Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim Aşil tendonimda iltihap var doktor dinlen diyo ama iş temposindan dinlenemiyorum hastaneye yatsam dinlenirim diye düşünüyorum Aşil tendon iltihabı ndan yatirirlar mi
Benim Aşil tendonimda iltihap var doktor dinlen diyo ama iş temposindan dinlenemiyorum hastaneye yatsam dinlenirim diye düşünüyorum Aşil tendon iltihabı ndan yatirirlar mi
İş temposundan kastınız işyerindeki iş temposuysa hastanede yatmak yerine rapor da alabilirsiniz. Yemeği de dışarıdan söylersiniz, hastayım dinlenmem lazım deyip ev işi de yapmazsınız, yorulmazsınız. Hastane ortamı ev kadar rahat olmaz sonuçta. Ama hastanede tedaviniz daha iyi olacaksa doktorunuza danışın tabii.
birşey sorabilir miyim ? benim bacağımda damar tıkanıklığı var ameliyat olacağım lazer ile anestezi uygulanacak belden yahut genel olarak. o zaman beni yatırırlar mı hastanede
birşey sorabilir miyim ? benim bacağımda damar tıkanıklığı var ameliyat olacağım lazer ile anestezi uygulanacak belden yahut genel olarak. o zaman beni yatırırlar mı hastanede
Genel anestezi alirsaniz en azindan 1 gece yatarsiniz takip edilmeniz gerek cunku anesteziden cikmak yetmiyor saatlik rutin anestezi kontrolu yapilir. Lokal yani belden olursa ve komplikasyon olmazsa ameliyattan sonra ayni gun taburcu olabilirsiniz.
Genel anestezi alirsaniz en azinda 1 gece yatarsiniz takip edilmeniz gerek cunku anesteziden cikmak yetmiyor saatlik rutin anestezi kontrolu yapilir. Lokal yani belden olursa ve komplikasyon olmazsa ameliyattan sonra ayni gun taburcu olabilirsiniz.