E erva 2121 Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2023 71 10 Dün 22:19 Konu Sahibi sudecanay #61 kbrabrs .!.: Mesaj atarmısınız ben atamıyorum bende aynı durumdayım ilaç başladık 3 gün oluyor miğdeme vuruyor Genişletmek için tıkla... İlaç kullanınca mı mide ağrınız oldu benim anksiyete mideme vuruyor bulantı ve öğürme oluyor
kbrabrs .!.: Mesaj atarmısınız ben atamıyorum bende aynı durumdayım ilaç başladık 3 gün oluyor miğdeme vuruyor Genişletmek için tıkla... İlaç kullanınca mı mide ağrınız oldu benim anksiyete mideme vuruyor bulantı ve öğürme oluyor
K kbrabrs Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Aralık 2024 20 0 26 26 dakika önce Konu Sahibi sudecanay #62 erva 2121 .!.: İlaç kullanınca mı mide ağrınız oldu benim anksiyete mideme vuruyor bulantı ve öğürme oluyor Genişletmek için tıkla... İlaçta mideye vuruyor 3 gündür içiyorum henüz etki göremedim uyku ve ağırlık yapıyor şuan arasıra başımda sızılar oluyor
erva 2121 .!.: İlaç kullanınca mı mide ağrınız oldu benim anksiyete mideme vuruyor bulantı ve öğürme oluyor Genişletmek için tıkla... İlaçta mideye vuruyor 3 gündür içiyorum henüz etki göremedim uyku ve ağırlık yapıyor şuan arasıra başımda sızılar oluyor