Hastanelik Olmuş

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhaba hanımlar,

Yaklaşık 1 hafta önce beni aldattığı için sevgilimden ayrılmıştım.
Bayağı şiddetli kavga ederek bitti bu iş.
Her neyse, birkaç saat önce instagramdan bana bir rapor atmış. Dün gece hastanelik olmuş, göğüs ağrısı sebebiyle. Rapordan başka bir şey de yazmamış.
Ben de herhangi birşey yazmadım. Asla da yazmayacağım.
Tamamen düşündüğüm gibi duygu sömürüsü yapmak, benden bir yanıt alabilmek için attı bunu değil mi? Sizce amacı ne?

Merhaba hanımlar,

Her neyse, birkaç saat önce instagramdan bana bir rapor atmış. Dün gece hastanelik olmuş, göğüs ağrısı sebebiyle. Rapordan başka bir şey de yazmamış.
Tamamen düşündüğüm gibi duygu sömürüsü yapmak, benden bir yanıt alabilmek için attı bunu değil mi? Sizce amacı ne?

Bence demeyecegim en son konunda banlanmistim senin konular ban sebebi :KK53:

Hayatım boyu kızdan çok erkek arkadaşlarım oldu onlarla sevgili meselelerimi konuşurdum . Bir keresinde ayrıldığım sevgilimin benimle irtibata geçmek istediğini söyledim. Bana söylediği şuydu ‘ bir erkek ayrılmış sevgilisine dönmek istiyorsa önce şansını başkasıyla denemiş olmayınca sana dönmek istemiştir ‘.

Hayatım boyu kızdan çok erkek arkadaşlarım oldu onlarla sevgili meselelerimi konuşurdum . Bir keresinde ayrıldığım sevgilimin benimle irtibata geçmek istediğini söyledim. Bana söylediği şuydu ‘ bir erkek ayrılmış sevgilisine dönmek istiyorsa önce şansını başkasıyla denemiş olmayınca sana dönmek istemiştir ‘.
Yahu yok isterse 1000 kişiyle birlikte olmuş olsun bu arada, isterse hiç kimseyi hayatına almamış olsun zerre umurumda değil. Istemiyorum onu.

alkışşşşşşş

Duygu
Merhaba hanımlar,

Duygu sömürüsü asla kanma :KK70: esimin kuzeni de ayni durum yasadi affetti sonra yine aldatti bu sefer tamamen ayrildi heryerden engelledi, sakin inanma öyle birseye affedirsin ama yine hatasi tekrari yapar 7sinde neyse 70sinde o

X