Hastane ziyaretinde ne alınır?

simgeozergen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
248
2
116
önümüzdeki hafta erkek arkadışımın babası ameliyat olucak hastaneye ziyaretine gidicem çok önemsiyorum ne götürmeliyim çiçek çikolata sizce ne almalıyım lütfen akıl verin çiçekse nasıl bir çiçek olmalı saksı çiçeği olurmu buket alıp solmasını istemem açıkcası evede götürebilsinler isterim:(??

kurupasta ve meyve suyu olabilir...

çiçeğe izin veriyorlar mı? bazı hastaneler odada çiçeğe izin vermez... hasta kapısının önüne koyarlar.

canım şu şans bitkisimi para bitkisimidir nedir.tam olarak ismini bilmiyorum.hem ucuzlar,hem çok tatlılar.sadece su ver uzar gider.şık bir kupanın içinde satılır burda.5 10 lira falan

önümüzdeki hafta erkek arkadışımın babası ameliyat olucak hastaneye ziyaretine gidicem çok önemsiyorum ne götürmeliyim çiçek çikolata sizce ne almalıyım lütfen akıl verin çiçekse nasıl bir çiçek olmalı saksı çiçeği olurmu buket alıp solmasını istemem açıkcası evede götürebilsinler isterim:(??

artık hasta odalarına çiçek alınmıyor haberin ola

alınsada bence mantıklı değil neyse benim fikrim meyve, pijama takımı havlu falan hastanede kaldıgı müddetce kullanabılecegı bişiy olmalı kullandıkca müstakbel gelın adayını hatırlar :D

kurupasta ve meyve suyu olabilir...

çiçeğe izin veriyorlar mı? bazı hastaneler odada çiçeğe izin vermez... hasta kapısının önüne koyarlar.

canım özel bir klinikte olucak bildiğim kadarıyla odaya alıorlar ama maddi açıdan sıkıntılıyım cevabın için teşekkürler:)

Hayır canım çok pahalı deil ben geçen hafta koçtaştan aldım 20 lira :)

ayy cok mutlu oldum kimse cevaplamaz diyordum canım netten baktım vala 70 80 ler havada uçuşuyor başladım kara kara düşünmeye:) burda koçtaş yokki:( ilçede yaşıyorum 2 tanecikte çiçekcimiz var

canım geçen hafta arkadaşım özel bir hastahanede vip bölümünde kaldı.giderken bir çiçek alayım dedim,güzelde bir sümbül yaptırdım sebetin içine.çok tatlılardı.ama boşuna para verdim
danışmaya bırakmak zorunda kaldım.hasta çıkarken alacakmış.soldur gittiler belkide

meyvesuyu ve kurupasta gerçekten iyi fikir..
Çiçek alma istersen.. Kolonyağı olabilir başka ne bilim aklımızda hep bunlar var sanırım.. Ama kolonyağı da fazla mı resmi olur ya.. Çiçek en mantıklısı istersen bi de erkek arkadasına söle neye ihtiyacı var diye belkide sana gerekli bi cvb gelebilir ;)

canım geçen hafta arkadaşım özel bir hastahanede vip bölümünde kaldı.giderken bir çiçek alayım dedim,güzelde bir sümbül yaptırdım sebetin içine.çok tatlılardı.ama boşuna para verdim
danışmaya bırakmak zorunda kaldım.hasta çıkarken alacakmış.soldur gittiler belkide

ayy kötü olmuş canım acaba çikolata falan mı yaptırsam yada kuru pasta ayy buda sönük kalır gibi müstakbel kayınpederim için:)

Canım buket alma hemen solar, üstelik bir de almıyorlarsa içeriye kapı ağzında falan durursa yada danışmada solar gider.
Saksıda hoş sarılmış güzel bir çiçek olabilir, illa pahalı bir şey olması şart değil.
Bak bir arkadaşda havlu yazmış, paketde bir kaç tane bir arada şık havlular satılıyor bunlarda olabilir.
Yalnız yiyecek, içecek almamanı önerim ben, hastaya yasak olabilir. Fakat ille yiyecek bir şey götüriyim dersen, çikolata yada lokum olabilir en azından oraya gelen başka ziyaretçiler tüketir.

Son düzenleme:
meyvesuyu ve kurupasta gerçekten iyi fikir..
Çiçek alma istersen.. Kolonyağı olabilir başka ne bilim aklımızda hep bunlar var sanırım.. Ama kolonyağı da fazla mı resmi olur ya.. Çiçek en mantıklısı istersen bi de erkek arkadasına söle neye ihtiyacı var diye belkide sana gerekli bi cvb gelebilir ;)

saksı çiçeği çikolata havlu hepside cok güzel fikirler hepsini mi yapsam mehmet amcama napsam allahım :( evet bide erkek arkadasıma danışmalıyım cok teşekkürlerrr yorumun için:)

hasta ziyaterine gidilirken genelde meyve suyu, süt ve şu etinin ülkerin bisküvileri oluyoya onlardan götürülür. sende oyle yap çiçek götürme bence

çiceği arkadaşların dediği gibi odaya almazlar ,çikolata bence saçma olur bişey kutlanıyor gibi :)
diğer arkadaşın dediği gibi kuru pasta ve meyve suyu iyi olur,yedikçe seni konuşurlar :):)

Back
X