• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastanede yatmak için geçerli sebep mi

sakacisirine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
43
7
86
29
Benim Aşil tendonimda iltihap var doktor dinlen diyo ama iş temposindan dinlenemiyorum hastaneye yatsam dinlenirim diye düşünüyorum Aşil tendon iltihabı ndan yatirirlar mi

Dinlenmen gerekiyorsa geçerli bir sebep ;) annemin her yerinde kireçlenme var dr yatırmak istedi sırf dinlensin evde hiç durmuyor çünkü imkanın varsa yat

Benim Aşil tendonimda iltihap var doktor dinlen diyo ama iş temposindan dinlenemiyorum hastaneye yatsam dinlenirim diye düşünüyorum Aşil tendon iltihabı ndan yatirirlar mi

İş temposundan kastınız işyerindeki iş temposuysa hastanede yatmak yerine rapor da alabilirsiniz. Yemeği de dışarıdan söylersiniz, hastayım dinlenmem lazım deyip ev işi de yapmazsınız, yorulmazsınız. Hastane ortamı ev kadar rahat olmaz sonuçta. Ama hastanede tedaviniz daha iyi olacaksa doktorunuza danışın tabii.

Hastanede bir düzen var. Yemek saatinde gelir,ilaç saatinde içilir. Ama doktor yatış yapar mı orasını bilemem

Ozel hastanede yatis yapabilirler ama devlet hastanesinde size yatis veremezler hatta vermemeliler yatis damardan ilac verilecekse ya da kritik durumdaysaniz yapilir.. rapor alip evinizde dinlenin. Ortopedi servisinde ameliyat sonrasi yatislar yapiliyor acilden multiple kirigi olan hasta yatiramiyoruz servise.. gercekten ihtiyaci olanlarin servislerde olmasi gerek..

Ozel hastanede yatis yapabilirler ama devlet hastanesinde size yatis veremezler hatta vermemeliler yatis damardan ilac verilecekse ya da kritik durumdaysaniz yapilir.. rapor alip evinizde dinlenin. Ortopedi servisinde ameliyat sonrasi yatislar yapiliyor acilden multiple kirigi olan hasta yatiramiyoruz servise.. gercekten ihtiyaci olanlarin servislerde olmasi gerek..
birşey sorabilir miyim ? benim bacağımda damar tıkanıklığı var ameliyat olacağım lazer ile anestezi uygulanacak belden yahut genel olarak. o zaman beni yatırırlar mı hastanede

birşey sorabilir miyim ? benim bacağımda damar tıkanıklığı var ameliyat olacağım lazer ile anestezi uygulanacak belden yahut genel olarak. o zaman beni yatırırlar mı hastanede

Genel anestezi alirsaniz en azindan 1 gece yatarsiniz takip edilmeniz gerek cunku anesteziden cikmak yetmiyor saatlik rutin anestezi kontrolu yapilir. Lokal yani belden olursa ve komplikasyon olmazsa ameliyattan sonra ayni gun taburcu olabilirsiniz.

Genel anestezi alirsaniz en azinda 1 gece yatarsiniz takip edilmeniz gerek cunku anesteziden cikmak yetmiyor saatlik rutin anestezi kontrolu yapilir. Lokal yani belden olursa ve komplikasyon olmazsa ameliyattan sonra ayni gun taburcu olabilirsiniz.
teşekkür ederim :KK68:

Back
X