Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle merhaba,
Acaba dökülmeler başladı mı? Cihazın markası neydi? Çalışanlarından ve hijyenden memnun kaldınız mı? Bir de tüm vücut fiyatları ne kadar? Çok sordum sanırım, yardımcı olursanız memnun olurum. Görüşmek dileğiyle, iyi günler.
Evet dökülmeler başladı 1 hafta oldu .Bende ağda ile aldım bu sayede hepsi aynı anda dökülmüş oldu çamaşırımın kirlenmesini istemedim.Şuan için dökülenleri baz alırsak %95 işlem etkili.Neden daha fazla ödeyesin ki mekana değil işleme veriyoruz tabiki hijyeni ayrı bi durum
Cevaplar ve ilginiz için teşekkürler. %95 etkili derken %95'i döküldü mü? Bildiğim kadarıyla seans aralarında jilet uygulamak gerekiyor, neden ağda yaptınız?:44:
Hayır canım yanlış anlamışsın :) jilet ile aldım lazer öncesi, dökülmeler başladığında ağda ile aldım tek seferde kurtuldum ne de olsa tüyler ölüydü artık. .zaten bi acı hissetmıyorsun.
yani dökülmeyen yerlerde oldu %95 i gitti % 5 i duruyordu.Tekrar tüyler çıktığında gitmeden 3 gün evvel jilletle alıcam 2.seansta görücem sonucu.Rica ederim tüy dönmesi ne büyük dert sürekli ağdada cabası Lazer olun kızlar kurtulunnnnnn *.*
Slm kızlar,
Ben Özel Okmeydanı Hastanesinde yaptırıyorum fiyatları da uygun..Umarım yardımcı olmuştur..