Hastalık ve ölüm korkusu

Bu yazdiklariniz o kdr ben ki nasil onceden hc bisi dusunmeden yasamisim inanamiyorum bendede kanser olup ölme korkusu var her gun bisi uyduruyorum kendimde cok yoruldm

Bende böyle bir sorun yok da son zamanlarda böyle açılan çok konu görüyorum. Daha öncesinde ağır bir hastalık yaşadınız da o hastalıktan sonra mı bu şekilde düşünür oldunuz yoksa hiç ağır bir hastalığınız olmadı ve olacak diye mi korkuyorsunuz? Sizde bu düşünce ne yaşadıktan sonra oluştu yani

Evet geçen sene yanlışlıkla değerlerimi karıştıkları kanser teşhisi koyuyorlardı onu atlattım bu sene midem kanamış ülser varmış o çok sıkıntı oldu durduk yere olmuyordu bana sadece biraz fazla büyütüyorum

çok çok geçmiş olsun hisselerime tercuman oldunuz ben 20 yıldır bu panik atak yada anksiyete bozukluğu bende bilmiyorum adını koyamadığım ciddi anlamda yaşadığım endişe korku heran ölecek mış gibi hissetmek kafayı yemek üzereyim konuşabileceğim kimse yok beni anlayan çok az insan var ailem bile sende birsey yok sen kendi kendi yapıyorsun dedikleri an kendimle baş başa kalıp bu panik atakla baş etmeye çalışıyorum daha yazicak okadar çok şey varki rabbim kimsenin başına vermesin bu hastalığı..

Ah sudeciğim bende aynı durumdayım hapları yutmiyorum çoğu kişi kendi başına bırakma diyor ne yapacağımı bilmiyorum

Ne yazık ki. Amin gerçekten Allah başa vermesin

Ben de 26 yaşında hastalık hastasıyım, ben de uyuyamıyorum sürekli kendimi dinliyorum olmayacak şeyleri kafaya takıyorum. Deliricem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…