• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon hastanede lazer epilasyon yaptıran varmı?

Ben de hisar hastanesinde lazer yaptırıyorum.hastane ortamı doktor gözetimi daha güvenilir geliyor gerçekten.
Çok büyük kolaylık kızlar.sakın tereddüt etmeyin hemen gidip yaptırın hele ki tüylenme probleminiz fln varsa geçirdiğini her gün aleyhinize.tecrübe konuşuyor;))

ben de ilk lazerimi kollarım için kadıköy florence nightingale hastanesinde yaptırdım. Akne problemi nedeniyle gittiğim cilt doktorum orada olduğu için aynı hastaneyi tercih ettim. tüylerim ince uzun olduğu için bana ND YAG lazer yapıldı.1 ay oldu hala tüylerim çıkmadı.Çok memnun kaldım şimdi sırasıyla diğer bölgelerime de yaptıracağım.

Samsun'da medical park'ta lazer yaptıran var mı? Bir de NBA Estetik ve güzellik merkezi var, kafam karışık, hastanede yaptırmak daha güzel görünüyor ama daha pahalı olur muhtemelen. Bu yerler hakkında ya da Samsun'da başka lazer merkezleri hakkında bilgisi olan var mı?????:14:

Ben de hisar hastanesinde lazer yaptırıyorum.hastane ortamı doktor gözetimi daha güvenilir geliyor gerçekten.
Çok büyük kolaylık kızlar.sakın tereddüt etmeyin hemen gidip yaptırın hele ki tüylenme probleminiz fln varsa geçirdiğini her gün aleyhinize.tecrübe konuşuyor;))

canım komple bütün vücut mu ?birde ücretleri ne kadar cevap verirsen çok sevinirim şimdiden tşk sağlıcakla kal!;)

Kizlar merhaba. Ben once incirlide bestetika isimli yere gittim. Berbat bi islem sonrasi daha beter oldum. Sonra Bahçelievler metroportun ilerisinde haseki sultan isimli bi yere gittim. Son derece lüks bi yer fakat hijyen goruldugu gibi deil. Yuzune degdirdigi aleti genital bolgene de degdiriyo. Neyse ordan da sonuc alamadim. Yaklasik 1 yil aradan sonra Özel Okmeydanı hastanesine gittim. Arkadasimin tavsiyesiyle tabi. O cok memnun kaldi. Ben ilk seansimi yaptırdıktan sonra sanirim tenim bronz oldugu için, yani guneste karardigim icin yuzumde leke olustu. Advantan krem kullaniyorum su an. Sivilce de cikti. Bgn 3. Gun. Biraz daha iyi durumda. Bu arada koltuk alti ve genitale de yaptirdim. Oralarda herhangi bir sorun yok. Memnun muyum degil miyim net bisey soyleyemeyecegim. Gelismelerden haberdar ederim.

ben bundan 4 5 yıl önce bir hastaneye gittim baya bir parlar verdim ve en ufak bir azalma olmadı.kıllar olduğu gibi duruyordu.bu konuda poliklinikler daha mantıklı.en azından kötü deneyimimden sonra böyle düşünüyorum.hastanede seans başı ödeme yapıyorsunuz.ne kadar çok seans okadar çok para...kesinlikle bundan ibaret.

ben bundan 4 5 yıl önce bir hastaneye gittim baya bir parlar verdim ve en ufak bir azalma olmadı.kıllar olduğu gibi duruyordu.bu konuda poliklinikler daha mantıklı.en azından kötü deneyimimden sonra böyle düşünüyorum.hastanede seans başı ödeme yapıyorsunuz.ne kadar çok seans okadar çok para...kesinlikle bundan ibaret.

Hastane ortamı daha iyi değil mi sizce yine.de??? Hijyen ve güvenilirlik açısından da?

kızlar acıbademi sordum tüm vücut yüz bölgesi hariç 658 ytl seans başı.sadece bikini bölgesi komple (genital diyebiliriz)seans başı 123 ytl olarak bilgi aldım.yanlız bakırköydeki acıbadem hastanesinde yapılmıyor.beylikdüzü acıbadem cerrahi tıp merkezine taşınmış orda yapıyorlarmış.sanırım buraya başayabilirim.en azından hastanede herhangi bir sorun oldugu takdirde karşımda muhattap olabılecegım bırılerı olacak:68:

Merhaba, aradan uzun bir zaman geçmiş ama acaba bunu yazdıktan sonra Acıbademe gittiniz mi? Evetse nasıl bir sonuç aldınız merak ettim. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Merhaba arkadaşlar ,
Bugün koltuk altı ve genital bölge epilasyon yaptırdım Özel Hastanede
seansı 60 lira şayet 6 seans giderseniz 40 liradan 240 liraya denk geliyor indirimli faydalanabiliyorsunuz, şu zamanda bu fiyata lazer mümkün değil.İlgilenenlere öneririrm

Merhaba arkadaşlar ,
seansı 60 lira şayet 6 seans giderseniz 40 liradan 240 liraya denk geliyor indirimli faydalanabiliyorsunuz, şu zamanda bu fiyata lazer mümkün değil.İlgilenenlere öneririrm

aa gerçekten uygunmuş fiyatı hangi hastane acaba ?

Merhaba, aradan uzun bir zaman geçmiş ama acaba bunu yazdıktan sonra Acıbademe gittiniz mi? Evetse nasıl bir sonuç aldınız merak ettim. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

bende duymuştum acıbademi ama pek olumlu şeyler söylemediler.gene de iyice araştır cnm sonra sen uğraşmak zorunda kalırsın :emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar erkek kuzenim de sakal üstü kas üstü yaptırdı Caddebostan Acıbadem hastanesinde yüz olduğu için iyi bi yer olsun dedik.
Kaş üstü sakal üstü 117 lira ödedi.

Merhaba arkadaşlar ,

Öncelikle merhaba,

Acaba dökülmeler başladı mı? Cihazın markası neydi? Çalışanlarından ve hijyenden memnun kaldınız mı? Bir de tüm vücut fiyatları ne kadar? Çok sordum sanırım, yardımcı olursanız memnun olurum. Görüşmek dileğiyle, iyi günler. :34:

ben de özel bir hastanede lazer epilasyon yaptırıyorum.. 6 seansta genital bölge bitti..100 tl veriyorum seans başı..
koltuk altı 6 seans oldu ama tam olarak bitmedi fakat çok çok azaldı..lazer epilasyon müthiş bişey herkese tavsiye edrim..bu arada koltuk altı da 50 tl..

Öncelikle merhaba,

Acaba dökülmeler başladı mı? Cihazın markası neydi? Çalışanlarından ve hijyenden memnun kaldınız mı? Bir de tüm vücut fiyatları ne kadar? Çok sordum sanırım, yardımcı olursanız memnun olurum. Görüşmek dileğiyle, iyi günler. :34:

Merhaba;
Alexander adı bı kısmından da soğuk hava üflüyor .hayır henüz dökülme yok bende sabırsızlıkla bu süreci bekliyorum çok sinir bi durum dökülmeyecekse de bileyim :D temizdi etraf zaten kısa sürüyor ve uygun kampanyalı olduğu için çok talep var 28 aralıkta yeniden gidicem .Üstünü çıkarıp yabancı birinin size dokunması çok utandırıyor insanı :26:

Son düzenleme:
Back