- 24 Kasım 2010
- 248
- 2
- 116
- Konu Sahibi simgeozergen
-
çiceği arkadaşların dediği gibi odaya almazlar ,çikolata bence saçma olur bişey kutlanıyor gibi :)
diğer arkadaşın dediği gibi kuru pasta ve meyve suyu iyi olur,yedikçe seni konuşurlar :):)
fıtık ameliyatı canımaramız cok iyidir sönükte kalmak istemiyorum erkek arkadasım bir hafta hasnede yatcağını söyledi
alt tarafı hasta ziyaretıne gidiceksın bu kadar kasılma bnce zaten alabıleceklerın sınırlı şeyler eve gittiğin vakit güzel bişiy alırsın
kız öyle deme belki de gelini olacak :) :)
şimdiden halini hatrını sormaya başlamış aferin kardeşim ne yaparsan mehmet amcan çok mutlu olacaktır tatlım..
Bu arada ben de tşk ederim..
yazık ya fazla kafasını yyoruyo inşallah ilerdede böyle olursun canım şimdiden mutluluklar
Abartıya gerek yok herşeyin mütevazisi makbuldür
Eminim verdiğin değeri havlu pijama çiçek vs belli etmeye çalışıyorsun ama
Havlu piama vs bunları çocukları yada eşi yerine getirir zaten daha o ailenin içinde değil dışındasın
Olması gerektiği kadar kolonya meyve suyu bisküvi idealdir.
Ziyarete giderek zaten saygılı olduğunu ve değer verdiğini gösteriyosun canım
meyve suyu bisküvi tarzı bişey olur...
ama saksıda çiçek te olur..odaya sokmazlarsa ,erkek arkadaşın hastaneden evine götürsün çiçeği ,olsun bitsin..
havlu, pijama takımı da ucuz şeyler değil.. sıradan bişey de alınmaz..
meyva sepeti yaptir canim saksida cicek olmaz hasta mikrop kapar diye kabul etmiyorlar
olmadi havlu sabun lütfen yemek birde kokan yemek götürmeyinnnn ayyyy
yanimdaki hastaya getirmislerdi ben kizima dogum yaptigimda hastanede yatarkennn ayyyyy hemde kabap birde sogan kokuyorrrrrr
normalde severim kebabiii acayip hastanede agir kokduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?