• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
112
303
34
kızlar saçma olacak ama kafaya takmaktansa size sorayım dedim ; herşeyim olumsuz gidiyor herşey ama bu hayatta herşeyim olumsuz elimi koyduyum yer kuruyor hem benim hem eşimin
Ve 2 gündür gündüz sürekli hastalanıyorum gece 12 de duruyor
1.gün aşırı mide ekşimesi ve sırt ağrısı çektim şiddetliydi
2.gün feci baş ağrısı en şiddetlisi bu iki ağrıda gece 12 de iyileşiyor sebebi ne olabilir acaba üzerimde birşey var mı lütfen yadırgamayın fikir soruyorum sadece

Üzerinde bir şey var evet, ama tahmin ettiğin "şey" değil. Psikolojik problem ya da problemler var üzerinde. Yardım al ve açık havada bol bol yürü. Faydasını göreceksin.

Bir sey var mi derken buyuden mi supheleniyosunuz. Mide eksimesi bas agrisi sanmiyorum ki buyuden olsun. Gecmezse doktora gidin.

1'deki gastrit gibi geldi (benim de var lanet bir şeydir). Sinir - stres de 1 numaralı destekçisidir.

Tek sebebi stres ve onun getirdiği rahatsızlıklar.
Allah yardımcımız olsun,hepimizin.

Saatli muska yapmışlar herhalde :işsiz: Tövbe Estagfurullah.

Bence psikolojik olabilir bilmiyorum geçmiş olsun.
Sürekli olumsuz düşünüyorsanız belki negatifi çekiyorsunuzdur :KK54:

Kızlar böyle anlatınca saçma oldu biliyorum ama herşeyim olumsuz oluyor ne istesem kolaylık ile ulaşmıyor bana ,aslında bu kadar olumsuzluklara rağmen çok neşeli ve hareketliyim pozitif düşünüyorum ama nişanlandığım günden 5 sene oldu evleleli hep olumsuzluk asla öyle şeyler düşünmezdim ama şimdi ciddi ciddi düşünüyorum gündüz ağrıdan duramıyorum tam gece 12 de ağrım biriyor belkide tesadüftür bilmiyorum bende aize sorayım en objektif düşünürsünüz diye

Back