- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
- Konu Sahibi Hebehubele
Lohusa şerbeti ya da havalar sıcak zaten limonata da olabilir.şık bir sürahide ve yanında güzel bardak takımı. Bana gelmişti çok hoşuma gitmişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçek sepetınden meyve sepeti gönderırdım
Bir arkadaşın dediği gibi komposto yapıp şık bir kavanozda götürebilirsiniz .doğumdan sonra çok işe yarar.hem ev yapımı hazır da değil.
Teşekkür ederim bunlarda güzel fikir . Komposto sıcakta ısınacak kötü olmaz mı? Çikolata kurabiye ve meyve sepeti olur . Bebek bezini öyle çok takacak birisi değil kullanır yani olursa hijyenik olması için buzdolabı poşetine koyabilirim tek tek öyle rulo yapabilirimBana bez pastası gelse asla bebeğime kullanmazdım. 1.si benim kullandığı marka olmayabilir 2.si hijyen olmamasından tereddüt ederim.
Doğum odasında en çok işimize yarayan hediye çikolata kurabiye getirenler oldu.
Ay hiç gerek yok bence. İnanın koyacak yer bulunmuyor o tip şeyleri. Cikolata yada çiçek sepetinden kek buketi,meyve'den çiçek vb birşeyler olabilir.Evet hazırlıkli gidiyor tüm hazırlıkları boyunca yanındaydım biberon vs herşeyi aldı. Bu yüzden organizasyon yapmadıgiçin için hoş görünür diye düşündüm bez pastasi.
Çiçek şu yapaylar oluyor ya hoşgeldin bebek vs diye onlardan dusundum canlı almıyorlar diye biliyorum çünkü. Kafam karıştı )
pastaneden kuru pasta yada ufak tatlı atıstırmalıklar alın yarım kg kadar onu goturun daha makbule geçer bence...Kızlar günaydın hayırlı cumalar .
Nasılsınız nasıl gidiyor ? İyi gidiyordur umarım.
Tatlı bi derdim var fikir almak istiyorum.
Sürekli görüştüğümüz eşli yakın olduğumuz arkadaşımız , eşi eşiyle ben hanimiyla yakınım yani doğum yapacak bugün . Hastaneye ziyarete giderken elimiz boş olmaz sanıyorum ilk kez yeni doğan bebek görmeye gideceğim. Aklıma bez pastasi yapıp götürmek geldi . Ama diğer fikirlere de açığım. Çiçek vs çok klasik geldi düşünce olarak . Bez pastasını hemen yapabilirim . Farklı ürünleri alabileceğim bir yerde oturmuyorum hastanenin çevresinde de eczaneden başka bişey yok .
Nasıl olur sizce? Ve not vs yazılmalı mi aldığım herhangi birseye? Yazilmaliysa ne yazılmalı, ismimizi yazmalimiyiz? fikir verirseniz sevinirim . Herkese iyi musmutlu günler.
valla gülmeyin ben de ilk defa duydumallah iyiliğinizi versin . Zor olur evetabi. Çikolata bulursam oda aklıma yattı öyle de yaptırabilirim. Pastaneler falan yapar sanırım?
aynen dalin yada farklı markaların bebek bakim setleri var, her zaman gerekliBebeğe banyoluk malzemelerden bir sepet yapabilirsiniz her zaman ihtiyac
Bana her iki doğumumda da bebek çikolatası getirildi, fazlaca işe yaradı.
İkramlık börek vs bir şeyler de alabilirsiniz.
Bez pasta oldukça gereksiz ve heba olan bir hediye, ben aylar sonra çöpe atmak zorunda kaldım.
Annenin ihtiyacı olan tek şey güleryüz ve ilgi aslında.
Anneye süt olsun diye hoşaf tarzı bir şeyler de yapabilirsiniz, eminim hoşuna fidecek düşünüldüğü için çok memnun kalacaktır.
Servis derken bezlerden pasta şeklinde süslü bişeyler yapıyolar. Gerçek bebek beziMadem hazırlığı Yok, en güzeli güzel bir kutu içerisinde çikolata yaptır götür, bez pastanın servisi zor olur...
Cnm güzel bir şerbet yapıp güzel bir kurabiye alırsan inan çok işine yarar. Çünkü gelen giden de çok oluyor alınan şeyler çabuk tükeniyor. Orada gelene gidene doktora hemşireye ikram için çok iyi oluyor yiyecek içecek. Yine seninde içinden nasıl geliyorsa tabi :)Teşekkür ederim bunlarda güzel fikir . Komposto sıcakta ısınacak kötü olmaz mı? Çikolata kurabiye ve meyve sepeti olur . Bebek bezini öyle çok takacak birisi değil kullanır yani olursa hijyenik olması için buzdolabı poşetine koyabilirim tek tek öyle rulo yapabilirim