Hastane Şikayet

10 aylık bebeğin olduğu evde sigara için, izmariti ulaşabileceği bir yere bırakın sonra yok hemşire sohbet ediyordu yok bebek ağlıyordu kime şikayet edeyim deyin???

siz dışarıdan 1-2 dakikalığına bakarak hemşirelerin boş mu oturduğunu iş mi yaptığını anlayamazsınız. 24 saatlik nöbetinde hep yanında mıydınız ki boş oturduğuna karar verdiniz?belki hasta dosyası dolduruyor oturduğu yerde, belki arkadaşı ile hastanın tedavisi konusunda fikir alışverişi yapıyor.. Dışarıdan bakınca suç atmak öyle kolay ki..

siz aşikar olan kendi suçunuza bakın..çocuğu zehirlemişsiniz resmen ihmalkarlığınızla..

sizi tutuklamadıklarına şükredin, ya da çocuk istismarından çocuğu elinizden almadıklarına...
biraz izan!!!

Son düzenleme:
Bebekli evde sigara olmaz, gayet net. Dr bana kesinlikle yasaklamış, camda, farklı odada, mutfakta da olmaz çünkü yerlere siner, bebekte emekleme oyun vs için yerde ona çok zarar verir. Yogun bakıma bu kadar sizi almaları bile mucize orda çok daha ciddi sebeplerden yatanlar var, yazık günah değilmi o cocuklara.

Bir hafta kadar önce kardeşim düşük yaptı,kürtaja aldıkları sırada servise yeni doğan cocuk dr u geldi. diploması elinden alınmalı, anne bebeği emzirirken bekledi diye koridoru inletti neymiş cocugun üstündeki body daha pahalıymış, bu işe onun ilave kazancı yokmuş, .... olsa aylık 10 bin lira daha alırmış, bugün doğumda "kelle " kurtarmış :oha: bu iş böyle olmazmış, niye bekliyomuş :oha: :oha: Konuyu okuyunca aklıma geldi, kesinlikle şikayet edicem, hastahaneden ismini buldum.
Sağlık işi zorda, bebek ayrı zor, insanda hiç mi vicdan yok, biraz duyarlılık yeterli olur

Kocası ifade vermiş, konu sahibi oklavayla karşılayacak.

İlgisiz hemşirelere ne yapalım sizce?

Peki enfeksiyon riski yüksek olan yogunbakima sürekli girmeye çalışan anne ne kadar haklı

Bizde bir algı oluşmuş sürekli memuru şikayet etmek
Öğretmeni hemşireyi doktoru.istediğinmiz gibi olmayınca her şeyi şikayet edelim

Pes annelıme kadar laf edilmiş. Eşim ztn asla benim yanımda cesaret edip sigara içemezdı zaten içmedide, gece 3gıbı uyandım sigara içiyodu TV izliyodu

Sesi kısık sureklı uyuyo kuzum . Doktora hemşireye cok dil döktüm .onlarda bana sütünü sag dedi amaa ben onada bahane buldum bugüne kadar hıc ayrı kalmadık bebegımle yapamazdım .bnden baska kımse yoktu kapıda güvenlikte aşağıda beklememi söyledi ama onlarıda dinlemedim dil döktüm. ıyıkı kaldım orda. Olmasaydım bebegım ne halde olacaktı acaba .
süt sagmayi bile kabul etmemissiniz bir de hakliymis gibi gelip konu acmissiniz
tek önemli olan bebeğinizin ağlamaması değil mi? diğer hastaların sizin yüzünüzden enfeksiyon kapmasının belki de bu enfeksiyon sebebiyle hayatlarını kaybetme ihtimallerinin bile hiç önemi yok. sadece siz ve bebeginiz var. bencilliğin bu kadarına pes.

Peki enfeksiyon riski yüksek olan yogunbakima sürekli girmeye çalışan anne ne kadar haklı

Bizde bir algı oluşmuş sürekli memuru şikayet etmek
Öğretmeni hemşireyi doktoru.istediğinmiz gibi olmayınca her şeyi şikayet edelim
Memurların -ayrım yapmaksızın- çoğunun işlerini savsakladıkları da acı bir gerçek.

Şimdi siz benim bebeğim girdiğimde ağlıyodu şikayet edicem diyorsunuz ya eğer benim bebeğimde yoğun bakımda olsaydı ve siz sadece ağlıyo diye içeri girseydiniz o zaman görürlerdi şikayeti. Bir günde ağlayıversin kaç tane bebek var orda hepsinin canını tehlikeye atmışsınız kendi çocuğunuz için. Yaptığınız resmen bencillik!
Eşinize ayrı size ayrı dava açılmalı bu durumda.

Endişenizi haklı olarak anlıyorum. Siz çocuğunuzun yanında olmak istiyorsunuz ama kendiniz söylüyorsunuz yoğun bakımda diye orada hem kendi çocuğunuzu hem de diğer çocukları tehlikeye atıyorsunuz enfeksiyon kapmasına sebep olabilirsiniz. Daha anlayışlı olmalısınız

Hastane değil Dingo'nun ahırı mübarek.:KK12:
Elini kolunu sallaya sallaya herkes içeri giriyor,servis işleyişi, hemşirelerin performansını değerlendiriyorlar. Maaşını falan da kestirin en iyisi, bebek ağlamış nasıl olur, nerede görülmüş sigara izmariti yutmuş bir bebeğin ağladığı canımmmm.:olamaz:

Geçmiş olsun yoğun bakıma girilmez bir daha çocuğunuzu ihmal etmeyin yoğun bakıma da gerek duymayın hemşire hanımlar yine sizi içeriye almışlar benim sorumluluğumda olan yoğun bakıma benim hemşirem sizi alsa anında savunmasını isterdim orası yoğun bakım çocuk avutma yeri değil ailesi tarafından ihmal edilen çocuğun tedavi edildiği yerdir bu konuda bir doktor olarakta bir anne olarak da taviz vermem farkındasınız on aylık bebeği ihmal etmişsiniz kesinlikle devlet koruması isterdim size bu kadar müsamaha göstermiş sağlık personeline saygı duymalısınız o insanlar canavar değil en zor işi yapıyor kendi evladını bırakıp nöbete gelmiş işini yapıyor

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ama Kabahatin büyüğü sizdeyken ( babayı kastediyorum) hala şikayet derdindesiniz. Çocuk ihmal yüzünden sigara izmariti yutup hastanelik olmuş ağlıyordu içeri almadılar diye şikayet ediyorsunuz. Onlar da sosyal hizmetlere başvuruda bulunup ihmal var dese ne yapacaksınız. Kendi çocuğunuzu geçtim orada yatan diğer hastaları riske atmışsınız. En çok da şeye şaşırdım hiç mi güvenlik yoktu da nereye gidiyorsunuz durun demedi size. Şikayet edecekseniz önce bunu şikayet edin.

Bence hemşireleri şikayet edin.
Mesai saatinde çene çalmak yerine her bebekle tek tek ilgilenmeliydiler. Zaten bebekler anadan ayrı. Bebekleri aç, uykusuz, belki altı pis bırakmak mı görev tanımı?
Bebek hemşiresi olduğuna göre doyurmalı, emzik vermeli, alt değiştirmeli ve uyumasına yardımcı olmalı.

O zavallı güçsüz bebeler ağlamaktan katılsın, onlar çene yapsın. Vicdansızlık bu.

Aynn bak bıde noldu BN içerdeyken. Ikı hemşire konuşuyorlardı bu olay olmadan önce bebegım yenı içeri alınmıştı, bı hemşire dıyodu " hemşirelik prosedurunde aglayan bebeğe bakmak yazmıyor. Gıbı bısı söyledi diyer hemsırede ona cvp olarak anksiyete durdurmak yokmu dıe çıkıştı. BN simdi bunları kndı kulaklarımla duydum ve gözlerimle şahit olduoldum çoçuklar ağlamaktan parçalıyo resmen kndını ama duymamazlıktan geliyolar. Ben canımı teslim ettım onlara bunları görüp duyduktan sonra nasıl guvenıpte çocuğumu teslim edeyım

Ben devlet olsam babasına uzaklaştırma verirdim. Çocuğu babası düşünmeden ortada küllük bırakmış hemşireler mi düşünür? Orada her çocuk ağlıyor maalesef. Bimer ya da cimer'e şikayetçi olabilir ama dediğim gibi en suçlu eşiniz.

Küçücük bebek vardı 1 aylık gözüküyodu göbek çıplak klıma açık zahmet edipte o göbeği kapatmıyolardı bıle .Bıtanede fare zehiri içen 2 yaşlarında kız çocuğu vardı butun cocukların elini ayağı bağlanmış. BıaBıan kız ayaga kalktı hıcbi hemşire yoktu. Kız kendını yataktan atar dıe korktumkorktum ipini baglasammı dıe düşünürken içeri hemşire girdi yaklasma dedı bana bnde ayaga kalktı kendını atar dıe geldim dedım .Ben orda gördüklerim karşında dehşete dustum. onlara guvenıpte çocuğumu teslim edemem

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ama Kabahatin büyüğü sizdeyken ( babayı kastediyorum) hala şikayet derdindesiniz. Çocuk ihmal yüzünden sigara izmariti yutup hastanelik olmuş ağlıyordu içeri almadılar diye şikayet ediyorsunuz. Onlar da sosyal hizmetlere başvuruda bulunup ihmal var dese ne yapacaksınız. Kendi çocuğunuzu geçtim orada yatan diğer hastaları riske atmışsınız. En çok da şeye şaşırdım hiç mi güvenlik yoktu da nereye gidiyorsunuz durun demedi size. Şikayet edecekseniz önce bunu şikayet edin.
Ben dedım zaten ger.zkalı kocam suçlu dıe o bellı olan bısı bıdaha oyle bısı yapmaya cesaret edemez oda cok korktu agladı .guvrnlıkte vardı doktorun hemsırenin bılgısı var sut verıcem cocuguma dedım

Back