Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ethica tıp merkezinde yaptırıyorum Bakırköy'de cok memnunum. Cok araştırdım, oradaki hoca Türkiye'de ve Avrupada lazer üzerine eğitimler veriyormuş tavsiye ederim.
Kolay gelsin :)
Ben de hastanede yaptırıyorum. 2 ayrı yere gidiyorum. Genital için gittiğim yerde uygulamayı doktor kendisi yapıyor. Diğer yerler için de uzmanlara yaptırıyorum. Doktor kontrolünde. Bacak için daha 1 seans gittim ve sanırım 15-20 gün oldu. Artık dökülüyorlar. Ama dün gece dayanamadım ve batıkları sıktım çıkardım hepsini. Bayağı çoktu. Yanlış mı yaptım bilemiyorum ama gördüğümde hiç dayanamıyorum ya ille sıkıp çıkarıyorum içindeki uzamış kılı...![]()
canım sen istanbuldamı gıdıyorsun?:26:
Kadıköy Florence Nightingale Hastanesinde de yapılıyor..ben gidiyorum ve memnunum,fiyatlarda uygun :) bilgi almak isteyen olursa yardımcı olabilirim :)
canım özel okmeydanı hastanesinden memnunmusun ne kadar zamandır gidiyosun birz bilgi verirsen çok sevinirim...Slm kızlar,
Ben Özel Okmeydanı Hastanesinde yaptırıyorum fiyatları da uygun..Umarım yardımcı olmuştur..