Hastane Şikayet

Valla benim sizi sikayet edesim geldi asıl , siz hemşire derdindesiniz.
Siz yine girmissiniz hemde yoğun bakima daha ne istiyorsunuz
Baska nasil bir tolerans olacaktı ki
Çok bencilsiniz
Yoğun bakima zaten mikrop girmesin diye kimse sokulmuyor.
Piskinliginize hayret ettim
Sizde bebegin yanina kivriliverseydiniz madem....
Valla sikayet ede ede biktim sizide artik kendi vicdaninizla bas basa bırakıyorum.

Yarabbim herseyin adam akilli isledigi kurallara tam riayetin oldugu bir ülke olacagimiz gune isinlanmak istiyorum artık .
Baya büyük baya baya baya büyük isteğiniz var:)

Hiç burada hemşire sağlıkçısı güzellemesi yapmaya gerek yok.
İdealist, hakkaniyetli, insaflı çalışan çok az.
O azınlık da KK da toplanmış.
Güzel...

Özellikle büyükşehir hastanelerinde kimsesiz ya da gariban hastaya pislik gibi davranan doktor hemşire gördük.
daha dün bir sağlık çalışanını toprağa verdik. bu neyin öfkesi anlamak mümkün değil. gayet de güzelleme yapılır. çeksinler ellerini saglikcilarin, öğretmenlerin üzerinden.

kendi bir çocuğa bakmaktan aciz, hemşirenin bilmem kaç bebeği pışpışlamasini ister.
burada gariban bir anne baba yok. onu aşağılayan bir hemşire de yok. nasıl da konuyu saptiriyorsunuz. yaptiginiz nefret sucu farkında mısınız? sağlıkçılara duyulan nefreti biraz daha koruklemekten memnun musunuz?

Off yemin edıyorum bıktım anlatmaktan anlamakmı ıstemıyosunuz yoksa işinizemi gelmiyor .Dr hemşire basta kabul etmediler. Çocuğumun gerçekten durmadını görünce benı içeri aldılar sütünü verdıktn sonra da çıkardılar .Ve hanginiz çocuğunuz durumu bukadar kötüyken aklınıza baska çocukların mikrop kapacagı gelir

Off yemin edıyorum bıktım anlatmaktan anlamakmı ıstemıyosunuz yoksa işinizemi gelmiyor .Dr hemşire basta kabul etmediler. Çocuğumun gerçekten durmadını görünce benı içeri aldılar sütünü verdıktn sonra da çıkardılar .Ve hanginiz çocuğunuz durumu bukadar kötüyken aklınıza baska çocukların mikrop kapacagı gelir
Ya anne baba olarak sizin bakamadığınız çocuğa hemşirenin mükemmel bakmasını istiyorsun ya tepki bu yüzden.

Her meslekte iyi - kötü vardır. Öğretmenlere, hemşirelere ve nice meslek sahiplerine saldırmak ata sporumuz oldu bu aralar.
Ben de bunu söylüyor ve inanıyorum
Ama meslektaşlar sürekli birbirinin hatasını örtüp, kolluyor.

Ya hu konu ancak bu kadar saptirilirdi.Konu hemşire hastane değil farkında mısınız ? İçinizde neyin uktesi kaldı bilmiyorum ama konu ihmal istismar edilen bir bebek ve bundan sorumlu bir baba !

Konu sahibi içeri istediği zaman girebilmis olsaydı sanıyor musunuz hemsirenin tavrini şuan konu yapacağını
Başlık hastane şikayet yani çalışanlardan.

Kocası da ifade vermiş.

Ya anne baba olarak sizin bakamadığınız çocuğa hemşirenin mükemmel bakmasını istiyorsun ya tepki bu yüzden.
He aynen cunku anneler çocuğuna ailesine yemek hazırlamaz hep çocuğun onunde durur kendı kendıne büyümesini ister valla tuhafsınız .Sız evde hiçmi işiniz olmuyo ben işimi yapıyorum. Hemsırenınde işi oydu ama yapmıyodu. Bız doktora sorduk içerde bakıyolarmı evet demişti ama görmedim bakıldını

Ben de bunu söylüyor ve inanıyorum
Ama meslektaşlar sürekli birbirinin hatasını örtüp, kolluyor.
Burda hemşirenin hatası sadece hasta yakınını içeri almak. Bebeğimi niye ağlatıyor diye şikayet mi olur ? Ayrıca ihmal yüzünden izmarit yutmasına izin verilen bebeğin.

daha dün bir sağlık çalışanını toprağa verdik. bu neyin öfkesi anlamak mümkün değil. gayet de güzelleme yapılır. çeksinler ellerini saglikcilarin, öğretmenlerin üzerinden.

kendi bir çocuğa bakmaktan aciz, hemşirenin bilmem kaç bebeği pışpışlamasini ister.
burada gariban bir anne baba yok. onu aşağılayan bir hemşire de yok. nasıl da konuyu saptiriyorsunuz. yaptiginiz nefret sucu farkında mısınız? sağlıkçılara duyulan nefreti biraz daha koruklemekten memnun musunuz?
Bunun cevabı katiller veya ruh hastalarının yaptığı değil.

Maalesef her meslekte çürük elma var demektir.

He aynen cunku anneler çocuğuna ailesine yemek hazırlamaz hep çocuğun onunde durur kendı kendıne büyümesini ister valla tuhafsınız .Sız evde hiçmi işiniz olmuyo ben işimi yapıyorum. Hemsırenınde işi oydu ama yapmıyodu. Bız doktora sorduk içerde bakıyolarmı evet demişti ama görmedim bakıldını
Çocuğunuza gayet iyi bakılmış, zehirlenmemiş işte. O kömürü içsen senin de sesin kısılır. Hala hatanıza kılıf uyduruyorsunuz. Daha önce de yataktan düşmüş, ya da buna benzer bir çok konu açmışsınız.

Bakılmamış olsa çocuğunuz taburcu olamazdı İnanın.. ve doktorun evet bakıyorlardan kastı , çocuğun takibini almak , altını değiştirmek , karnını doyurmak , tedavilerini yapmak oluyor .. hiç bir hastanede ağlayan çocuğu kucağa alıp avutmak diye bir bakım yoktur .. ha çalışılan yer müsaittir , hasta sayısı az çalışan sayısı çoktur , vicdanen de rahatsız olan biri vardır alır çocuğu avutur .. emin olun oradaki insanlar zaten işini yapmıştır , siz çocuğunuz orda yattığı için evham yapıp ağlamasın istemişsiniz ama kimse çocuklar ağlatılmasın diye çalıştırılmıyor .. bu sitemleriniz hep annelikten :)

Konu sahibesi çocuk ihmali yapıp suçlu olan sizsiniz lütfen önce annelik ve babalık görev ve sorumluluğunuzu doğru dürüst yapın Sonra gelip burda konu açın Çocuğunuzun hayatını tehlikeye atan eşiniz ve sizsiniz Hastanedeki hemşireler suçlu değil Kendinize bakmadan yansıtma yapıyorsunuz Avrupa da olsaydık sosyal hizmetler gerekeni yapardı

Çocuğunuza gayet iyi bakılmış, zehirlenmemiş işte. O kömürü içsen senin de sesin kısılır. Hala hatanıza kılıf uyduruyorsunuz. Daha önce de yataktan düşmüş, ya da buna benzer bir çok konu açmışsınız.
Sız cunku cocukken hiç dusmedınz kolunuz bacagınız kanamadi dimi .Bebegımızi izmariti bız yedırmısz gıbı konısuyosunuz .Bnım sucum kahvaltı hazırlamak eşimin sucu içerde sigara içtiği yetmez gıbı kulluğu yerde bırakmak
.eşim ifadesini verdi .Ağladı bu bna ders olsn dedı anne baba olarak hatalarımız bunlar .hemşire bıle ısteye çocuğumu perişan etti ama onun yaptıgı hata degıl. Sadece bnm cocugumıda degıl baska cocuklarıdaa. Madem işinizi yapmıcaksınız neden ordasınıZ .en az 5 .6 tane hemşire vardı sorun çıkaran cocuk sayısıyla aynı herbiri bı cocuga baksa ıkı pıspıslasa cocuk o hale gelmicek .İçeriye girdiğimde Çocuğumun ayağı iple baglı olmasa kendını yataktan atacak dereceye gelmiş yatağın ucunda cok mu zor o cocugu duzeltmek

Anne ihmal olduğunu düşünüyor ve şikayet etme hakkı var.

Bir şey çıkar mı, bence çıkmaz.

Aynen hiç bir şey çıkmaz .

Ama hastane adli vaka olduğu için ve çocuk ihmal istismar olduğu için bildirilmesi gereken yerlere bildirimi yapmıştır karakol ifadesi yetmiyor çocuk ihmal istismarı olduğu için sosyal hizmetlerde devreye girer .

Pes annelıme kadar laf edilmiş. Eşim ztn asla benim yanımda cesaret edip sigara içemezdı zaten içmedide, gece 3gıbı uyandım sigara içiyodu TV izliyodu

Sesi kısık sureklı uyuyo kuzum . Doktora hemşireye cok dil döktüm .onlarda bana sütünü sag dedi amaa ben onada bahane buldum bugüne kadar hıc ayrı kalmadık bebegımle yapamazdım .bnden baska kımse yoktu kapıda güvenlikte aşağıda beklememi söyledi ama onlarıda dinlemedim dil döktüm. ıyıkı kaldım orda. Olmasaydım bebegım ne halde olacaktı acaba .

Orada yatan ve durumu kritik olan diğer bebeklere sizden enfeksiyon geçmiş olabilir. Şikayet etmesi gereken bir kişi varsa o da diğer yoğun bakım hastalarının yakınları...

Back