- 11 Eylül 2023
- 654
- 76
Ekstra ne oluyorBen de şuan stres yaşadım bir şeye ve kalbim de ekstra oluyor
ekstrasistol kalpte ek atım ama zararı yok zararlı bişey değil yani çarpıntı gibi düşünülebikirEkstra ne oluyor
Anladım canım onu nasıl anlıyorsun ben pek anlayamıyorumekstrasistol kalpte ek atım ama zararı yok zararlı bişey değil yani çarpıntı gibi düşünülebikir
Hızla atarken aniden yavaşlıyor ve onu acayip hissediyorum içim yukarı çıkıyor sankiAnladım canım onu nasıl anlıyorsun ben pek anlayamıyorum
Benimde yavasken bı anda hızlanıyor 2 3 defa hızlı atıyor içim yukari çıkıyor sankiHızla atarken aniden yavaşlıyor ve onu acayip hissediyorum içim yukarı çıkıyor sanki
Benim de, kleopatra sen ben misinBenimde yavasken bı anda hızlanıyor 2 3 defa hızlı atıyor içim yukari çıkıyor sanki
Ahahah olabilirBenim de, kleopatra sen ben misin
Ağlanacak halimize gülüyoruzAhahah olabilirbende seni kendime benzetmistim
Napalim kız azcikta gülelimAğlanacak halimize gülüyoruz
Haha evetNapalim kız azcikta gülelim
Bu yazdiklariniz o kdr ben ki nasil onceden hc bisi dusunmeden yasamisim inanamiyorum bendede kanser olup ölme korkusu var her gun bisi uyduruyorum kendimde cok yoruldmSanki benim dışımda herkes çok mutlu önceki hayatım nasıldı mesela sağlığımı düşünmeden neler düşünüyordum çok merak ediyorum ve gitmem gereken bi işim var ayakta durmam gerekiyor ama kafam hiç susmuyor gün boyu ve dalıp dalıp gidiyorum nasıl baş edecem bilmiyorum
Evet geçen sene yanlışlıkla değerlerimi karıştıkları kanser teşhisi koyuyorlardı onu atlattım bu sene midem kanamış ülser varmış o çok sıkıntı oldu durduk yere olmuyordu bana sadece biraz fazla büyütüyorumBende böyle bir sorun yok da son zamanlarda böyle açılan çok konu görüyorum. Daha öncesinde ağır bir hastalık yaşadınız da o hastalıktan sonra mı bu şekilde düşünür oldunuz yoksa hiç ağır bir hastalığınız olmadı ve olacak diye mi korkuyorsunuz? Sizde bu düşünce ne yaşadıktan sonra oluştu yani
çok çok geçmiş olsunİyi geceler arkadaşlar şuan yine bir atak geçiriyorum yıllar evvel başladı benim yaklaşık 9 yıl önce ilk atağimi geçirdim ama en fazla yarım saatlikdi geçerdi 1-2 sene hiç olmadığı bile olurdu çok hafifdi 2023 ün başlarında grip olmamla fena bir hale ulaştım hala daha kurtulamadım ber gün sürüyor. Görmediğim kardiyoloji göğüs hastalıkları nöroloji psikiyatri kalmadı biraz psikolog desteği de aldım ama geçmiyor asla sürekli öleceğim sanıyorum, yok beyin kanaması yok kalp krizi elimde saturasyonla dolaşıyorum en ufak bir yerime bişey çıksa aklım çıkıyor acaba ağır bi hastalık mı Allah korusun koluma ağrılar giriyor göğsüme sancılar giriyor ekstrasistol var çarpıntım çok başım çok garip bi şekilde bazen ağrıyor bazen sanki sular damlıyor çok yoruldum artık bu beni tüketti tüketti tüketti.
çok zor gerçektenAh sudeciğim bende aynı durumdayım hapları yutmiyorum çoğu kişi kendi başına bırakma diyor ne yapacağımı bilmiyorum
Ne yazık ki. Amin gerçekten Allah başa vermesinçok çok geçmiş olsunhisselerime tercuman oldunuz ben 20 yıldır bu panik atak yada anksiyete bozukluğu bende bilmiyorum adını koyamadığım ciddi anlamda yaşadığım endişe korku heran ölecek mış gibi hissetmek kafayı yemek üzereyim konuşabileceğim kimse yok beni anlayan çok az insan var ailem bile sende birsey yok sen kendi kendi yapıyorsun dedikleri an kendimle baş başa kalıp bu panik atakla baş etmeye çalışıyorum daha yazicak okadar çok şey varki rabbim kimsenin başına vermesin bu hastalığı..
Hemde ne zorçok zor gerçekten
Ben de 26 yaşında hastalık hastasıyım, ben de uyuyamıyorum sürekli kendimi dinliyorum olmayacak şeyleri kafaya takıyorum. Deliricem artıkMerhaba benimki bu kadar ileri değil ama bende de sağlık anksiyetesi vardı kanser olma korkusu şuan uyuyamadığım için bunun korkusu da oluştu elim kolum bağlı ölmeyi bekliyorum ve 24 yaşımdayım sadece ölmek istiyorum artık çünkü ne ilaç kullanmak istiyorum ne de yaşamak
BendeBen de 26 yaşında hastalık hastasıyım, ben de uyuyamıyorum sürekli kendimi dinliyorum olmayacak şeyleri kafaya takıyorum. Deliricem artık