• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalıklardan yorulduk lütfen bir bakın

Hafif ateş var. Yarın arastirma hastanesine götüreceğiz. Cok korkuyorum kötü bi sey çıkmasından :KK43:
Öyle düşünmeyin lütfen.Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden yazmak,durumunuzu öğrenmek istedim.Atesi kaç şuanda?Tekrarlayan covid bile geçirio olabilir,bağışıklık sistemi zayıflamış olabilir.Covid sonrası öksürük de uzun süre devam edebiliomus.Covid sonrası 3.haftamdayim ve öksürüğüm daha yeni hafifledi.Lutfen yarın doktordan sonra yazın.Merak ederim kuzuyu🌸içinizi ferahlatan haberlerle döneceksiniz ben eminim❤️

Bu arada aklıma astım da geldi.Ben astım hastasıyım.Uzun süre inatçı öksürük ve bazen hafif bazen yoğun ateşle uğraştım.Oksurugum öyle inatciydi ki; 3 ay aralıksız oksurdugumu bilirim.En son astim krizim yüksek ateşle beraber gelmişti.

Merhabalar. Benim de oğlumu istahsizlik öksürük burun akıntısı ve 37 derece ateş ile doktora götürdük.
Biraz kilolu olduğu için farketmedik meğerse lenf bezi şişmiş . Oyle böyle bir şişme de değil 3cme yaklasmis.
Doktor acilen yatış verdi 3 hafta hastanede yattık.
Hastanede kaldığım süre içinde oğlumun öksürüğü ve iştahsızlıgı devam etti. Biz üniversiteye götürdük orda her şeyine ayri ayrı bakıldığı icin.
Faydam olur mu bilmem ama siz bir boynunu kontrol edin cocugun lenf benzleri ne durumda diye söylemek için yazdım size.
Cok gecmis olsun .

Öyle düşünmeyin lütfen.Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden yazmak,durumunuzu öğrenmek istedim.Atesi kaç şuanda?Tekrarlayan covid bile geçirio olabilir,bağışıklık sistemi zayıflamış olabilir.Covid sonrası öksürük de uzun süre devam edebiliomus.Covid sonrası 3.haftamdayim ve öksürüğüm daha yeni hafifledi.Lutfen yarın doktordan sonra yazın.Merak ederim kuzuyu🌸içinizi ferahlatan haberlerle döneceksiniz ben eminim❤️
37 civari su an. Cok yüksek degil atesi ama genel hali kötü. Uyuyamiyor yavrum. Sagolun inşallah dediginiz gibi olur. Yazarım doktordan sonra

Bu arada aklıma astım da geldi.Ben astım hastasıyım.Uzun süre inatçı öksürük ve bazen hafif bazen yoğun ateşle uğraştım.Oksurugum öyle inatciydi ki; 3 ay aralıksız oksurdugumu bilirim.En son astim krizim yüksek ateşle beraber gelmişti.
Bilemiyorum astim olsa doktor anlamaz miydi. Röntgende belli olmaz miydu

Merhabalar. Benim de oğlumu istahsizlik öksürük burun akıntısı ve 37 derece ateş ile doktora götürdük.
Biraz kilolu olduğu için farketmedik meğerse lenf bezi şişmiş . Oyle böyle bir şişme de değil 3cme yaklasmis.
Doktor acilen yatış verdi 3 hafta hastanede yattık.
Hastanede kaldığım süre içinde oğlumun öksürüğü ve iştahsızlıgı devam etti. Biz üniversiteye götürdük orda her şeyine ayri ayrı bakıldığı icin.
Faydam olur mu bilmem ama siz bir boynunu kontrol edin cocugun lenf benzleri ne durumda diye söylemek için yazdım size.
Cok gecmis olsun .
Neden şişmiş peki lenf bezleri. Bizde kilo yok pek doktor elle muayenede farkeder miydi öyle bir durum olsa acaba

Neden şişmiş peki lenf bezleri. Bizde kilo yok pek doktor elle muayenede farkeder miydi öyle bir durum olsa acaba
Bir şeyden enfeksiyon kapmis dediler ya sulardan ya yediği bir şeyden vs. onun sebebini bulmak çok zor. Her türlü tahlili de yaptılar.
Tabi ki elle muayenede anlaşılıyor sizde dokunsanız anlarsınız ama sizinki covid sebepli de olabilir ben sadece seçenek olarak söylemek istedim benim de başıma gelince.
Allah sifa versin

Alerjık olabilirmi bilemiyorum. Doktorlara da güvenim kalmadi. Peki alerji sonradan ortaya cikar mi? Sizde ortaya ciktiginda kac yasindaydi? Baska bir belirtisi var miydi yoksa sadece sık hastalanmasi mi
Bizim alerji geçmişimiz vardı ama bebek iken süt ve süt ürünleri idi sadece 1 yaşında da geçti. 3 yaşında sık sık hastalanmaya başladı nezle grip ardından öksürük sonra ateş ile devam ediyordu kanında sürekli enfeksiyon vardı sürekli buhar desteği alıyordu hastanede yatıyorduk filan ciğerlerinde balgam olurdu, kreşe verdiğimiz zaman da bu hastalık hali daha da sıklaştı, pazartesi hasta oluyor cuma iyileşiyor diğer pazartesi yine hasta oluyordu hiç kreşe gidemedi bile, doktor o zaman muhtemelen alerjisi var ve kreşte bunu tetikleyen bir şeye maruz kalıyor halıdan çıkan toz olabilir, polen olabilir, evde yünlü yastık yorgan varsa kullanma onlar olabilir bilemeyiz test yaptır ben alerjik durumu engelleyen ilac vereceğim eğer alerji ise zaten tekrarlanmaz dedi, şimdi her akşam aynı saatte alerji için ilacı veriyoruz yaklaşık 4 5 aydır hiç hastalanmadı

Peki ateş oluyor muydu sizde? Su anda 37 derece ateşi var
Tabiki ilk başladığında oldu bi kaç gün sonrasında yine nefes alamama öksürük devam etti
Burnumuzdaki akıntıda felaketti
Kuru öksürükte değildi bizimki böyle balgam atıyordu sürekli
Gece kriz geldiğinde boğazı yırtılırcasına öksürüyordu acısındanda ağlıyodu
Nefes alamamasıda cabası
Camı açınca rahatlıyordu
serum fizyolojikle burnunu yıkayıp buhar veriyodum ama öyle azcık değil bi 20 dk kadar bittikçe ekliyordum
Böyle hastalıkta görmedim

Evet arkadaşlar sabah hastaneye getirdim kizimi immunoloji romatoloji ve enfeksiyon bolumlerine muayene olduk. Toplam 12 13 tüp kan alindi. Ve yatış verildi. Sonuçları bilmiyoruz henüz. Moralim cok bozuk. Çocuğum çok yiprandi çok hirpalandi. 1 aydir doktor doktor gezdik. Bi sürü igne olduk. Insallah artik bu son olsun. Ciddi bi sey çıkmasın diye dua ediyorum @sidikasaka therealsinner therealsinner

İnşallah nedeni bulurlar da bir an önce tedavisine başlar rahatlar yavrum.
Tekrardan çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlık sıhhat versin evladına.

Kızınız nasıl oldu acaba? Nedeni bulunabildi mi?
5 gün hastanede yatarak tedavi gördük. Kanlarina bakildi. Bir sey bulunamadi. Ama 2 kez üst üste cigerlerine inmesi sıkıntı. Tekrarı olursa göğüs hastalıklarına yonlendirecekler. Olmazsa sorun yok inşallah

benimde 3 yasında oglum var daha kıs gelmeden süreklı hasta olup öksürüyor bronsıt oluyordu (23 gunlukken bronst olup atlatmıstık yanı bronsıt kokenlı bır cocuk ) hasta oluyor doktora gıdıyoruz antıbıyotık kullanıyor buhar kullanıyor ılaç kullnaıyo gecıyı 10 gun sonra bır daha oluyordu... bronsıtten çok korktugum için hafıf öhoo demeye baslayınca hemen ven....ne ve flı....ıte buhara baslıyorum doktora goturuyorum tabı ertesı gun hemen doktor iyi yapmıssın dıyor balgamın cıgere ınmesını engellemıs oluyorum doktorunda onerdıgı dozla buhara devam edıyoruz.. en son aralık ayıydı yıne boyle hastalandık doktorumuz dedı cok sık hastalanıyo takvıye kullanıyormusun dedım evet kullanıyorum balık yagı verıyorum ınstagramda hekımannenın onerısı uzerıne res.... var onu kullnaıyorum dedım yok dedı onlardan degıl bu baska takvıye dedı ze..ra adında bı toz ( alerjik kokenlı olabılır dıye ama oncesınde test yapılmıs bısey cıkmamıstı )6 ay boyunca bunu her gece yatmadan once kullanın dedı eger hala boyle sık hastalanmaya devam ederse 3 ay boyuncada sabah aksam fl...da..t adlı buharı vermeye baslıcaz bu kezde takı toparlanana kadar dedı. ve basladık 4.ay oldu hergece o tozu kullanıyoruz arada hastalanır gıbı olmuyo mu oldu ama hafıf bı sekılde burun akıntısıyla cocugu perısan etmeden gecırıyor.. bunların yanı sıra çam kozalagı pekmezı aldım cıgere ıyı gelıyormus her sabah kahvaltısına 1 tatlı kasıgı katıyoruz. balık yagını ve res.... de kullanmaya devam edıyorum yanı sıra ... bırde buhar makınası aldım gece yatarken calıstırıyorum evler kalorıferlı ve cook kuru oluyor buhar makınasıda genzının kurumasını engellıyor

Back