Lazer Epilasyon hastanede lazer epilasyon yaptıran varmı?

merhaba arkadaslar bende genıtall bölge ıcın ıstıyorum ama benı cocgun olmaz yumurtalıklara zaraarlı deyıp vazgecırıyolar???? bı bılgısı olan varmı?

Antalya da yaşıyorum

bende 24-03-2012 de burda özel bir hastanede(bu hastanede aradaş yaptırdı memenun kaldı bende ) sadece koltuk altımı yaptıdım yoplam işlem 10 dakıka anca sürdü eğerki gerçekten tüyler biterse devamı yaptıracağım çünkü hormon bozukluğu olanlara garanti vermiyorlar
ama bir kaç gün ağrı oldu
şimdi iyi

birde cene kısmımda tüy çok orayada başka bir yerde iğneli epilsayon yap. Cenem gerçekten azaldı ama çok acıyor
iğneli epilasyon dk 1tl

lazer koltuk altı 100 tl verdim

birdaha gittimde fiyat düşer dedi

Arkadaşlar sakın ola bölge hastanesine gitmeyin.
Ben geçen yıl bitene kadar anlaşarak 1350 TL vererek gittim. Salak gibi sözleşme imzalamadım. Ücreti öderken hiç bir şey vermediler bende zorla makbuz aldım. 8 seans gittim, Neredeyse yarıdan fazlası azaldı ama bitmedi. Daha en az 3 seans falan gitmem gerekiyordu. Sonra bir gün randevu için hastaneyi aradığımda anlaştıkları lazer firması ile anlaşmalarının dolduğunu bizim için yapacakları bir şey olmadığını söylediler. Hastanede konuşmadığım kimse kalmadı ama sonuç alamadım. Hastanenin sayfasından şikayet ettim. Maliyeye şikayet ettim çünkü faturamı vermediler. Sağlık bakanlığına da şikayet ettim ve peşini bırakmayacağım. Çok pişman oldum arkadaşlar. sizde aman hastane falan diye güvenipte sözleşmesiz yaptırmayın ben güzellik merkezinde yaptıracaktım üstelik daha uygun fiyata ama eşim adamlar yarın önür gün kapatır giderler dedi hastane güvenilir dedi ve hastaneye gittik başımıza bu geldi. Üstelikte 3 tane falan şubesi olan bir hastane bu. Şimdi 3 aydır falan yaptıramıyorum yeni bir yer arıyorum ve bu da bana zarar oldu şimdiye kadar bitecekti ne güzel.

ben de özel bir hastaneye hem genital hem kol altı için gidiyorum. büyük oranda bittiler. benim gitme amacım da kıl dönmelerimdi. ancak lazere rağmen genital bölgemde 5-6 tane batığım var. epilasyoncu hatun da çok şaşırdı olmalarına..batıkların kesim çözümü olduuğuna inanmıyorum.

İstanbul Avrupa yakasında özel hastaneye lazere giden var mı?
Varsa nere olduğunu falan mesaj atabilir mi acabaa?

Ben de lazer araştırıp yeni gitmeyi düşünenlerdenim. Bakıköy ethica tıpı duydum, gidip görüştüm de hatta ikna edici konuştular, 3 tip lazer aleti + iğneli epilasyon da mevcutmuş. Fiyatları normal bence, tıp merkezinde yapılması daha mantıklı geliyor, zaten önce doktor muayene ediyormuş. Cilt ve kıl tipine göre aleti ve atış dozunu belirliyorlarmış.

canım bana fıyatlar hakkında ve hastane hakkında ozelden msj atabılırmısın bana opuyorum

Kontes ozelden mail gonderemedim forumda yeni oldugum icin. Bu konuda bilgi alabilmem icin mail atma imkanin olur mu? Tesekkurler

merhaba arkadaşlar normal devlet hastanelerimi üniversite hastanelerimi yapıyor merak ettim

normal devlet hastanelerinde lazer merkezi hiç görmedim ve duymadım ben. özel hastaneler de yaptırılıyor. bazı güzellik merkezleri hastane ile anlaşıyor ve hastane içerisinde hizmet veriyor . bazı özel hastanelerde ayrıca lazer bölümleri açıyor.

merhaba bende bilmeyerek ve arkadaşımın tavsiyesi ile ıpl lazere gittim 4. seans bitti hiç fayda göremedim özellikle çene bıyık bölgesine hangi yöntem ve cihaz iyi çok değil ve beyaz tenli siyah orta kalınlıkta kıl tipim var özel gaziosmanpaşa hastanesini düşündüm alex diod ve ndyag varmış ama ethicada olan arkadaşlar memnunsa orayıda araştırabilirim

merhaba sansin lazer epilasyon nerde yaptırdın? memnun kaldın mı? yüzde kaç azalma oluyor.yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum.bilgilendirir misin?

Son düzenleme:

merhaba ben yeditepe hastanesine gitmiştim este7 adı, yüzümü yaktılar ordan, onun öncesinde aslında çok memnundum, yanma olayından sonra bıraktım, sanırım kapandı da orası, tam emin değilim. şimdi acıbadem hastanesine gidiyorum, ataşehirde ki. bağdat caddesinde sema hanım var, doktor kendisi, tamamiyle temizlemiyo, 2 hafta sonra tekrar gel rötüş yaparız der genelde, zaten bir çok hastası da bırakmış orda ki yeri, ablam sayesinde ataşehirdekine başladım, çok memnunum. ben 5-6 senedir lazer yaptırıyorum, genelde hüsranla sonuçlandı lakin burdan çok memnunum.

Merhaba,

Ocak ayında İstanbul Acıbadem Hastanesi Fulya şubesinde ilk koltuklatı ve genital bölge lazer epilasyon seansımı uygulattırmıştım.
Öncelikle seans öncesinde doktorla bir ön görüşme yapılıyor. Seansı doktor yerine estetisyen uyguluyor. İlk seansım sonrası baya bir ara verdim ben 3 ay kadar, ama doktor hiçbir sorun olmayacağını söyledi. Kıllarda da çok bariz bir azalma olduğunu söyleyebilirim..

İkinci seansımı yine Acıbademde bu kez Ataşehir şubesinde yaptırdım, orası çok daha iyi gibi geldi, Ataşehirdeki doktor ilk seansın derecesinin biraz fazla olmuş olduğunu belirtti, ben hiçbir şekilde farketmedim ama hafif koyulaşmış cildin dedi, genital bölgeden bahsediyorum bu arada. Bazı yerlere farklı ısılarda atışlar yapıldı bu kez.

İlk seansım uygulama esnası acılı ama dayanılır uygulama sonrası felaketti, yaklaşık 2 saat acımdan ağladım. İkinci seansımda ise uygulama sırasında müthiş bir acı duydum sonrası o kadar kötü değildi.. Bu olaylar biraz da psikolojik sanırım, araya 3 ay koyma sebeplerimden biri acı korkusuydu zaten, kendimi çok şartlandırmış olabilirim ve ikinci seansta bu yüzden daha fazla hissettim gibi.

Neyse özet olarak ben Acıbademden memnunum, bir çok yere göre daha pahalı belki ama daha güvenilir hissettiriyor.

Son olarak fiyatı ise genital bölge + koltukaltı = 177 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…