Hastanelik Olmuş

Şahsen ölü taklidi yapmanın daha çok can acıtacağı düşüncesindeyim.
Sen bu kafayla devam et.
Ne kadar ölüsün? Konu açacak kadar mı?

Birinin görüp yazmaması ya da engellemesi mi dersen

Kesinlikle engellenmek acıtır derim.

Ne ölüme ne dirime.

Hiçbir şekilde tahammülü kalmamış anlarım

Benim de eski sevgilim mesaj yazdı bir kız için beni terk edip gitmişti şimdi o kız eski sevgilimi kullanıp peçete gibi atmış helallik almak için mesaj yazmış direkt engel yedi.Duygu sömürüsü hepsi.

Umursamadin? Diye mesaj atmış şimdi de
Hiçbir şey yazmayın ben de şimdi girip baktım son görülmesi 14:30'larda.Sevinip göbek atmıyorum ama ilahi adalet o kadar güzel işliyor ki.Sizi aldatmış beni de ortada hiçbir sebep yokken başka bir kızın güzelliği için terk etti şimdi o kız da eski sevgilimin bana yaptığı gibi peçete gibi kullanıp gitmiş.Eski eski de kalmıştır belki de karşımıza güzel biri çıkacak ve ben bununla mı eskiden vaktimi öldürdüm diyeceğiz.

Engeli basmanin tam zamani. Oldurucu darbe olur simdi yaparsan. Daha da kaldirma ama o engeli bi kalkarsa siz barisirsiniz gibi.

Merhaba hanımlar,

Yaklaşık 1 hafta önce beni aldattığı için sevgilimden ayrılmıştım.
Bayağı şiddetli kavga ederek bitti bu iş.
Her neyse, birkaç saat önce instagramdan bana bir rapor atmış. Dün gece hastanelik olmuş, göğüs ağrısı sebebiyle. Rapordan başka bir şey de yazmamış.
Ben de herhangi birşey yazmadım. Asla da yazmayacağım.
Tamamen düşündüğüm gibi duygu sömürüsü yapmak, benden bir yanıt alabilmek için attı bunu değil mi? Sizce amacı ne?
Bencede duygu sömürüsü yapıyor asla geriye dönmeyin benim eşimde nişsnlıyken aldatmıştı ve intihar edeceğim diye korkutmuştu beni yalvar yakar peşimde dolaştı 3 ay ben affettim keşke affetmeseydim hamileyken aldattı ve Şuan o kadınla birlikte yaşıyor üzgünüm huylu huyundan vazgeçmiyor

Merhaba hanımlar,

Yaklaşık 1 hafta önce beni aldattığı için sevgilimden ayrılmıştım.
Bayağı şiddetli kavga ederek bitti bu iş.
Her neyse, birkaç saat önce instagramdan bana bir rapor atmış. Dün gece hastanelik olmuş, göğüs ağrısı sebebiyle. Rapordan başka bir şey de yazmamış.
Ben de herhangi birşey yazmadım. Asla da yazmayacağım.
Tamamen düşündüğüm gibi duygu sömürüsü yapmak, benden bir yanıt alabilmek için attı bunu değil mi? Sizce amacı ne?
Tamamen ajitasyon.

X