Hastalıklar

Ah ya bu burun tıkanıklığı ne olacak bilmiyorum. 2 haftayı geçti hala geçmedi. Geceleri özellikle burun tıkanıklığı yüzünden sık sık uyanıyoruz

Ah ya bu burun tıkanıklığı ne olacak bilmiyorum. 2 haftayı geçti hala geçmedi. Geceleri özellikle burun tıkanıklığı yüzünden sık sık uyanıyoruz

biz bile ne kadar rahatsızlık duyuyoruz burnumuz tıkalı olduğu zaman onlar daha küçücük üstelik bir de ağızlarında da emzik olunca hepten tıkanıyorlar

Merhaba kızlar oğluşum çok hasta bugün dört günümüz geçti hala ateşimiz düşmedi.Doktorumuz iki gün daha sürebilir dedi süre doldu aradık geri dönüş yapmadı.Nezle teşhisinde bukadar ateş olur mu? Ayrıca burun tıkanıklığı ve nefes almada zorluk var ve gözlerinin altı kıpkırmızı.Yemeden içmeden kesildi yavrum.Sadece aptamile hayır demiyor.Ayrıcailaç vermek gerçekten zor.Padifen ateşdüşürücü ,Brincany şurup boğaz iltahabı,Asist balgam sökücü,Otrivine burun damlası ilaçlarımız.Ama pazartesiden beri kullandığımız bu ilaçlar pek işe yaramadı.Ateşi devam ediyor,çocuk ilaçtanmıdır bilmem kafasını kaldıramıyor ne yapacağım bilmiyorum çok üzülüyorum. Bu aradadomuz gribi aşısını sordum normalde öneriyormuş ama senin bebeğin küçük olduğu için önermiyorum dedi.

dilekciğim çok geçmiş olsun canım
doktorunuz başka ilaçlara geçiş yapsa demekki vermiş olduğu ilaçlar etki etmemiş
inşallah kısa zamanda düzelir

X