• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon hastanede lazer epilasyon yaptıran varmı?

ben özel hastanede yaptırdım arkadaşım.

ben 6 seans lazer epilasyona gittim alexandrite ile yaptırdım. seans başına 750 tl para verdim. ve şimdi eskisinden daha sık, daha kalın ve daha uzun tüylere sahibim.bazı bölgeler hariç (koltukaltı)... tek etki ettiği yer koltuk altım oda tamamiyle değil.gezmediğim lazer merkezi kalmadı tanınmış tümm merkezlere gittim ve ağlayarak döndüm. paradoks kıllanma lazere cevap vermez dediler. paradoks kıllanmaya sebep olanda lazerin kendisi...lazer epilasyon sadece sakal gibi olan kıllara etki ediyor tüylere değil. var olan tüyleri de lazerin etki edemeyeceği şekilde çoğaltıyor kalınlaştırıyor. kesinlikle yaptırmayın yaptıracaksanız da sadece genital bölge ve koltukaltına bir de bayanlarada çenede oluşan erkek sakalı gibi kıllara yaptırabilir. onun haricinde ki her yer paramla rezil oldum cümlesine karşılık gelir şekilde utanç kaynağı olup kalıyor.

anladığım kadarı ile yüzünüze lazer yaptırmışssınız.lazer epilasyon yüz için uygun değildir bunu bana lazer epilasyon yapan uzman söyledi.küçük ayva tüğleride harekete geçirebilirmiş.benim bi arkadaşım yüzüne yaptırdı şimdi çenesinde bir sürü tüğe sahip.bana kendi uzmanın iğneliye git dedi.demekki paragöz değilmiş.ama koltuk altı.geniltal bölge için inanılmaz güzel bi uygulama 5. seansı oldum tek tük çıkıyolar.koltum altımda ise daha 2. seansta çok azaldı ve 3. seansa kadar neredeyse çıkmadı diyebilirim.
kartal umut hastanesine gidiyorum.çok iyi tavsiye ederim ve uygunda.:46:
hatta şu sıralar kampanya yapmışlar normal ücretin yarısını alıyolar.

Son düzenleme:
benım cevrem bölge hastanesı pendık subesıne gıdıyorlar memnunlar
bende lumenıs marka lıght sheer duet lazerıyapan yer arıyorum
cunku tecrube ve deneyımlerıme gore
ıpl modern agda yontemı dıyorlar gerı cıkarıyoemus
aleks yuzde sakalllanma yapıyor sadece bazı bolgelerde ıse yarıyor oda acısına dayanabılene
dıot lazer lerden lumenıs öarka duet en ıyısıymıs cok pahalıymıs ama super bı alet arastırın bayanlar ...........

arkadaşlar bende 4 seans ıpl lazere gittim ilk başlarda döküldü bitti bitecek dedim güzellk merkeziydi kapatıp gitmişler 2 ay öyle kalınca hepsi birden çıktı daha kalın daha sık :2: bende kartal umut hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum giden bi kaç arkadaşım var memnunlar inş faydasını görürüm. ama cihazı alex. mi ıpl mi o konuda bilgim yok :( pendik kartal maltepe buralarda lazer yaptırıp memnun kalan varsa bizimle paylaşsın lütfen :(

arkadaşlar bu topic'i ihmal etmeyelim ben de lazere başlayacağım ama gerçekten karar veremiyorum tüylenme problemim polikistik overden olduğu için hastanede lazer epilasyon yaptırmak istiyorum
özel okmeydanı hastanesini arayarak sordum alexandrate cihaz varmış
ethica'nın internet sitesine baktım diod sistemi olduğu yazıyor
lütfen yardımcı olun karar vermeme

Bende başlayacağım k.çekmecede özel bir hastanede genital bölge koltuk altı ve komple bacak 1000 tl dediler fiiyat çok uygun geldi.Alex. epilasyon cihazı kullanıyorlar.Umarım iyi sonuç alırım...

Bende başlayacağım k.çekmecede özel bir hastanede genital bölge koltuk altı ve komple bacak 1000 tl dediler fiiyat çok uygun geldi.Alex. epilasyon cihazı kullanıyorlar.Umarım iyi sonuç alırım...

Fiyatı çok uygun gelmedi bana. Ama hangi özel hastane olduğuna bağlı. Doktorlar mı yapıyor laseri ?

eskişehirde hastanede yapılan lazer epilsayon yöntemini güzellik uzmanları yapıyorlar... kampanya döneminde 2000 dediler ama tek tek yaptırırsan daha fazla pahalıya mal oluyor...mayasante diye bir yer var orda da 4+4 seans kampanyası var ama gene aynı fiyata geliyor...zaten çok uzun süren bi işlem ...tüylerin hiç çıkmaması gibi bişey söz konusu değil sadece aylık sizi rahatlatıyor.

Merhaba

Yakin zamanda herhangibir hastanede lazer epilasyon yaptiran ve memnun kalan arkadaslar varsa bilgi verebilirler mi ?

öncelikle merhaba. ben istanbulda bir tıp merkezinde çalışıyorum. ve merkezimizde lazer yapılıyor. bizzat kendimde yaptırıyorum. dıod lazer kullanıyoruz. ve çok memnunum. yüz bölgesi içinde zaten rahatlıkla tercıh edebileceğim bir cihaz. kıllarım siyah ve kalın köklere sahip. aldığım sonuçlar şuanlık cok iyi. umarım boyle devam eder.yanı bnce böyle seyler ıcın once arastırma yapmak lazım ama sadece bir yere sormıcaksınz. heryere ve cevrenızde yaptıran varsa onlarada soracaksınz. tek bi yerden bilgi almak pek iyi sonuclar doğurmayabılıyor cogu zaman. ama diod lazer kesınlıkle cok güvenılır. alex gibi sarı tuyleri tetikleme gibi bir özelliği yok. cunku sarı tüyleride görüyor. onlarda dökülüyor. denemekte fayda var diye düşünüyorumn.bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa özelden yardımcı olabıilirm. umarım hepimiz kurtulurzz:3:

Son düzenleme:
merhaba, ben adana acıbadem hastanesinden randevu aldım. tüm vücut seans başına 460 TL, 6 seans paket alırsak 2478 TL. ücreti güzellik salonlarına göre biraz yüksek sanırım, fakat hastane olduğu için tercih etmeyi düşünüyorum. bir de sadece diot lazer varmış, konuştuğum estetisyen bunun yeterli olduğunu, alexandriteye ihtiyaç olmadığını söyledi. tek lazer çeşidinin olması beni biraz kaygılandırıyor. randevum var ama hala kaygılıyım. kontes'in çalıştığı hastanede de sadece diot varmış bu biraz rahatlattı beni ama hala acaba iptal edip çeşitli lazerler kullanan bir yer mi tercih etsem diye düşünüyorum. bu konuda fikriniz var mı acaba ?

Diod lazer son sistem bi lazerdir. civar tıp merkezlerınde de kulanılmaya baslandıgını duydum. ben cok memnunum. tabı tercıh senın yınede. netten ve çeşitli yerleri arayarak bilgi topla istersen biraz daha . belki için biraz dah rahatlar. :)

Fiyatı çok uygun gelmedi bana. Ama hangi özel hastane olduğuna bağlı. Doktorlar mı yapıyor laseri ?[/QUOTE

Dr yapmıyor Uzman estetisyen yapıyor.8 seans ve 8 kontrol seansı genital koltukaltı ve tüm bacak 1000 TL bana çok uydun geldi.Ayrıca 3 taksit...Uygun değil mi faiyat ?????

Ben tek seans sandım. Tabiki çok uygun. Benim tek seans 300 tl. İnşallah etkili olur.

arkadaşlar, altıntepe kızılayı öneriyorum. cihaz süper ..
(yüz için zaten hiç bir lazer epilasyonu tavsiye etmiyorum.)
kızılayın uzmanıda çok iyi. kesinlikle memnun kalırsınız.

İstanbulda mecidiyeköy, şişli taraflarında tıp merkezi ya da hastaneye yaptırıp da memnun kalanlar var mı ?
Ben 1 seans ve 1 de kontrol seansına gittim henüz. Nasıl etki etti bilmiyorum. Çoğunluk çok uzamadı, bacağımda diken diken çıkanlar var. Kol altımdan memnundum ama onlarda da çok zayıf tüyler şeklinde çıkıyor bir kısmı. (yine de memnunum)
Ama bunlar normali böyle midir, yüzde kaç etki oldu başka birilerine göstermeden bilemiyorum.
Bir de memorial'da yaptıran var mı ?

Ben Okmeydanı Özel de yaptırıyorum genital bölgeme.Benim de daha 1nci seansım kontrole de gittim ozaman da yapıldı yine,bu ayın 5inde gitmiştim 2 haftayı geçti ve hala çıkmadı :1: Ocak ayının 6sında gidicem bidaha.. küçük küçük çıksa da kese yapınca gidiyo zaten. Ben çok memnunum yaptırdığım yerden ve fiyatları da uygun baya tavsiye ederim..

İstanbulda mecidiyeköy, şişli taraflarında tıp merkezi ya da hastaneye yaptırıp da memnun kalanlar var mı ?
Ben 1 seans ve 1 de kontrol seansına gittim henüz. Nasıl etki etti bilmiyorum. Çoğunluk çok uzamadı, bacağımda diken diken çıkanlar var. Kol altımdan memnundum ama onlarda da çok zayıf tüyler şeklinde çıkıyor bir kısmı. (yine de memnunum)
Ama bunlar normali böyle midir, yüzde kaç etki oldu başka birilerine göstermeden bilemiyorum.
Bir de memorial'da yaptıran var mı ?
memorialde başlamıştım ama ıpl olduğunu öğrendim cihazın ve bıraktım ben. vücut için,alex iyi.
gittiğin yere az biraz devam et bakalım hemen pes etme.zaten tek seansta bişide anlaşılmaz.

memorialde başlamıştım ama ıpl olduğunu öğrendim cihazın ve bıraktım ben. vücut için,alex iyi.
gittiğin yere az biraz devam et bakalım hemen pes etme.zaten tek seansta bişide anlaşılmaz.

Bana nd-yag kullandıklarını söylemişlerdi. Fiyatı da kolaltı, genital ve tüm bacak 650 dediler. Hem uzak hem de diğer yaptırdığım yerin iki katından fazla. Sonuçta hastane de olsa güzellik uzmanı yapıyor memorial'da da...
Biraz daha devam edeyim en iyisi. Aslında ikinci seansa gitmeden başka bir yere gösterip, en azından etkisi olmuş mu lazerin diye sorsam diye düşündüm.

Back