Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ethica tıp merkezinde yaptırıyorum Bakırköy'de cok memnunum. Cok araştırdım, oradaki hoca Türkiye'de ve Avrupada lazer üzerine eğitimler veriyormuş tavsiye ederim.
Kolay gelsin :)
Ben de hisar hastanesinde lazer yaptırıyorum.hastane ortamı doktor gözetimi daha güvenilir geliyor gerçekten.
Çok büyük kolaylık kızlar.sakın tereddüt etmeyin hemen gidip yaptırın hele ki tüylenme probleminiz fln varsa geçirdiğini her gün aleyhinize.tecrübe konuşuyor)
eticha bakırkoyu tavsiye ederim,temiz,güvenli,dermatologları basarılı insanlar ve iyi sonuc aldım.
ben bundan 4 5 yıl önce bir hastaneye gittim baya bir parlar verdim ve en ufak bir azalma olmadı.kıllar olduğu gibi duruyordu.bu konuda poliklinikler daha mantıklı.en azından kötü deneyimimden sonra böyle düşünüyorum.hastanede seans başı ödeme yapıyorsunuz.ne kadar çok seans okadar çok para...kesinlikle bundan ibaret.
bende hastanede yaptırmak istiyorum güzellik merkezlerine pek güvenemiyorum açıkçası
ama araştırma içerisindeyim birşey bulursam mutlaka yazarım
kızlar acıbademi sordum tüm vücut yüz bölgesi hariç 658 ytl seans başı.sadece bikini bölgesi komple (genital diyebiliriz)seans başı 123 ytl olarak bilgi aldım.yanlız bakırköydeki acıbadem hastanesinde yapılmıyor.beylikdüzü acıbadem cerrahi tıp merkezine taşınmış orda yapıyorlarmış.sanırım buraya başayabilirim.en azından hastanede herhangi bir sorun oldugu takdirde karşımda muhattap olabılecegım bırılerı olacak
Merhaba arkadaşlar ,
Bugün koltuk altı ve genital bölge epilasyon yaptırdım Özel Hastanede
seansı 60 lira şayet 6 seans giderseniz 40 liradan 240 liraya denk geliyor indirimli faydalanabiliyorsunuz, şu zamanda bu fiyata lazer mümkün değil.İlgilenenlere öneririrm
Merhaba, aradan uzun bir zaman geçmiş ama acaba bunu yazdıktan sonra Acıbademe gittiniz mi? Evetse nasıl bir sonuç aldınız merak ettim. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
aa gerçekten uygunmuş fiyatı hangi hastane acaba ?
Merhaba arkadaşlar ,
Bugün koltuk altı ve genital bölge epilasyon yaptırdım Özel Hastanede
seansı 60 lira şayet 6 seans giderseniz 40 liradan 240 liraya denk geliyor indirimli faydalanabiliyorsunuz, şu zamanda bu fiyata lazer mümkün değil.İlgilenenlere öneririrm
Öncelikle merhaba,
Acaba dökülmeler başladı mı? Cihazın markası neydi? Çalışanlarından ve hijyenden memnun kaldınız mı? Bir de tüm vücut fiyatları ne kadar? Çok sordum sanırım, yardımcı olursanız memnun olurum. Görüşmek dileğiyle, iyi günler.