Hastane Şikayet

Yenidoğan yoğun bakımda kaldı bebeğim 1 ay ve inan altı temiz karnı tok gazi alınmış bebek bile ağlıyordu misal emzirmeye girdiğimizde bebeği annesi doyurdu hemşire önceden bezini değiştirmişti annesi emzirdikten sonra gazını çıkardı annesinin kucağında uykuya daldı zamanımız dolduğu için çıkıyorken bebeği bıraktı kuvöze ağlamaya başladı:) yani altı temiz gazi alınmış karnı toktu ama ağlıyor eee hemşire başında bekleyemez ki...
haksızlık oluyor bence böyle söylemek

iyi o zaman senin annelik duygun yüzünden herkes orada enfeksiyon kapsın. benim yavrum 5 günlüktü ben nasıl bıraktım...

Keske hastane dosyayi adli vaka olarak acsaydi esiniz de ceza alsaydi...ben hamileyim esim sigara icer ve asla evde icmez ona ragmen simdiden diyorum ona sigara icip de kokulu kokulu cocuguma dokunamazsin simdiden birak diye...ayrica ordaki butun cocuklar aglar hangisinin basini beklesinler o ayri ama dedigim gibi sok oldum yani bu devirde evde sigara icmek !!

Hastane zaten adlı vaka dıe açtı polis eşimi götüdü ifadesi alındıktan sonra geri bırakıldı .

Hanımefendi orası yoğunbakım ve sürekli sizi emzirmeye alamazlar enfeksiyon riski yüzünden ve 10 aylık olmuş ek gıda alıyordur muhtemelen ve hastanede onu mama falan besler hemşireler hiçbir hemşire 1 1.5 saat bebeği ağlatmaz neden ağlatsın oradaki hemşireler doktorlara karşı sorumlu dr belli aralıklarla gelir kontrol eder öyle ağlatsalar doktorlar kızar zaten. Ayrıca onlar sizi şikayet edebilir polise çünkü sizin ve eşinizin büyük ihmalkarlığından çocuk o hale gelmiş ve soruşturma sebebidir bu

İyi de bu bakış açısıyla gasilhanede çalışan personellerin hayata küsmüş olmaları gerekiyor insan meslegini yapa yapa o iş onun için normalleşir ama bu o kişinin görevini iyi yapamayacağı anlamına gelmez.annesinde uzak her bebek ağlar,yukarıda bir arkadaş yazmış işte başından geçeni.

Sen şimdi eşinin yaptığına değil de hemşirenin çayına mı takıldın ? Bir bebek nasıl izmarit yutar ya ! İkiz bebek anneleri bile 2 bebeği aynı anda uyutmakta çok sıkıntı çekerler. Hemşire bütün bebekleri aynı anda nasıl sustursun. Tamam anne yüreği senin üzüntünü anlıyorum ama suçlu hemşire değil, suçlu kocan...

Ne çayı ben çaydan bahsetmedim hiç .Esiminde suclu olduğunu biliyorum bidaha aynı bku yiyemez oda cok korktu ağladı

184 saglik bakanligi sikayet hatti.kesinlikle dikkate aliyorlar
Pediatri yoğun bakımda çocuk ağlar, 30 tane küvez oluyor, hemşire hangi birini susturacak. Bir bebek uyanık olsa yeter, o ağlar hepsini uyandırır.

Bebeğini ihmal eden bir ailenin hemen sağlıkçıları suçlaması ne kadar ironik. Biz bu aileyi nereye şikayet edelim o zaman.

Eee çocuk bu ağlar her ağlayan çocuğun annesini cagirsalar olmaz yani yoğun bakımın belli kuralları var sizi çağırdıklarına şükredin bence şikayet edilecek bir durum yok sizi isteseler hiç sokmayabilirlerdi orada sadece sizin çocuğunuz yok içeride benim hastam olsa sizi soktular diye ben şikayet ederdim.Çok rahatsız olan alsın çocuğunu özel oda tutsun yani çok zor bir şey değil madem siz de bu kadar mıy mıy seviyorsunuz ölüp bitiyorsunuz alsaydiniz çocuğu özel odaya özel hastaneye göturseudiniz
Hem 10 aylık çocuğun pskolojisi mi bozulurmus

Ne çayı ben çaydan bahsetmedim hiç .Esiminde suclu olduğunu biliyorum bidaha aynı bku yiyemez oda cok korktu ağladı
Sonradan ben de baktım sohbet demişsin. Peki hemşirenin sohbetine neden takıldınız. O kadar kalabalık yerde bebek uyuyamaz, hemşire nasıl susturacak her ağlayanı.

Hiç burada hemşire sağlıkçısı güzellemesi yapmaya gerek yok.
İdealist, hakkaniyetli, insaflı çalışan çok az.
O azınlık da KK da toplanmış.
Güzel...

Özellikle büyükşehir hastanelerinde kimsesiz ya da gariban hastaya pislik gibi davranan doktor hemşire gördük.

Her meslekte iyi - kötü vardır. Öğretmenlere, hemşirelere ve nice meslek sahiplerine saldırmak ata sporumuz oldu bu aralar.

Aynı üyenin bebeği daha önce de yataktan düşmüş eski konulara bakabilirsiniz, hemen sağlıkçıya suçlama yapmadan. Burda gariban hasta durumu yok bence. Bebeğini ihmal eden bir aile var.

Hastane zaten adlı vaka dıe açtı polis eşimi götüdü ifadesi alındıktan sonra geri bırakıldı .

Ya hu konu ancak bu kadar saptirilirdi.Konu hemşire hastane değil farkında mısınız ? İçinizde neyin uktesi kaldı bilmiyorum ama konu ihmal istismar edilen bir bebek ve bundan sorumlu bir baba !

Konu sahibi içeri istediği zaman girebilmis olsaydı sanıyor musunuz hemsirenin tavrini şuan konu yapacağını

Valla benim sizi sikayet edesim geldi asıl , siz hemşire derdindesiniz.
Siz yine girmissiniz hemde yoğun bakima daha ne istiyorsunuz
Baska nasil bir tolerans olacaktı ki
Çok bencilsiniz
Yoğun bakima zaten mikrop girmesin diye kimse sokulmuyor.
Piskinliginize hayret ettim
Sizde bebegin yanina kivriliverseydiniz madem....
Valla sikayet ede ede biktim sizide artik kendi vicdaninizla bas basa bırakıyorum.

Yarabbim herseyin adam akilli isledigi kurallara tam riayetin oldugu bir ülke olacagimiz gune isinlanmak istiyorum artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…