Hastane ziyareti

Çiçek sepetınden meyve sepeti gönderırdım

Bir arkadaşın dediği gibi komposto yapıp şık bir kavanozda götürebilirsiniz .doğumdan sonra çok işe yarar.hem ev yapımı hazır da değil.

Bana bez pastası gelse asla bebeğime kullanmazdım. 1.si benim kullandığı marka olmayabilir 2.si hijyen olmamasından tereddüt ederim.

Doğum odasında en çok işimize yarayan hediye çikolata kurabiye getirenler oldu.
Teşekkür ederim bunlarda güzel fikir . Komposto sıcakta ısınacak kötü olmaz mı? Çikolata kurabiye ve meyve sepeti olur . Bebek bezini öyle çok takacak birisi değil kullanır yani olursa hijyenik olması için buzdolabı poşetine koyabilirim tek tek öyle rulo yapabilirim

• Beğen
Reactions: H E
Evet hazırlıkli gidiyor tüm hazırlıkları boyunca yanındaydım biberon vs herşeyi aldı. Bu yüzden organizasyon yapmadıgiçin için hoş görünür diye düşündüm bez pastasi.

Çiçek şu yapaylar oluyor ya hoşgeldin bebek vs diye onlardan dusundum canlı almıyorlar diye biliyorum çünkü. Kafam karıştı )
Ay hiç gerek yok bence. İnanın koyacak yer bulunmuyor o tip şeyleri. Cikolata yada çiçek sepetinden kek buketi,meyve'den çiçek vb birşeyler olabilir.

Kızlar günaydın hayırlı cumalar .
Nasılsınız nasıl gidiyor ? İyi gidiyordur umarım.
Tatlı bi derdim var fikir almak istiyorum.
Sürekli görüştüğümüz eşli yakın olduğumuz arkadaşımız , eşi eşiyle ben hanimiyla yakınım yani doğum yapacak bugün . Hastaneye ziyarete giderken elimiz boş olmaz sanıyorum ilk kez yeni doğan bebek görmeye gideceğim. Aklıma bez pastasi yapıp götürmek geldi . Ama diğer fikirlere de açığım. Çiçek vs çok klasik geldi düşünce olarak . Bez pastasını hemen yapabilirim . Farklı ürünleri alabileceğim bir yerde oturmuyorum hastanenin çevresinde de eczaneden başka bişey yok .
Nasıl olur sizce? Ve not vs yazılmalı mi aldığım herhangi birseye? Yazilmaliysa ne yazılmalı, ismimizi yazmalimiyiz? fikir verirseniz sevinirim . Herkese iyi musmutlu günler.
pastaneden kuru pasta yada ufak tatlı atıstırmalıklar alın yarım kg kadar onu goturun daha makbule geçer bence...

Bez pastası bana çok saçma geliyor..
Bir arkadaşım da bana yapmıştı. İnsan bozmaya da kıyamıyor onu..
Ayrıca çiçek fikri her zaman iyidir. Hiç sıradan değildir.

Ben geçenlerde eşimin kuzeni için malum çiçek sipariş sitesinden erkek bebek için olan kek çikolata aranjmanı göndermiştim. Çok beğendiler..

Bana her iki doğumumda da bebek çikolatası getirildi, fazlaca işe yaradı.
İkramlık börek vs bir şeyler de alabilirsiniz.
Bez pasta oldukça gereksiz ve heba olan bir hediye, ben aylar sonra çöpe atmak zorunda kaldım.
Annenin ihtiyacı olan tek şey güleryüz ve ilgi aslında.
Anneye süt olsun diye hoşaf tarzı bir şeyler de yapabilirsiniz, eminim hoşuna fidecek düşünüldüğü için çok memnun kalacaktır.

Valla evde yapılmış büyük şişe incir hoşafı nasıl makbule geçer değil mi? :KK48:

Çikolata yada çiçek alın bence hastaneye giderken. Yakın arkadaşınız olduğu için giysi gibi hediyeler ara ara alıp götürürsünüz zaten. Hstaneye giderken giysi almanıza gerek yok bence

Birkaç aya doğum yapacağım nasipse, hastaneye ziyarete gelenlerin bişeyler getireceği hiç aklıma gelmemişti. Uzakta olanlar çiçek ya da kek buketi gönderebilir belki ama hastaneye gelenler en fazla kuru pasta falan alırlar herhalde. Bebek ziyareti veya Mevlüt için gelenler de bebeğe hediye getiriyorlar genelde. Ama bebek çikolatası cidden hoşa gidebilir. Hem hastenede hem ev ziyaretinde hem mevlütte makbule geçer.

Bir arkadaşım bana bisürü uçan balon almıştı. Pembe pembe :) odanın heryerinde bağladık çok güzel görünüyordu. Kış vaktinde olduğu için süt yapsın diye boza almıştı bir de çiğ kuruyemiş(fındık, badem).
Beni oldukça mutlu etmişti.

Ben hamile olan arkadasima gitmistim hastaneye yatmisti doguma bi kac gun kala..taze portakal suyu ve kek kurabiye paketi yapmistim..bebegi olsaydi bebek icin bi kiyafet gotururdum..ozel bi emzik olabilirdi. Yiyecek icecek tercihim genel anlamda:) bosa gitmez genelde:)) cikolata iyi fikir.. hatta kuruyemis paketleri oluyo ya.. icinde kuruyemisler kuru kayisi ceviz atomlar vs oluyo:) anneye super olur. bi tepsi baklava bile goturebilirim, ruh halime bagli:))

Hoşaf fikri güzel, süt yapan meyvelerden yaparsanız daha da güzel mesela incir ve dut. Ayrıca kek aranjmanı fikri de iyi. Hastane için bu tür şeyler yeterli. Anneyi de yeterince iyi tanıyorsanız bunların yanına ufak bir bakım seti de güzel olabilir, böyle şeyleri seven kadınlar için çünkü lohusalıkta insan kendini biraz kötü hissediyor, kanama vs yüzünden temiz ve bakımlı hissedemiyor insan genelde.

bence hiçbiri. insanların bu dönemde en çok paraya ihtiyacı oluyor. zaten çiçek çikolata derken 100 lira harcayacaksınız. direk 100 tl koyun bebeğin uzağına yüz görümlüğü deyin. onlar kendi ne ihtiyaçları varsa alsın. daha makbule geçer. bitanede kayısı meyve suyu tamam :D

Teşekkür ederim bunlarda güzel fikir . Komposto sıcakta ısınacak kötü olmaz mı? Çikolata kurabiye ve meyve sepeti olur . Bebek bezini öyle çok takacak birisi değil kullanır yani olursa hijyenik olması için buzdolabı poşetine koyabilirim tek tek öyle rulo yapabilirim
Cnm güzel bir şerbet yapıp güzel bir kurabiye alırsan inan çok işine yarar. Çünkü gelen giden de çok oluyor alınan şeyler çabuk tükeniyor. Orada gelene gidene doktora hemşireye ikram için çok iyi oluyor yiyecek içecek. Yine seninde içinden nasıl geliyorsa tabi :)

Bez pastası nedir ki? İlk defa duydum.
Ayrıca ben Doğum yaptığımda kimsenin hastaneye gelmesini istemiyordum. Hemen gitmek ne derece doğru olur ki? Giderseniz de 10 dakikadan fazla durmayın derim.
Hediye olarak da hoşaf yapıp götürebilirsiniz.

Hastane yemegi yenilmeyecek gibiyse lohusa kadının en çok hoşuna giden evde yapılan biseyler dur diye düşünüyorum

Hastanede aç olduğum bı zamanda arkadaşımın getirdiği poğaçalar çok iyi gelmişti

Meyve suyu de süt arttırmaya yardımcı olur bezden se yiyrcek daha da iş görür zor gelmezse bı çeşit kek bı çeşit poğaça evde hazırlayıp götürebilirsiniz :))

Back
X