- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bence hemşireleri şikayet edin.
Mesai saatinde çene çalmak yerine her bebekle tek tek ilgilenmeliydiler. Zaten bebekler anadan ayrı. Bebekleri aç, uykusuz, belki altı pis bırakmak mı görev tanımı?
Bebek hemşiresi olduğuna göre doyurmalı, emzik vermeli, alt değiştirmeli ve uyumasına yardımcı olmalı.
O zavallı güçsüz bebeler ağlamaktan katılsın, onlar çene yapsın. Vicdansızlık bu.
Pes annelıme kadar laf edilmiş. Eşim ztn asla benim yanımda cesaret edip sigara içemezdı zaten içmedide, gece 3gıbı uyandım sigara içiyodu TV izliyodu
Sesi kısık sureklı uyuyo kuzum . Doktora hemşireye cok dil döktüm .onlarda bana sütünü sag dedi amaa ben onada bahane buldum bugüne kadar hıc ayrı kalmadık bebegımle yapamazdım .bnden baska kımse yoktu kapıda güvenlikte aşağıda beklememi söyledi ama onlarıda dinlemedim dil döktüm. ıyıkı kaldım orda. Olmasaydım bebegım ne halde olacaktı acaba .
BN bırakamam o güç yok bnde ıcerıyede alınmasaydım hastanenin kapısında bklıcektım.iyi o zaman senin annelik duygun yüzünden herkes orada enfeksiyon kapsın. benim yavrum 5 günlüktü ben nasıl bıraktım...
Hastane zaten adlı vaka dıe açtı polis eşimi götüdü ifadesi alındıktan sonra geri bırakıldı .Keske hastane dosyayi adli vaka olarak acsaydi esiniz de ceza alsaydi...ben hamileyim esim sigara icer ve asla evde icmez ona ragmen simdiden diyorum ona sigara icip de kokulu kokulu cocuguma dokunamazsin simdiden birak diye...ayrica ordaki butun cocuklar aglar hangisinin basini beklesinler o ayri ama dedigim gibi sok oldum yani bu devirde evde sigara icmek !!
Eee o zaman ciddi bir ihmal var ortada neden bir yaptirim olmadi...insallah esiniz agzinin payini alacak bir ceza alirHastane zaten adlı vaka dıe açtı polis eşimi götüdü ifadesi alındıktan sonra geri bırakıldı .
Evet.Memur olmak isteyip de olamadınız mı nedir bu memur antipatisi
Tr deki onbinlerce memurla karşılaşıp mı vardınız bu kaniya
Sohbeti tabikide umrumda değil ama enazından cocuklar ağlarken bı el atmalarını beklerdim .Bukadar umursamazlık benı dehşete düşürdü .Ben bı yetişkin bıle ağlarsa onumde ben sohbet edemem dikkatim dağılır ne söylediğimi unuturum. Ama ordaki hemşireler bılmıyorım bı arkadaşta dedı çok ölüm o bu gördükleri içinmi bukadar umursama oldular
Ne çayı ben çaydan bahsetmedim hiç .Esiminde suclu olduğunu biliyorum bidaha aynı bku yiyemez oda cok korktu ağladıSen şimdi eşinin yaptığına değil de hemşirenin çayına mı takıldın ? Bir bebek nasıl izmarit yutar ya ! İkiz bebek anneleri bile 2 bebeği aynı anda uyutmakta çok sıkıntı çekerler. Hemşire bütün bebekleri aynı anda nasıl sustursun. Tamam anne yüreği senin üzüntünü anlıyorum ama suçlu hemşire değil, suçlu kocan...
Pediatri yoğun bakımda çocuk ağlar, 30 tane küvez oluyor, hemşire hangi birini susturacak. Bir bebek uyanık olsa yeter, o ağlar hepsini uyandırır.184 saglik bakanligi sikayet hatti.kesinlikle dikkate aliyorlar
Sonradan ben de baktım sohbet demişsin. Peki hemşirenin sohbetine neden takıldınız. O kadar kalabalık yerde bebek uyuyamaz, hemşire nasıl susturacak her ağlayanı.Ne çayı ben çaydan bahsetmedim hiç .Esiminde suclu olduğunu biliyorum bidaha aynı bku yiyemez oda cok korktu ağladı
Her meslekte iyi - kötü vardır. Öğretmenlere, hemşirelere ve nice meslek sahiplerine saldırmak ata sporumuz oldu bu aralar.Hiç burada hemşire sağlıkçısı güzellemesi yapmaya gerek yok.
İdealist, hakkaniyetli, insaflı çalışan çok az.
O azınlık da KK da toplanmış.
Güzel...
Özellikle büyükşehir hastanelerinde kimsesiz ya da gariban hastaya pislik gibi davranan doktor hemşire gördük.
Aynı üyenin bebeği daha önce de yataktan düşmüş eski konulara bakabilirsiniz, hemen sağlıkçıya suçlama yapmadan. Burda gariban hasta durumu yok bence. Bebeğini ihmal eden bir aile var.Hiç burada hemşire sağlıkçısı güzellemesi yapmaya gerek yok.
Güzel...
Özellikle büyükşehir hastanelerinde kimsesiz ya da gariban hastaya pislik gibi davranan doktor hemşire gördük.
Hastane zaten adlı vaka dıe açtı polis eşimi götüdü ifadesi alındıktan sonra geri bırakıldı .
Hiç burada hemşire sağlıkçısı güzellemesi yapmaya gerek yok.
Güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?