Lazer Epilasyon hastanede lazer epilasyon yaptıran varmı?

lazerin etkisi,6-8 seans arasında belli oluyor.ayrıca uygulamayı heryerde estetisyenler yapıyor. hiç tereddüt etme çünkü zaten doktorlar lazer uygulamasını yeterince bilmiyorlar:))biraz sabret bence.devam et yani. en azından hesap sorma hakkın olur:))

ethica levent hastanesinde lazer epilasyon yaptıran var mı? dün aradım. uzman bana 1350 lira 6 seansı dedi. kolaltı, tüm bacak ve genital. kampanya varmış. bilgisi olan var mı? korkuyorum açıkcası biraz da. bir yorumda okudum bazen epilasyon yapılırken yakan oluyormuş...

Arkadaşlar selam yaklaşık 4 ay önce lazer epilasyona başladım.Makineyi sorduğumda İPUS die bir isim söyledi,fazla araştırmadım evime yakın ve fiyatı uygun olduğundan hemen başladım.Toplam 1200 tl tüm vucut için anlaştık ve ilk seanstan sonra müthiş bir dökülme oldu çok sevindim sonrası ise hüsraan :/ kıllar yeniden eskisi gibi çıkmaya başladı internetten araştırdığımda anladım ki kullanılan makina ıpl randevu verildiği tarihin üstünden 10 gün geçti aramadılar.Büyük ihtimal ödediğim 600 tl onlara yetti ya da bana acıdılar :) ya da kapandı.Her neyse şuan Diod yaptırmayı düşünüyorum lazerline diye bir merkez var Bakırköyde carrusel karşısında giden duyan bilen varmıdır ? Tüm vucüt (yüz hariç) 2000 tl fiyat veriyor 6 seans.Sizce nasıl ?

arkadaşlar, altıntepe kızılayı öneriyorum. cihaz süper ..
(yüz için zaten hiç bir lazer epilasyonu tavsiye etmiyorum.)
kızılayın uzmanıda çok iyi. kesinlikle memnun kalırsınız.

ben de tam orada var mı diye bakıyordum. bana fiyat bilgisi de vermen mümkün müdür? peki epilasyon sırasında çok acıyor mu?

bursada bir hastanede yaptıran varmı bu lazer epilasyonu...ay biz bursalılar hepmi geriden geliyoruz burda yaaa .)))

Merhaba. ESKİŞEHİR ' de lazere giden arkadaşlar var mı? Nereye gittiniz, gidiyorsunuz, memnun musunuz?

mrb arkdslar ya ben 1250 tlye 5 taksıte 1 seans gıttım ama makına ıcın dıode denıldı ama bı yazı ıstedıgım zmn dıode olduguna daır gosteremıyolar çünkü güzellk merkzlerıne artk yasaklanmıs lazer bılıyosunuz o yuzden ama bu makına acısız ve bacagımdakı tuylerın koklerı gorunuyo halen cıkmadı bu acıdan dusunursek ıpl lazer acılımı oluyo ıpl olamaz demı baska ne marka olrbl bu makına bılen varmı??

lazer için en uygun yerler tıp merkezleri devlet hastaneleri yapıyomu bilmiyorum ama devlet hastanelerini mecbur kalmadıkça terçih etmem kuaförler gbi yerler güvenilir değil bu işin eğtimi aldık diolar ama tıp merkezlerindeki dr. gbi olamazlar yanii en doğru yer tıp merkezleri <3

Merhaba. ESKİŞEHİR ' de lazere giden arkadaşlar var mı? Nereye gittiniz, gidiyorsunuz, memnun musunuz?

ben gidiyorum canım, 1er seans koltuk altı ve genitale gittim, kontrol seanslarıda yapıldı, cok memnunum isim vermek yasak sanırım ama yeni açılan hastaneye gidiyorum

Arkadaşlar bakırköy,zeytinburnu,bahçelievler taraflarında lazer yaptırıp iyi sonuç alanlar acaba nerede yaptırdıklarını mesaj atabilirler mi?Kampanyalı olursa çok iyi olur.

kızlar ankarada herhangı bır tıp merkeznde yada hastanede lazer yaptıranınz varmıı bende lazere baslıcam ama guvenemedım hıcbıryere

ben gidiyorum canım, 1er seans koltuk altı ve genitale gittim, kontrol seanslarıda yapıldı, cok memnunum isim vermek yasak sanırım ama yeni açılan hastaneye gidiyorum

EFTELYAREX Eskişehir'de yeni açılan hastane neresi bilmiyorum. Özelden mesaj atar mısın?

Hiç öyle bir cihaz duymadım.Dediğiniz gibi Ipl dir.İyi cihazlarda ıpl de etkilidir ama ne yazıkki piyasada ucuz makina çok
6 seans için yüksek bir rakam.lazerline da uzman bir yerdir ,o bölgede iyi merkezler var. dr levent türbadar ile görüşebilirsiniz.
Capasitynin karşısında da merkezlere sorabilirsiniz.

Bende beylikdüzü acıbademi araştırıyorum. Randevu aldım bugün iki hafta sonra gideceğim,ama ya onunda etkisi olmazsa yada daha önce izler kaldı bir sorun olursa diye çok endişeliyim.acıbademde diode lazer yada igneli epilasyon yaptıran arkadaşlar var mı? menunlar mı

arkadaşlar ben bağdat caddesi acıbadem tıp merkezinde tedavi görüyorum. kol altı + genital 170 tl. çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…