merhaba arkadaslar bende genıtall bölge ıcın ıstıyorum ama benı cocgun olmaz yumurtalıklara zaraarlı deyıp vazgecırıyolar???? bı bılgısı olan varmı?
öncelikle merhaba. ben istanbulda bir tıp merkezinde çalışıyorum. ve merkezimizde lazer yapılıyor. bizzat kendimde yaptırıyorum. dıod lazer kullanıyoruz. ve çok memnunum. yüz bölgesi içinde zaten rahatlıkla tercıh edebileceğim bir cihaz. kıllarım siyah ve kalın köklere sahip. aldığım sonuçlar şuanlık cok iyi. umarım boyle devam eder.yanı bnce böyle seyler ıcın once arastırma yapmak lazım ama sadece bir yere sormıcaksınz. heryere ve cevrenızde yaptıran varsa onlarada soracaksınz. tek bi yerden bilgi almak pek iyi sonuclar doğurmayabılıyor cogu zaman. ama diod lazer kesınlıkle cok güvenılır. alex gibi sarı tuyleri tetikleme gibi bir özelliği yok. cunku sarı tüyleride görüyor. onlarda dökülüyor. denemekte fayda var diye düşünüyorumn.bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa özelden yardımcı olabıilirm. umarım hepimiz kurtulurzz
öncelikle merhaba. ben istanbulda bir tıp merkezinde çalışıyorum. ve merkezimizde lazer yapılıyor. bizzat kendimde yaptırıyorum. dıod lazer kullanıyoruz. ve çok memnunum. yüz bölgesi içinde zaten rahatlıkla tercıh edebileceğim bir cihaz. kıllarım siyah ve kalın köklere sahip. aldığım sonuçlar şuanlık cok iyi. umarım boyle devam eder.yanı bnce böyle seyler ıcın once arastırma yapmak lazım ama sadece bir yere sormıcaksınz. heryere ve cevrenızde yaptıran varsa onlarada soracaksınz. tek bi yerden bilgi almak pek iyi sonuclar doğurmayabılıyor cogu zaman. ama diod lazer kesınlıkle cok güvenılır. alex gibi sarı tuyleri tetikleme gibi bir özelliği yok. cunku sarı tüyleride görüyor. onlarda dökülüyor. denemekte fayda var diye düşünüyorumn.bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa özelden yardımcı olabıilirm. umarım hepimiz kurtulurzz
merhaba arkadaşlar normal devlet hastanelerimi üniversite hastanelerimi yapıyor merak ettim
merhaba, tüm vücut seans başına 460 TL, 6 seans paket alırsak 2478 TL. ücreti güzellik salonlarına göre biraz yüksek sanırım, fakat hastane olduğu için tercih etmeyi düşünüyorum. bir de sadece diot lazer varmış, konuştuğum estetisyen bunun yeterli olduğunu, alexandriteye ihtiyaç olmadığını söyledi. tek lazer çeşidinin olması beni biraz kaygılandırıyor. randevum var ama hala kaygılıyım. kontes'in çalıştığı hastanede de sadece diot varmış bu biraz rahatlattı beni ama hala acaba iptal edip çeşitli lazerler kullanan bir yer mi tercih etsem diye düşünüyorum. bu konuda fikriniz var mı acaba ?
kızlar benimde çok aşırı kıl dönmesi problemim var son doktor kesin lazer dedi ama öle kuaför gibi bir yerde değil çünkü çok yanık yada iz sorunu yaşayanlar var.istanbulda hastanelerde de yapıldığını öğrendim.yaptıran varmı aranızda acaba?bide fiyatlar nasıl kızlar yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?