- 24 Kasım 2010
- 248
- 2
- 116
- Konu Sahibi simgeozergen
-
en büyük derdin böyle olsun :)))
orkide götürebilirsin hem evde solmazda hemde çok şık..
önümüzdeki hafta erkek arkadışımın babası ameliyat olucak hastaneye ziyaretine gidicem çok önemsiyorum ne götürmeliyim çiçek çikolata sizce ne almalıyım lütfen akıl verin çiçekse nasıl bir çiçek olmalı saksı çiçeği olurmu buket alıp solmasını istemem açıkcası evede götürebilsinler isterim??
kurupasta ve meyve suyu olabilir...
çiçeğe izin veriyorlar mı? bazı hastaneler odada çiçeğe izin vermez... hasta kapısının önüne koyarlar.
Hayır canım çok pahalı deil ben geçen hafta koçtaştan aldım 20 lira :)
canım şu şans bitkisimi para bitkisimidir nedir.tam olarak ismini bilmiyorum.hem ucuzlar,hem çok tatlılar.sadece su ver uzar gider.şık bir kupanın içinde satılır burda.5 10 lira falan
canım geçen hafta arkadaşım özel bir hastahanede vip bölümünde kaldı.giderken bir çiçek alayım dedim,güzelde bir sümbül yaptırdım sebetin içine.çok tatlılardı.ama boşuna para verdim
danışmaya bırakmak zorunda kaldım.hasta çıkarken alacakmış.soldur gittiler belkide
meyvesuyu ve kurupasta gerçekten iyi fikir..
Çiçek alma istersen.. Kolonyağı olabilir başka ne bilim aklımızda hep bunlar var sanırım.. Ama kolonyağı da fazla mı resmi olur ya.. Çiçek en mantıklısı istersen bi de erkek arkadasına söle neye ihtiyacı var diye belkide sana gerekli bi cvb gelebilir
ayy kötü olmuş canım acaba çikolata falan mı yaptırsam yada kuru pasta ayy buda sönük kalır gibi müstakbel kayınpederim için:)
bu arada ne ameliyatı olacak belki çikolata bile uygun düşmeyebilir o açıdan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?