Hafif ateş var. Yarın arastirma hastanesine götüreceğiz. Cok korkuyorum kötü bi sey çıkmasından

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafif ateş var. Yarın arastirma hastanesine götüreceğiz. Cok korkuyorum kötü bi sey çıkmasından
Öyle düşünmeyin lütfen.Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden yazmak,durumunuzu öğrenmek istedim.Atesi kaç şuanda?Tekrarlayan covid bile geçirio olabilir,bağışıklık sistemi zayıflamış olabilir.Covid sonrası öksürük de uzun süre devam edebiliomus.Covid sonrası 3.haftamdayim ve öksürüğüm daha yeni hafifledi.Lutfen yarın doktordan sonra yazın.Merak ederim kuzuyuHafif ateş var. Yarın arastirma hastanesine götüreceğiz. Cok korkuyorum kötü bi sey çıkmasından![]()
37 civari su an. Cok yüksek degil atesi ama genel hali kötü. Uyuyamiyor yavrum. Sagolun inşallah dediginiz gibi olur. Yazarım doktordan sonraÖyle düşünmeyin lütfen.Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden yazmak,durumunuzu öğrenmek istedim.Atesi kaç şuanda?Tekrarlayan covid bile geçirio olabilir,bağışıklık sistemi zayıflamış olabilir.Covid sonrası öksürük de uzun süre devam edebiliomus.Covid sonrası 3.haftamdayim ve öksürüğüm daha yeni hafifledi.Lutfen yarın doktordan sonra yazın.Merak ederim kuzuyuiçinizi ferahlatan haberlerle döneceksiniz ben eminim
![]()
Bilemiyorum astim olsa doktor anlamaz miydi. Röntgende belli olmaz miyduBu arada aklıma astım da geldi.Ben astım hastasıyım.Uzun süre inatçı öksürük ve bazen hafif bazen yoğun ateşle uğraştım.Oksurugum öyle inatciydi ki; 3 ay aralıksız oksurdugumu bilirim.En son astim krizim yüksek ateşle beraber gelmişti.
Neden şişmiş peki lenf bezleri. Bizde kilo yok pek doktor elle muayenede farkeder miydi öyle bir durum olsa acabaMerhabalar. Benim de oğlumu istahsizlik öksürük burun akıntısı ve 37 derece ateş ile doktora götürdük.
Biraz kilolu olduğu için farketmedik meğerse lenf bezi şişmiş . Oyle böyle bir şişme de değil 3cme yaklasmis.
Doktor acilen yatış verdi 3 hafta hastanede yattık.
Hastanede kaldığım süre içinde oğlumun öksürüğü ve iştahsızlıgı devam etti. Biz üniversiteye götürdük orda her şeyine ayri ayrı bakıldığı icin.
Faydam olur mu bilmem ama siz bir boynunu kontrol edin cocugun lenf benzleri ne durumda diye söylemek için yazdım size.
Cok gecmis olsun .
Bir şeyden enfeksiyon kapmis dediler ya sulardan ya yediği bir şeyden vs. onun sebebini bulmak çok zor. Her türlü tahlili de yaptılar.Neden şişmiş peki lenf bezleri. Bizde kilo yok pek doktor elle muayenede farkeder miydi öyle bir durum olsa acaba
Bizim alerji geçmişimiz vardı ama bebek iken süt ve süt ürünleri idi sadece 1 yaşında da geçti. 3 yaşında sık sık hastalanmaya başladı nezle grip ardından öksürük sonra ateş ile devam ediyordu kanında sürekli enfeksiyon vardı sürekli buhar desteği alıyordu hastanede yatıyorduk filan ciğerlerinde balgam olurdu, kreşe verdiğimiz zaman da bu hastalık hali daha da sıklaştı, pazartesi hasta oluyor cuma iyileşiyor diğer pazartesi yine hasta oluyordu hiç kreşe gidemedi bile, doktor o zaman muhtemelen alerjisi var ve kreşte bunu tetikleyen bir şeye maruz kalıyor halıdan çıkan toz olabilir, polen olabilir, evde yünlü yastık yorgan varsa kullanma onlar olabilir bilemeyiz test yaptır ben alerjik durumu engelleyen ilac vereceğim eğer alerji ise zaten tekrarlanmaz dedi, şimdi her akşam aynı saatte alerji için ilacı veriyoruz yaklaşık 4 5 aydır hiç hastalanmadıAlerjık olabilirmi bilemiyorum. Doktorlara da güvenim kalmadi. Peki alerji sonradan ortaya cikar mi? Sizde ortaya ciktiginda kac yasindaydi? Baska bir belirtisi var miydi yoksa sadece sık hastalanmasi mi
Tabiki ilk başladığında oldu bi kaç gün sonrasında yine nefes alamama öksürük devam ettiPeki ateş oluyor muydu sizde? Su anda 37 derece ateşi var
Evet bazen oluyorSize de geçmiş olsun. Oglunuzda ateş de oluyor mu peki
Amin Allah hepimizin evladını bağışlasın. Çok sagolunİnşallah nedeni bulurlar da bir an önce tedavisine başlar rahatlar yavrum.
Tekrardan çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlık sıhhat versin evladına.
Kızınız nasıl oldu acaba? Nedeni bulunabildi mi?Amin Allah hepimizin evladını bağışlasın. Çok sagolun
5 gün hastanede yatarak tedavi gördük. Kanlarina bakildi. Bir sey bulunamadi. Ama 2 kez üst üste cigerlerine inmesi sıkıntı. Tekrarı olursa göğüs hastalıklarına yonlendirecekler. Olmazsa sorun yok inşallahKızınız nasıl oldu acaba? Nedeni bulunabildi mi?