• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hastaneden hastaneye kan sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sera12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
36
12
3
30
Kızlar izne geldik 2 farklı hastane de kan verdim. Yeni karar verdik bebek için genel kontrol için kendi memleketim de hastaneye geldim 22 Ocak kan sonucu < 2
Çok fena grip oldum bilinçsiz ilaç kullanmamak için hastaneye gittik eşimin memleketinde ki hastaneye orada kan 0.100 çıktı adetim 8 gün gecikti bugün kan verdim kendi memleketim de kan sonucu gene < 2 çıktı ( yalnız ayın 8 imde çok az kan geldi kahverengi yoğun olurdu adetim de 2-3 gündür çok az geliyordu bugün o yüzden vermiştim ) asıl kafamı karıştıran hastaneden hastaneye sonuç fark eder mi orda 0.100 bu hastane de <2 neden acaba

Kullandiklari makineye bagli olarak degisiklik gosterebilir degerler.. Belki kullandigin ilaclar yada stres hava psikoloji adette degisiklik yapabilir. Gerci 8 gun adet gecikmeside bende suhpe yaratti acaba diyecem bekle bakalim adet olana kadar olmazsa zaten direk kadin doguma gidersin..
Umarim hersey gönlunce olur..

Kızlar izne geldik 2 farklı hastane de kan verdim. Yeni karar verdik bebek için genel kontrol için kendi memleketim de hastaneye geldim 22 Ocak kan sonucu < 2
Çok fena grip oldum bilinçsiz ilaç kullanmamak için hastaneye gittik eşimin memleketinde ki hastaneye orada kan 0.100 çıktı adetim 8 gün gecikti bugün kan verdim kendi memleketim de kan sonucu gene < 2 çıktı ( yalnız ayın 8 imde çok az kan geldi kahverengi yoğun olurdu adetim de 2-3 gündür çok az geliyordu bugün o yüzden vermiştim ) asıl kafamı karıştıran hastaneden hastaneye sonuç fark eder mi orda 0.100 bu hastane de <2 neden acaba
Her ikisi de negatif sonuç, belirgin bir farklılık yok. Hastaneden hastaneye göre referans değerleri değişebilir.

Bir makina daha hassasmis, 2’nin altini da olcebiliyormus, diger makine 2’den itibaren olcebiliyormus diye dusunebilirsiniz. Aslinda sonuclar farkli degil yani

Sonuç değişiyor evet. Gebelik varkende değişiyor ben hamile kaldığımda ilk bir hastanede kan verdim kontrole gittiğimde farklı çıktı sonuç. 😔

Back