Hastane ziyareti

Bez pastası nedir ki? İlk defa duydum.
Ayrıca ben Doğum yaptığımda kimsenin hastaneye gelmesini istemiyordum. Hemen gitmek ne derece doğru olur ki? Giderseniz de 10 dakikadan fazla durmayın derim.
Hediye olarak da hoşaf yapıp götürebilirsiniz.
Bezleri rulo yapıp demetliyorlar onları kat kat üst üste koyup güzel bı tülle kapliyorlar
IMG_20180629_113713.webp

ek: fotoyu ekledim böyle bişey :))

Bez pastası nedir ki? İlk defa duydum.
Ayrıca ben Doğum yaptığımda kimsenin hastaneye gelmesini istemiyordum. Hemen gitmek ne derece doğru olur ki? Giderseniz de 10 dakikadan fazla durmayın derim.
Hediye olarak da hoşaf yapıp götürebilirsiniz.
Canım benim ilk dogumumda hastaneye değil çıktığım gibi eve geldiler.Cok çok zordu onların yanına kalkmam gerekti.İkinci dogumumda oda hazırlığı yaptığımı yakın arkafaslarima söyledim.Oraya geldiler öğleden sonra ve ertesi gün.Sonrasinda eve bir ay sonra filan geldiler çok daha rahattır benim için

Evet guzel dusunce fakat hastane yerine eve goturmeniz daha yerli olur sanki
Cunku insan o engamede toparlanmaya bile vakit bulamayabiliyor

Bezleri rulo yapıp demetliyorlar onları kat kat üst üste koyup güzel bı tülle kapliyorlar Eki Görüntüle 2163093
ek: fotoyu ekledim böyle bişey :))

Ya ama çok kötü görünmüyor mu? İlk defa böyle bir şey duydum gördüm.

Canım benim ilk dogumumda hastaneye değil çıktığım gibi eve geldiler.Cok çok zordu onların yanına kalkmam gerekti.İkinci dogumumda oda hazırlığı yaptığımı yakın arkafaslarima söyledim.Oraya geldiler öğleden sonra ve ertesi gün.Sonrasinda eve bir ay sonra filan geldiler çok daha rahattır benim için

Ben herkese dedim eve gelmeyin 40 geçsin ondan sonra gelin diye. Sağolsun kimse de rahatsızlık vermedi. Eltilerim geldi ama gidip yatıyordum.

Bez pasta arkadasin paylaştığı görsel gibi olabilecekse çok güzel.Ama evde hazırlayan arkadaşların hepsi görselliği tutturamiyabiliyor.sezeryan dogumsa hiç kek börek yapıp goturmeyin kızcağız suyu bile 6 saat icemeyecek ,katı gıdayı günler sonra yiyebilecek (benim bagirsaklarim tepki verdi,bir hafta katı beslenemedim).Bebek çikolatası hazırlığı yapmış olsa da inanın 2. kutuya mutlaka ihtiyacı olacak.Sizin güler yüzünüz de yeterli gerçi.Gule güle büyütsün bebeğini arkadaşınız.

Aslında bakarsanız ben kek poğaça falan gideceğini ihtimal vermediğim için düşünmemistim . Bakım setini aldı oda bebis kendi kullandığından başka marka kullanmayacağım demişti. O yüzden onu elemiştim. Anneye yiyecek bişeylerümeysa ikramlar alayım en iyisi.

Bana her gelen kuru meyve getirmişti.
Valla çok işe yaramıştı. Çok makbule geçmişti.
Kuru meyvelerden karışık güzel bir tabak hazırla, bir de kayısı hoşafı diyorum.

Ben herkese dedim eve gelmeyin 40 geçsin ondan sonra gelin diye. Sağolsun kimse de rahatsızlık vermedi. Eltilerim geldi ama gidip yatıyordum.
Ben ilkinde başıma geleceği bilmediğim için böyle bir planlama/konuşma yapmadım.Akrabalarin oldugu sehirde olmamama ragmen Felaketti.Eve dondugum gece gelen vardı ve K.V kendinden geçti sohbet edecek insan çıktı diye...Çaylar pogacalar ,sohbet muhabbet havalarda ...
benim için o hafta çok zordu.

bence hiçbiri. insanların bu dönemde en çok paraya ihtiyacı oluyor. zaten çiçek çikolata derken 100 lira harcayacaksınız. direk 100 tl koyun bebeğin uzağına yüz görümlüğü deyin. onlar kendi ne ihtiyaçları varsa alsın. daha makbule geçer. bitanede kayısı meyve suyu tamam :KK70:
katiliyorum

Yakın bir arkadaşıma , içinde, iyi markalardan , ruj, rimel, allık , yasemin kokusu, iki kitap, bir Türk kahvesi , iki fincan , bir yelpaze olan bir sepet hazırlamıştım. Çok mutlu olmuştu.
Bebeğe de bez almıştım.. :)

Ben ilkinde başıma geleceği bilmediğim için böyle bir planlama/konuşma yapmadım.Akrabalarin oldugu sehirde olmamama ragmen Felaketti.Eve dondugum gece gelen vardı ve K.V kendinden geçti sohbet edecek insan çıktı diye...Çaylar pogacalar ,sohbet muhabbet havalarda ...
benim için o hafta çok zordu.

Ne kadar büyük düşüncesizlik değil mi?
Sen odada tıkılıp sürekli emmek isteyene bebeğinle uğraşıyorsun. Temmuz sıcağında.
Millet yemekler hazırlayıp sohbetin dibine vuruyor seslerini duyuyorsun.
Aslında tek istediğin biraz sessizlik ve rahatlık. Ama insanlar sanki hiç bir şey olmamış gibi rahat..

Ben geçtiğimiz gün cam biberon alıp götürdüm, o her zaman ihtiyaç olacak bir şey.
Çikolata yerine sonradan annenin daha çok ihtiyacı olacak bir şey, zaten artık anneler hastaneye hazırlıklı gidiyor
Evet bebeğin ve annenin ihtiyacı olacağı seyler daha mantıklı. Anne memesi ozellikli biberon olur, meme ucu kremi olur, zibin olur, pişik kremi olur hatta küçük bir sepet yapıp bunlardan koyun içine. Ama pahalı şeyler malesef birden fazla almak sizi zorlayabilir.

bence hiçbiri. insanların bu dönemde en çok paraya ihtiyacı oluyor. zaten çiçek çikolata derken 100 lira harcayacaksınız. direk 100 tl koyun bebeğin uzağına yüz görümlüğü deyin. onlar kendi ne ihtiyaçları varsa alsın. daha makbule geçer. bitanede kayısı meyve suyu tamam :KK70:
Iyide bu bebek gorme degilki...sadece hastane ziyareti..ben para veya altin bebek gormeye gidince dogru buluyorum

Bana hastneye gelirken baklava kuru pasta ve meyvesuyu getkrmislerdi cok makbule gecti. Kuru pastalar tatliydi meyve suyuyla beraber yiyince sütüm artmisti :) bir paket prima bez ve islwk mendil de cok makbule gecer :))

Back
X