.625
1.121
Arkadaşlar ben şimdiye kadar hiç cinsellik yaşamadım. Yaşım da az değil, epey var. Sizce çok büyük bir mutluluğu ve zevki mi kaçırdım? Gençliğimde bol bol yapmalı mıydım? Belirli bir yaştan sonra erkekler beni zaten beğenmeyecek ve istemeyecek. Bekaretimle kalarak hata mı ettim?

Arkadaşlar ben şimdiye kadar hiç cinsellik yaşamadım. Yaşım da az değil, epey var. Sizce çok büyük bir mutluluğu ve zevki mi kaçırdım? Gençliğimde bol bol yapmalı mıydım? Belirli bir yaştan sonra erkekler beni zaten beğenmeyecek ve istemeyecek. Bekaretimle kalarak hata mı ettim?
Bence evet :KK53:

Niye hata olsun ki kalben rahatsan gerisini dusunme bence onunda sonu yok maalesef ben 17 yasinda evlendim hep keske evlenmeseydim diyorum

"Belli bir yaştan sonra erkekler beni beğenmeyecek" düşüncesi pek doğru değil. Fakat en enerjik olunan 20li 30lu yaşları sevişmeden geçirmek de hata bence. Çünkü gerçekten çok güzel bir deneyim, cinsellik olmayan hayat eksiktir bana göre. Özellikle de sevdiğiniz bir insanla yaşıyorsanız çok güzel hissiyatlar ortaya çıkarabiliyor. Tabii aseksüel vs olabilirsiniz, tercih etmemişsinizdir ama istediğiniz halde yapmadıysanız bu kesinlikle bir hata.

Herkesin kültürel ve dini görüşü aynı değil 🙄 Buradan alacağınız hiçbir yanıt sizin için doğru olmak zorunda değil. Üstelik cinsellik yaşayacağınız herhangi biri de mükemmel deneyim olacak diye bir şey yok. Cinsellik yaşamış her kadın da sonrasında devamını isteyecek diye bir şey yok 🙈
Hangisinin pişmanlığı daha ağır basar düşünmeniz lazım. Ancak herhangi bir ile deneyim yaşamak istemiyorsanız zaten hayatınıza bunu isteyebileceğiniz biri çıkarsa ona zamanı gelince karar verirsiniz.

Buraya bu soruyu sormanız çok doğru değil kimi insan umursamaz yasar kimisi dini değerlere önem verir veyahut sadece evlenince eşiyle yapmak isterr. Size doğru gelen ne ve iciniz nasil rahat edecek onu cevaplayın önce

bu cevabını bizim vereceğimiz bi soru değil, bu soruyu kendine sormalısın. yapmak istiyorsan, içinden öyle geliyorsa yapmalısın. ama sanki bana biraz yapmak istiyorsunuz ve cesaret arıyorsunuz gibi geldi, eğer öyleyse yapın bence.

Yurt dışında yaşamaya başladığımdan beri ben de böyle düşünmeye başladım. Bilmiyorum ortamlarda cinsellik konuşulunca bile ödüm patlıyor biri anlayacak daha önce bir şey yaşamadığımı diye. Çünkü hemen ezikmişsin gibi davranıyorlar oha nerdeyse 30sun nasılll yani nedennnnn diye. Gerçekten ben de düşünmeye başladım artık bir şeyleri yanlış mı yaptım doğru kişiyi zamanı beklemekle o zaman hiç gelmeyecek mi diye

bu cevabını bizim vereceğimiz bi soru değil, bu soruyu kendine sormalısın. yapmak istiyorsan, içinden öyle geliyorsa yapmalısın. ama sanki bana biraz yapmak istiyorsunuz ve cesaret arıyorsunuz gibi geldi, eğer öyleyse yapın bence.
Evet tahmininiz çok doğru, yapmak istiyorum. Fakat korkularım var. Biliyorsunuz Türk toplumunu... İleride sevdiğim biri karşıma çıkar da bakire olmadığımı öğrenince beni istemezse diye korkuyorum.

Yurt dışında yaşamaya başladığımdan beri ben de böyle düşünmeye başladım. Bilmiyorum ortamlarda cinsellik konuşulunca bile ödüm patlıyor biri anlayacak daha önce bir şey yaşamadığımı diye. Çünkü hemen ezikmişsin gibi davranıyorlar oha nerdeyse 30sun nasılll yani nedennnnn diye. Gerçekten ben de düşünmeye başladım artık bir şeyleri yanlış mı yaptım doğru kişiyi zamanı beklemekle o zaman hiç gelmeyecek mi diye
Ben de öyle düşünmeye başladım.

Buraya bu soruyu sormanız çok doğru değil kimi insan umursamaz yasar kimisi dini değerlere önem verir veyahut sadece evlenince eşiyle yapmak isterr. Size doğru gelen ne ve iciniz nasil rahat edecek onu cevaplayın önce
Ben istiyorum. Ama ilerisinden korkuyorum. Bakire olmadığım için benimle evlenilmezse diye.

Cinsellik yasamak isteyeceginiz biri çıkmamıs demek ki karşınıza her önüne gelenle sevismek mi daha iyi bence pişmanlık duyacak birsey yok
Aslında tam aksine cinsellik yaşamak isteyeceğim çok kişi çıktı karşıma. Fakat isteklerimi bastırdım, kendimi durdurdum.

"Belli bir yaştan sonra erkekler beni beğenmeyecek" düşüncesi pek doğru değil. Fakat en enerjik olunan 20li 30lu yaşları sevişmeden geçirmek de hata bence. Çünkü gerçekten çok güzel bir deneyim, cinsellik olmayan hayat eksiktir bana göre. Özellikle de sevdiğiniz bir insanla yaşıyorsanız çok güzel hissiyatlar ortaya çıkarabiliyor. Tabii aseksüel vs olabilirsiniz, tercih etmemişsinizdir ama istediğiniz halde yapmadıysanız bu kesinlikle bir hata.
Çok istediğim halde yapmadım çoğu zaman. Yapmak isteyeceğim, çok da hoş erkekler çıkmıştı karşıma.

Cinsellik güzeldir ha illa bekaret dedigin nedirki küçük bir perde o da çoğu kişide yok zaten. Düşmekle ve ya spor yapmakla bile bozulabilen ufacık bor şeyi kafamıza takıyoruz toplumun bize yaptıkları...
yabancılar 14e geldikleri gibi kendileri deniyorlar hatta onlarda zar var mı valla insan suphe ediyor. Bizimkiler hala ilk ilişkiye giricem kanamadan ölür müyüm vs gibi sorular soruyor. Sen kendini tatmin edersen hayatına birisini almadan bu bile senin bakire oldugunun göstergesidir bakire olman için illa o zara ihtiyacın yok. Erkekler 31 çeke çeke bakir oluyorda kadınlar neden sırf küçük bir perde yüzünden orspu damgası yiyor ben anlamış degilim

Evet tahmininiz çok doğru, yapmak istiyorum. Fakat korkularım var. Biliyorsunuz Türk toplumunu... İleride sevdiğim biri karşıma çıkar da bakire olmadığımı öğrenince beni istemezse diye korkuyorum.
Bakire olmadığınız için sizi istemeyecek kadar geri kafalı bir adamı hayatınıza sokmayın zaten.

X