Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamisler mrb hastane cikisi ve foto için neler tercih edilebilir tavşanlı tulum seti ve melek kanatlı set arasında kaldım nasıl Yapsam acabasiz neler yapmıştınız ya da hazirliycaksiniz hayırlısıyla
Benim hastane cikisim 47cm dogan minnak ogluma olmamisti buyuk gelmisti maalesef yedek bi takim giydirmistik fotolarim istedgim gibi olmamisti bence siz melek kanatliyi tercih edin guzel duruyor o fotolarda
Melek kanatlı tercih edin ben normal şık bir hastane çıkışı seçtim krem rengi üstünde kahverengi kabartma bir kaç figür onu kullanacağım ben ya melek kanatlı yada düz krem beyaz tulum veya alt üst takım beğeniyorum küçük desenler ufak bir kurdele papyon vs olabilir ama rengarenk bir takım tercih etmem çünkü anne de bembeyaz giyiniyor babada beyaz gömlek vs cok hoş zarif görünüyor