Hastalık

ozgenmete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
17
2
88
Tekirdağ
herkese merhaba öncelikle sanırım bende de pa var.doktora gitmek istiorum ama sürekli erteliyorum. kan tahlillerimi yaptırdım herşey normal çıktı b12 vitaminim fazla çıktı onu takıyorum yüzüm uyuşuyo beynimden şüpheleniyorum kolum ağrıyo kalpten şüpheleniyorum dışarda yalnız gezmeye evde tek başıma kalmaya korkuyorum bu hastalık böyle mi??

Mrb arkadaşım, mesaj yazalı baya olmuş ama cevap vermeden geçemedim. Eğer muayene ve tahlillerinde problem yoksa o zaman psikolojik bir durumdan bahsedebiliriz fakat bu konuda da önce bir psikiyatriye görünmen daha doğru olur. Bende panik ve anksiyete hastasıyım. Tek başıma kalmaktan korkuyorum, hastalık hastası gibiyim, sürekli kalbimi dinliyorum, sürekli çarpıntı yaşıyorum, sıkışıyo titriyo. Başım ağrısa hemen beyinden mi diye düşünüyorum. Boynumda düzleşme var hem kolumu hem başımı etkiliyo ayrıca göğsümü. Bunlar brlşince panik üstüne panik yaşıyorum. En çok nereye kafayı takarsam orada bişeyler hissediyorum. Çok mutluyken ya da hiç beklenmeyen bir anda da yakalıyor. Daha birsürü şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…