Hastalıklar

kızlar günaydın , iğne iyi geldi paşama dün keyfi yerindeydi tabi benim de keyfim yerine geldi sayesinde zemuszemus

lelalcim senin kuzu nasıl oldu?

dün kullanmaya başladığımız yeni ilaçları yazıyorum canlar :

Bencaryl - bronşit için şurup
Asist - bronşit için şurup
Otrivine - burun açıcı
Roseflin - iğne ( 3 gün yapılcak )
Reflor - ishali için
benical - öksürük şurubu

sevindim canım iyi olmaına kuzunun..

dün gecede benim oğlum hiiç uyumadı öksürük ve burun akıntısı..

bakalım arıycam şimdi randevu alabilirsem götürücez hemen..öff 2 gün önceden randevu almak gerekiyo..

andınacım gecmıs olsun estelcım sana da gecmıs olsun cnm.ankaraya tatıle gıtmeden once mert de ateslendı ve ben tesadufen farkettım cunku hıc bıseysı yoktu.gunduz beyın mr cekıldı orası bıraz serındı sanırım usudu orda.gece uyuttuktan sonra kontrol ıcın yanına gıttım hıc kımıldamadıgını gorunce kı normalde doner durururuyurken tenıne dokundum ve cok sıcak geldı bana hemen atesını olctum ve 39 cıktı soymaya basladım oglumu bezını acıp kasıklarını havalandırdım ve calpol verdım ama dusmedı ılık suyla ıslattıgımn havluyla kasıklarına ve eklem ıclerıne kompres yaptım.sonra atesı dusmeyınce dr u aradım ıbufen vermemı soyledı hemen onu verdım.kompresede devam ettım 1saat ıcınde baya dustu zaten gozlerı de acıldı kuzumun tabı sabah 5 gıbı tekrar yukseldı aaradan 6 saat gecmıstı tekrar ıbufen verdım.Allaha sukur dustu sonra da normale dondu zaten.boyle boyle buyuyecekler Allah dermansız dert vermesın.tum bebıslerı korusun ınsallah.

andınacım gecmıs olsun estelcım sana da gecmıs olsun cnm.ankaraya tatıle gıtmeden once mert de ateslendı ve ben tesadufen farkettım cunku hıc bıseysı yoktu.gunduz beyın mr cekıldı orası bıraz serındı sanırım usudu orda.gece uyuttuktan sonra kontrol ıcın yanına gıttım hıc kımıldamadıgını gorunce kı normalde doner durururuyurken tenıne dokundum ve cok sıcak geldı bana hemen atesını olctum ve 39 cıktı soymaya basladım oglumu bezını acıp kasıklarını havalandırdım ve calpol verdım ama dusmedı ılık suyla ıslattıgımn havluyla kasıklarına ve eklem ıclerıne kompres yaptım.sonra atesı dusmeyınce dr u aradım ıbufen vermemı soyledı hemen onu verdım.kompresede devam ettım 1saat ıcınde baya dustu zaten gozlerı de acıldı kuzumun tabı sabah 5 gıbı tekrar yukseldı aaradan 6 saat gecmıstı tekrar ıbufen verdım.Allaha sukur dustu sonra da normale dondu zaten.boyle boyle buyuyecekler Allah dermansız dert vermesın.tum bebıslerı korusun ınsallah.

canım geçmiş olsun , hayırdır neden beyin mr çektirdin ???

kizlar unutmayin eger erkek bebekleri idrar yolu enfeksiyon olduysa mutlaka böbrek ultrasyonu yaptirin biz tr de olduk burda doktor ult.. yapti bir kac hafta sonra yine yapcak

kizlar unutmayin eger erkek bebekleri idrar yolu enfeksiyon olduysa mutlaka böbrek ultrasyonu yaptirin biz tr de olduk burda doktor ult.. yapti bir kac hafta sonra yine yapcak

saol bilgilendirme için canımcım , yazım aklımın bir köşesine opuyorumnanaktan

hasta olan tum bebeıslere gecmıs olsun bızde hastalandık bugun grıp ldu oglusum yarın bende goturucem ayrıca ılk dısımız cıktı arkasıda gelıyo oyuzdende sıkıltılı sımdı bıde grıp hıc rahat degıl hıc durmuyo ve benım uzerıme okadar dusuyokı hep kucagımı ıstıyo :KK43:

andinacım geçmiş olsun canım yaaaa
benim kızımın da dün geceden beri burun akıntısı var tonimerle devam ediyoruz şimdilik çok şükür ateşi yok ama bu saate kadar çok huysuzluk yaptı işten izin aldım öğleden sonra

melekutku , lavinya geçmiş olsun kuzularınıza..

lavinyacım tonimer ne oluyo ? ben onu ilk defa duydum canım

bize de vermişti taaa çok küçükken Buğra tonimeri.Jel burna sıkılıyo.Vicks gibi bişey açıcı.Ama onu sıkmak tabi ki belaaa:S

ayy bu hastalıklar çok kötü yaa hepimizin bebeklerinden uzak olsun inşallah

benim oğlum da bir defa nisan ayında grip gibi oldu burun akıntısı vs... droser adlı serum fizyolojik yapıyordum ve peditus veriyordum bir de geçtiğimiz aylarda ateşlendi bir kere calpol etki etmeyince paranox fitil verdik öylece geçti, onundışında hastalandı diyemem maşallah daha hiç antibiyotik kullanmadık kullanacak derecede hasta da olmadık, arada tabi hala rahatsızlıkları oluyor ama ufak tefek şeyler çok şükür
calpol ve peditus bizim vazgeçilmezlerimiz ama şükürler olsun ki çok ihtiyacımız olmuyor bağışıklık sistemi de güçlü sanırım kolay kolay hasta olmuyor, hasta olursa da çabuk atlatıyor ve oldukça güçlü hasta olup olmadığını anlamıyorsun kolay kolay aman aman maşallah diyeyim de nazar olmasın yavrum bugüne kadar böyle geldik böyle gitsin inşallah :nazar:

andinacığım rocephin iğneden bizde kullandık çok ishal yapıyo.o zaman dehidrasyon suyu içirmek lazımmış kaybolan mineraller falan için, çok geçmiş olsun

Andinacım çok çok geçmiş olsun.Benim oğlumda çok hastalandı ve bizde Roselfin antibiyotik iğne 3 gün Padifen ateşdüşürücü Calpol le dönüşümlü kullandık 3 saat arayla. Ayrıca otrivin burun için beş günden fazla kullanma dedi doktorum.Ayrıca o mavi ilaçtan bizde yaptrıdık hiç bir eczanede yok.yalnız doktoromuz bu ilaçların üç ayda etkisini kaybetiğini söyledi.Yani aman hastalandı öncekilerden verim yapmadan önce aldığınız tarihe bakın boşuna çocuğu ailaç yüklemesi yapmaayın dedi.Ayrıca doktorumuz çok çok iyi

ayyy lavınya kac gundur dusunuyorum aklıma gelmıyordu su burna sıkılanın adı allah senden razı olsunn
acayıp bı unutkanlık basladı bendee serum fızyolojık

eylulde pazar gunu gece hıc dogru duzgun uyuyamadııı sımdıde bakıcımla konustum eylulun kulagı akmıs epey bı nesı vardıkı yawrumunn acabbaa???

X