canım ben lohusalık tk terlik saç bandı 3 4 tane iç çamaşırı orkid emzirme sutyeni çorap bebeğim içinde hastane çıkışı herşey içinde zaten ayrıca battaniye ve elde taşınan puset koydum fazlasına gerek yoktu bence aldıklarımın hepsi bana yetti..
bu arada evlilik cüzdanınızı almayı sakın unutmayın!
altunhan, evlilik cüzdanı neden? Yasal işlemler için bize gerek olmadı.
Ben de bir küçük çanta kızıma bir küçük de bana yapmıştım. Ayrı yapılmasının şöyle bi avantajı oldu, kızımın valizi doğumhaneye, benimki de odamıza koyuldu, karmaşa olmadı.
Kızımın çantasında,
2 hastane çıkışı (önlüğü, eldiveni, beresi içinde olmasında yarar var),
1 örgü yelek (kasım annesiyim :) ,
2 ince çorap bir örgü patik,
1 bebek havlusu (ben hastanedeki havlulara silmelerini istemedim, eve gelince kaynatıp temizledim)
2 penye battaniye,
1 kışlık dışarı battaniyesi,
annemin yaptığı yumuşacık mendiller,
bebek bezi
Benim çantamda,
2 pijama takımı (ikisini de kullandım),
2 gecelik (ikisini de kullanmadım :)) ,
2 adet sabahlık
Hastaneden çıkarken giyilecek bir eşofman takımı (bunu da giyemedim, pijamayla atladım arabaya),
1 çift patik/çetik,
1 çift terlik,
hasta bezi - kızlar bu çoook önemli. hastanelerde satılanlar cırt cırtlı olmayabiliyor. büyük beden külot almazsanız üstünüzde durmaz o bezler. ben canped almıştım, aynı bebek bezi gibi bağlanıyor. rahattı.
bir çift büyüüük beden külot (nolur nolmaz diye), atlet, sütyen
doğum takip dosyası
Erken doğum olduğu için eksiklerim vardı, henüz çantama koymadıklarım vardı. Makyaj malzemeleri, lohusa kurdalem
( , ve ŞARJI TAM DOLU bir fotoğraf makinesiii. Makinem çantamdaymış ama bataryası 3 fotoda bittii
((