Hastane ziyareti

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Kızlar günaydın hayırlı cumalar .
Nasılsınız nasıl gidiyor ? İyi gidiyordur umarım.
Tatlı bi derdim var fikir almak istiyorum.
Sürekli görüştüğümüz eşli yakın olduğumuz arkadaşımız , eşi eşiyle ben hanimiyla yakınım yani doğum yapacak bugün . Hastaneye ziyarete giderken elimiz boş olmaz sanıyorum ilk kez yeni doğan bebek görmeye gideceğim. Aklıma bez pastasi yapıp götürmek geldi . Ama diğer fikirlere de açığım. Çiçek vs çok klasik geldi düşünce olarak . Bez pastasını hemen yapabilirim . Farklı ürünleri alabileceğim bir yerde oturmuyorum hastanenin çevresinde de eczaneden başka bişey yok .
Nasıl olur sizce? Ve not vs yazılmalı mi aldığım herhangi birseye? Yazilmaliysa ne yazılmalı, ismimizi yazmalimiyiz? fikir verirseniz sevinirim . Herkese iyi musmutlu günler.

Son düzenleme:
Bana her iki doğumumda da bebek çikolatası getirildi, fazlaca işe yaradı.
İkramlık börek vs bir şeyler de alabilirsiniz.
Bez pasta oldukça gereksiz ve heba olan bir hediye, ben aylar sonra çöpe atmak zorunda kaldım.
Annenin ihtiyacı olan tek şey güleryüz ve ilgi aslında.
Anneye süt olsun diye hoşaf tarzı bir şeyler de yapabilirsiniz, eminim hoşuna fidecek düşünüldüğü için çok memnun kalacaktır.

Bana her iki doğumumda da bebek çikolatası getirildi, fazlaca işe yaradı.
İkramlık börek vs bir şeyler de alabilirsiniz.
Bez pasta oldukça gereksiz ve heba olan bir hediye, ben aylar sonra çöpe atmak zorunda kaldım.
Annenin ihtiyacı olan tek şey güleryüz ve ilgi aslında.
Kullanılmaz mi diyorsunuz ? Gerekli her türlü hazırlıkları kendi yapti diye biliyorum Bn bu yüzden böyle birşey düşündüm aslında.

Çikolata da olabilir eğer bulabilirsem . Çünkü otobüsle gideceğim hastaneye çevresinde yok diye biliyorum

Ben geçtiğimiz gün cam biberon alıp götürdüm, o her zaman ihtiyaç olacak bir şey.
Çikolata yerine sonradan annenin daha çok ihtiyacı olacak bir şey, zaten artık anneler hastaneye hazırlıklı gidiyor

Hastaneye çiçek götürülmez bence ya.
Odaya çıkarmaniza izin vermezler muhtemelen,arkadaşınız çıkana kadar solar bile. Eşim yattı hastanede 9 gün,bir sürü çicek gelmiş ama görmedim bile,aşağıda danişmada durdu belli bir süre,sonra çöp zaten,almadık bile hiçbirini.
Çikolata olur,bebeğe kiyafet olur,ama çiçek almayın derim.

Cicek sepetinden birşeyler gönderebilirsin .çiçek + çikolata falan oluyor .kokulu taş ,yenilebilir çiçek ,başka bir sürü seçenek var ..bence hastane ziyaretinde bebeğe değil de anneye yönelik hediyeler daha hoş oluyor .bebeğe zaten herkes birşeyler alacak .kanaatimce bütün zahmeti çeken anneye birşeyler almalısın ..düşünülmek hoşuna gidecektir ..

Ben geçtiğimiz gün cam biberon alıp götürdüm, o her zaman ihtiyaç olacak bir şey.
Çikolata yerine sonradan annenin daha çok ihtiyacı olacak bir şey, zaten artık anneler hastaneye hazırlıklı gidiyor
Evet hazırlıkli gidiyor tüm hazırlıkları boyunca yanındaydım biberon vs herşeyi aldı. Bu yüzden organizasyon yapmadıgiçin için hoş görünür diye düşündüm bez pastasi.
Hastaneye çiçek götürülmez bence ya.
Odaya çıkarmaniza izin vermezler muhtemelen,arkadaşınız çıkana kadar solar bile. Eşim yattı hastanede 9 gün,bir sürü çicek gelmiş ama görmedim bile,aşağıda danişmada durdu belli bir süre,sonra çöp zaten,almadık bile hiçbirini.
Çikolata olur,bebeğe kiyafet olur,ama çiçek almayın derim.
Çiçek şu yapaylar oluyor ya hoşgeldin bebek vs diye onlardan dusundum canlı almıyorlar diye biliyorum çünkü. Kafam karıştı )

Cicek sepetinden birşeyler gönderebilirsin .çiçek + çikolata falan oluyor .kokulu taş ,yenilebilir çiçek ,başka bir sürü seçenek var ..bence hastane ziyaretinde bebeğe değil de anneye yönelik hediyeler daha hoş oluyor .bebeğe zaten herkes birşeyler alacak .kanaatimce bütün zahmeti çeken anneye birşeyler almalısın ..düşünülmek hoşuna gidecektir ..
Bugün yetişir mi ki? Hiç günü gününe sipariş vermedim ordan da bi bakayım

Evet hazırlıkli gidiyor tüm hazırlıkları boyunca yanındaydım biberon vs herşeyi aldı. Bu yüzden organizasyon yapmadıgiçin için hoş görünür diye düşündüm bez pastasi.

Çiçek şu yapaylar oluyor ya hoşgeldin bebek vs diye onlardan dusundum canlı almıyorlar diye biliyorum çünkü. Kafam karıştı )
Madem hazırlığı Yok, en güzeli güzel bir kutu içerisinde çikolata yaptır götür, bez pastanın servisi zor olur...

Madem hazırlığı Yok, en güzeli güzel bir kutu içerisinde çikolata yaptır götür, bez pastanın servisi zor olur...
:KK70:allah iyiliğinizi versin . Zor olur evetabi. Çikolata bulursam oda aklıma yattı öyle de yaptırabilirim. Pastaneler falan yapar sanırım?

Back
X