Hastalık sürecinde küsüp giden sevgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buluşmaya defalarca uyudugu için gelmeyen adamla neden evlenmeyi düşünüyorsunuz???
Bazı kadınlar cidden erkek olsun,taştan olsun kafasında. Yüzük hayaliyle sorgulama yapmadan her önüne gelene evet diyorlar...
Öyle mi dersiniz?

Evet ben hem hazırdım onun için. Asla beni kaybetme korkusu yaşamadı görüşmek isteyen hep ben oldum ve sonuçta ortada..
Sonradan belki dönmek isteyebilir, ki bence bir şekilde mesaj atacak, hastalığını soracak belki nasıl oldun diyecek , bahane olarak. Bence cevap dahi verme, tekrar tekrar üzülmektense bir defada üzül , bitsin

Öyle mi dersiniz?
Sizce öyle değil mi?
Daha sevgiliyken sizinle buluşmak yerine uyumayı tercih eden adam sizinle evlenebilir. Ama odasından cikmayan- elinden telefon düşmeyen-elini bir şeye sürmeyen milyonlarca erkekten biri olarak varlığını sürdürür.
Siz de mutlu olmazsiniz,sadece evli olursunuz

Hergun hemen hemen yazistigin. Aynı yerde çalıştığın haftanın bir çok günü görüştüğün biri için 3 ay kısa mi ? Ne olması gerekiyordu en az 3 yıl mi ?
Karşılıklı Aşık olursunuz çarpılırsınız anlarım. Sizinki size göre ciddi evlenme amaçlı adama göre takılmacalı 3 aylık 90 günlük ilişki 90 günü gece gündüz birlikte geçirseniz yine bu drama için fazla yine fazla.10 yıllık kocanız verem olmuşsunuz da kapıya konuşmuşsunuz gibi yazmışsınız. Gözlerim yaşlı falan bazı kısımlarına inanamadım adam uykucu umursamaz bir profil çizmiş 90 gündür açık şekilde sizi sallamıyor, hasta olunca da tüyecek ne yapacak ? ya coronaysanız sizinle karantinaya mı girsin ?

Adam, siz hastanedeyken 2 kere geleceğini söylemiş siz ısrarla yok demişsiniz. Sonra da eve ağlayarak gittiğinizi söylüyorsunuz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Madem adamı yanınızda istiyordunuz ilk seferinde nezaketen gerek yok dedikten sonra ikinci deyişinde tamam diyebilirdiniz.

Ben adamda sıkıntı görmedim aksine siz çok bunaltan en küçük şeyi büyüten biri gibi duruyorsunuz. Aramış sormuş gelmiş ilgilenmiş daha ne yapsın ?
Bence de.

Konu sahibi bende sizin çok beklentide olduğunuzu düşünüyorum.
Yani hiç ilgilenmemis değil bunun dışında oturup ay sevgilim hasta oldu deyip ağlamaz hayata küsmez kimse.
Her zaman herkesten bu kadar ilgi beklerseniz siz hayal kırıklığına uğrarsiniz.
Karakterleriniz catisiyor bu konuda.

Peki diyelim ki haklı.. 3 gündür aramaması ne demek peki ? Bitirdi mi sizce

Olmaz. 3 aylik iliskide simdiden cok sorununuz oldugunu soyluyorsunuz. Boyle iliski olmaz. Iliskinin basinda nese dolu, mutlu olmaniz lazim. Sizi asagi ceken bir iliskiden hayir gelmez. Ayrica adam sizi onemsemiyor. Yerinizde olsam bi daha kesinlikle aramam sormam.

Malesef haklısınız. Umarım bunu başarabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…