Hastane ziyaretinde ne alınır?

fıtık ameliyatı canım:( aramız cok iyidir sönükte kalmak istemiyorum erkek arkadasım bir hafta hasnede yatcağını söyledi

fııtık amelıyatı öyle büyük bişiy değil ki 1 hafta hastanede kalsın ...yani bence işine yarar bişiy al hasta odasında kullanacağı yukardakı yorumlardada yazmıstım havlu olabılr pijama olabılr vs

alt tarafı hasta ziyaretıne gidiceksın bu kadar kasılma bnce zaten alabıleceklerın sınırlı şeyler eve gittiğin vakit güzel bişiy alırsın :D

kız öyle deme belki de gelini olacak :) :)
şimdiden halini hatrını sormaya başlamış aferin kardeşim ne yaparsan mehmet amcan çok mutlu olacaktır tatlım..
Bu arada ben de tşk ederim..

kız öyle deme belki de gelini olacak :) :)
şimdiden halini hatrını sormaya başlamış aferin kardeşim ne yaparsan mehmet amcan çok mutlu olacaktır tatlım..
Bu arada ben de tşk ederim..

:D:D:D yazık ya fazla kafasını yyoruyo inşallah ilerdede böyle olursun canım şimdiden mutluluklar

inşAllah dualarım hepinizle.. Allah yar ve yardımcınız olsun.. Rabbim acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun kardeşim.. :)

Abartıya gerek yok herşeyin mütevazisi makbuldür
Eminim verdiğin değeri havlu pijama çiçek vs belli etmeye çalışıyorsun ama
Havlu piama vs bunları çocukları yada eşi yerine getirir zaten daha o ailenin içinde değil dışındasın
Olması gerektiği kadar kolonya meyve suyu bisküvi idealdir.
Ziyarete giderek zaten saygılı olduğunu ve değer verdiğini gösteriyosun canım

Abartıya gerek yok herşeyin mütevazisi makbuldür
Eminim verdiğin değeri havlu pijama çiçek vs belli etmeye çalışıyorsun ama
Havlu piama vs bunları çocukları yada eşi yerine getirir zaten daha o ailenin içinde değil dışındasın
Olması gerektiği kadar kolonya meyve suyu bisküvi idealdir.
Ziyarete giderek zaten saygılı olduğunu ve değer verdiğini gösteriyosun canım

4 yıldır birlikteyiz canım ve bana kızım canım diye hitap eden beni kızı gibi gören biri için bence önemsemem normal önerin için teşekkür ediyorum canım saolasın

Ben hastanede yattığım zaman erkek arkadaşım lahmacun getirmişti. Annesi de meyvesuyu, puding ve bir sürü bisküvi-kek kraker falan almıştı.

Yemek yemeye acayip düşkün olduğumdan ve huyumu bildiklerinden çok makbul geçmişti.

meyva sepeti yaptir canim saksida cicek olmaz hasta mikrop kapar diye kabul etmiyorlar
olmadi havlu sabun lütfen yemek birde kokan yemek götürmeyinnnn ayyyy
yanimdaki hastaya getirmislerdi ben kizima dogum yaptigimda hastanede yatarkennn ayyyyy hemde kabap birde sogan kokuyorrrrrr
normalde severim kebabiii acayip hastanede agir kokduuuu

meyve suyu bisküvi tarzı bişey olur...
ama saksıda çiçek te olur..odaya sokmazlarsa ,erkek arkadaşın hastaneden evine götürsün çiçeği ,olsun bitsin..

havlu, pijama takımı da ucuz şeyler değil.. sıradan bişey de alınmaz..

meyve suyu bisküvi tarzı bişey olur...
ama saksıda çiçek te olur..odaya sokmazlarsa ,erkek arkadaşın hastaneden evine götürsün çiçeği ,olsun bitsin..

havlu, pijama takımı da ucuz şeyler değil.. sıradan bişey de alınmaz..

ewt canım haklısın önerin için teşşekkürler

meyva sepeti yaptir canim saksida cicek olmaz hasta mikrop kapar diye kabul etmiyorlar
olmadi havlu sabun lütfen yemek birde kokan yemek götürmeyinnnn ayyyy
yanimdaki hastaya getirmislerdi ben kizima dogum yaptigimda hastanede yatarkennn ayyyyy hemde kabap birde sogan kokuyorrrrrr
normalde severim kebabiii acayip hastanede agir kokduuuu

odası tek kişilik olur zaten tatlım ama yemek olayı dediğin gibi hoş olmayabilir

ben kızıma olan doğumumda ki hastane günlermi hatırladım.insana bazen fenalık geliyor kolonya şart,arkadaşın dediği gibi bir güzel renkli havlu alırsın el yüz silmeye...:34:

Kızlarr erkek arkadaşım pzartesi ameliyat olucakk istanbulda yaşıyoruz ama ankarada ameliyat olucak bende salı günü yanına gidicem ne almalıyım ona bişey yiyemezz ameliyat sonrası ona göre bi öneride bulunur musunuz

Back
X