Hastalık ve ölüm korkusu

sudecanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
233
125
36
İyi geceler arkadaşlar şuan yine bir atak geçiriyorum yıllar evvel başladı benim yaklaşık 9 yıl önce ilk atağimi geçirdim ama en fazla yarım saatlikdi geçerdi 1-2 sene hiç olmadığı bile olurdu çok hafifdi 2023 ün başlarında grip olmamla fena bir hale ulaştım hala daha kurtulamadım ber gün sürüyor. Görmediğim kardiyoloji göğüs hastalıkları nöroloji psikiyatri kalmadı biraz psikolog desteği de aldım ama geçmiyor asla sürekli öleceğim sanıyorum, yok beyin kanaması yok kalp krizi elimde saturasyonla dolaşıyorum en ufak bir yerime bişey çıksa aklım çıkıyor acaba ağır bi hastalık mı Allah korusun koluma ağrılar giriyor göğsüme sancılar giriyor ekstrasistol var çarpıntım çok başım çok garip bi şekilde bazen ağrıyor bazen sanki sular damlıyor çok yoruldum artık bu beni tüketti tüketti tüketti.

Maddi imkanınız yeterliyse iyi bir psikoloğa görünmeniz gerekiyor. Stres sizi içten içe kemiriyor...Antidepresan gibi bir ilaç kullanıyor musunuz?

Maddi imkanınız yeterliyse iyi bir psikoloğa görünmeniz gerekiyor. Stres sizi içten içe kemiriyor...Antidepresan gibi bir ilaç kullanıyor musunuz?
Aylarca kullandım ama fayda etmedi ama birden kestim değişiklik de olmadı kullanırken nasılsam şimdi de aynıyım. Bu süreç de bir psikologumla 7 seans diğeriyle 10 küsur seans görüştüm ama bana mısın demedi. Kötü bir haldeyim artık ne yapacağımı bilmiyorum

Bu hastalık ve ölüm korkusunu ne zamandır yaşıyorsunuz, yaşadığınız ne gibi durumlar sizi böyle düşünmeye itti, korkularınızı aşmanız için çeşitli görevler... Bu şekilde terapi alarak bu durumu atlatabilirsiniz diye düşünüyorum. Anksiyete bozukluğu yaşayan kişilerde dönem dönem böyle korkular olur ama doktorun uygun görüp yazdığı ilaçlarla kaygılar hafifliyor. Size uygun ilaç ya da uygun doz verilmemiş olabilir. Her türlü başka bir psikoloğa görünmenizi ve durumunuzu detaylı bir şekilde anlatmanızı tavsiye ederim.

Evet teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…