lazerin etkisi,6-8 seans arasında belli oluyor.ayrıca uygulamayı heryerde estetisyenler yapıyor. hiç tereddüt etme çünkü zaten doktorlar lazer uygulamasını yeterince bilmiyorlar:))biraz sabret bence.devam et yani. en azından hesap sorma hakkın olur:))Bana nd-yag kullandıklarını söylemişlerdi. Fiyatı da kolaltı, genital ve tüm bacak 650 dediler. Hem uzak hem de diğer yaptırdığım yerin iki katından fazla. Sonuçta hastane de olsa güzellik uzmanı yapıyor memorial'da da...
Biraz daha devam edeyim en iyisi. Aslında ikinci seansa gitmeden başka bir yere gösterip, en azından etkisi olmuş mu lazerin diye sorsam diye düşündüm.
arkadaşlar, altıntepe kızılayı öneriyorum. cihaz süper ..
(yüz için zaten hiç bir lazer epilasyonu tavsiye etmiyorum.)
kızılayın uzmanıda çok iyi. kesinlikle memnun kalırsınız.
Merhaba. ESKİŞEHİR ' de lazere giden arkadaşlar var mı? Nereye gittiniz, gidiyorsunuz, memnun musunuz?
ben gidiyorum canım, 1er seans koltuk altı ve genitale gittim, kontrol seanslarıda yapıldı, cok memnunum isim vermek yasak sanırım ama yeni açılan hastaneye gidiyorum
Arkadaşlar selam yaklaşık 4 ay önce lazer epilasyona başladım.Makineyi sorduğumda İPUS die bir isim söyledi,fazla araştırmadım evime yakın ve fiyatı uygun olduğundan hemen başladım.Toplam 1200 tl tüm vucut için anlaştık ve ilk seanstan sonra müthiş bir dökülme oldu çok sevindim sonrası ise hüsraan :/ kıllar yeniden eskisi gibi çıkmaya başladı internetten araştırdığımda anladım ki kullanılan makina ıpl randevu verildiği tarihin üstünden 10 gün geçti aramadılar.Büyük ihtimal ödediğim 600 tl onlara yetti ya da bana acıdılar :) ya da kapandı.Her neyse şuan Diod yaptırmayı düşünüyorum lazerline diye bir merkez var Bakırköyde carrusel karşısında giden duyan bilen varmıdır ? Tüm vucüt (yüz hariç) 2000 tl fiyat veriyor 6 seans.Sizce nasıl ?
Arkadaşlar bakırköy,zeytinburnu,bahçelievler taraflarında lazer yaptırıp iyi sonuç alanlar acaba nerede yaptırdıklarını mesaj atabilirler mi?Kampanyalı olursa çok iyi olur.
EFTELYAREX Eskişehir'de yeni açılan hastane neresi bilmiyorum. Özelden mesaj atar mısın?
kızlar acıbademi sordum tüm vücut yüz bölgesi hariç 658 ytl seans başı.sadece bikini bölgesi komple (genital diyebiliriz)seans başı 123 ytl olarak bilgi aldım.yanlız bakırköydeki acıbadem hastanesinde yapılmıyor.beylikdüzü acıbadem cerrahi tıp merkezine taşınmış orda yapıyorlarmış.sanırım buraya başayabilirim.en azından hastanede herhangi bir sorun oldugu takdirde karşımda muhattap olabılecegım bırılerı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?