• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık sürecinde küsüp giden sevgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buluşmaya defalarca uyudugu için gelmeyen adamla neden evlenmeyi düşünüyorsunuz???
Bazı kadınlar cidden erkek olsun,taştan olsun kafasında. Yüzük hayaliyle sorgulama yapmadan her önüne gelene evet diyorlar...
Öyle mi dersiniz?

Evet ben hem hazırdım onun için. Asla beni kaybetme korkusu yaşamadı görüşmek isteyen hep ben oldum ve sonuçta ortada..
Sonradan belki dönmek isteyebilir, ki bence bir şekilde mesaj atacak, hastalığını soracak belki nasıl oldun diyecek , bahane olarak. Bence cevap dahi verme, tekrar tekrar üzülmektense bir defada üzül , bitsin

Öyle mi dersiniz?
Sizce öyle değil mi?
Daha sevgiliyken sizinle buluşmak yerine uyumayı tercih eden adam sizinle evlenebilir. Ama odasından cikmayan- elinden telefon düşmeyen-elini bir şeye sürmeyen milyonlarca erkekten biri olarak varlığını sürdürür.
Siz de mutlu olmazsiniz,sadece evli olursunuz

Hergun hemen hemen yazistigin. Aynı yerde çalıştığın haftanın bir çok günü görüştüğün biri için 3 ay kısa mi ? Ne olması gerekiyordu en az 3 yıl mi ?
Karşılıklı Aşık olursunuz çarpılırsınız anlarım. Sizinki size göre ciddi evlenme amaçlı adama göre takılmacalı 3 aylık 90 günlük ilişki 90 günü gece gündüz birlikte geçirseniz yine bu drama için fazla yine fazla.10 yıllık kocanız verem olmuşsunuz da kapıya konuşmuşsunuz gibi yazmışsınız. Gözlerim yaşlı falan bazı kısımlarına inanamadım adam uykucu umursamaz bir profil çizmiş 90 gündür açık şekilde sizi sallamıyor, hasta olunca da tüyecek ne yapacak ? ya coronaysanız sizinle karantinaya mı girsin ?

Adam, siz hastanedeyken 2 kere geleceğini söylemiş siz ısrarla yok demişsiniz. Sonra da eve ağlayarak gittiğinizi söylüyorsunuz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Madem adamı yanınızda istiyordunuz ilk seferinde nezaketen gerek yok dedikten sonra ikinci deyişinde tamam diyebilirdiniz.

Ben adamda sıkıntı görmedim aksine siz çok bunaltan en küçük şeyi büyüten biri gibi duruyorsunuz. Aramış sormuş gelmiş ilgilenmiş daha ne yapsın ?
Bence de.

Konu sahibi bende sizin çok beklentide olduğunuzu düşünüyorum.
Yani hiç ilgilenmemis değil bunun dışında oturup ay sevgilim hasta oldu deyip ağlamaz hayata küsmez kimse.
Her zaman herkesten bu kadar ilgi beklerseniz siz hayal kırıklığına uğrarsiniz.
Karakterleriniz catisiyor bu konuda.

Bence de.

Konu sahibi bende sizin çok beklentide olduğunuzu düşünüyorum.
Yani hiç ilgilenmemis değil bunun dışında oturup ay sevgilim hasta oldu deyip ağlamaz hayata küsmez kimse.
Her zaman herkesten bu kadar ilgi beklerseniz siz hayal kırıklığına uğrarsiniz.
Karakterleriniz catisiyor bu konuda.
Peki diyelim ki haklı.. 3 gündür aramaması ne demek peki ? Bitirdi mi sizce

Merhaba hanımlar. Derdimi kimseye anlatamadığım için buraya yazıyorum. 3 aylık bir ilişkim var. Ciddi bir şekilde görüşüyoruz yani ileride amacımız evlilik diyelim. Ama gel gelelim sevgilimle bugüne kadar bir çok sorunumuz oldu bir şekilde atlattık. Benim için inançsız olması sorun ilken onun merhameti bu tavrımı yumuşattı mesela. Onun dışında en büyük sorunumuz da beyimizin rahat ve inatçı bir kişiliğinin olması. Randevular genelde o uyuduğu için ertelenir ve sonunda özür ile kapatılır. Ama son yaptıkları artık bardağı taşırdı. Geçen hafta hem müdürümle hemde çalışma arkadaşımla sorun yaşadım ve ağlama krizine girdim. Bunu ona yansıtmak istemiyordum ama aynı yerde çalıştığımız
İçin beni o şekilde gördü ve gece boyu teselli etti. Ama ertesi gün ne arama ne başka bir şey. Neyse onun ertesi sabahı üzüntüden ve bünyemin zayıf düşmesinden baya hasta oldum. Söyle ki hiç bu kadar boğazım ağrımamıştı. 2 gün öyle ağır grip geçirirken sevgilim sadece mesajla nasıl olduğumu sordu ve aynı iş yerinde olmamıza rağmen 10 dk ilk yanıma geldi. İnsan yemek yedin mi bir şeye ihtiyacın var mı diye sorar yada en basitinden bir meyve suyu getirir. Neyse 2 gün sonrasında ben daha da kötü oldum müdürden izin aldım acile gideceğim. Sevgilim gelemediği için taksi çağırdı ben tek gittim. Giderken o kadar kötüydüm ki yalnızım ve o virüsten şüphe ediliyor. Hastane zaten faciaydı beni direkt özel alana aldılar. Başımda güvenlik testler yapılıyor. Eğer birşey çıkarsa beni oradan bırakmayacaklar. Baya kötü oldum neyse ki sadece ağır bir gripmiş. Sevgilim aradı o sırada benim de işim bitmek üzereydi. Montumu eve bırakmaya geldim 10 dk ya geleceğim dedi bende şok etkisi tabi. Geri yok dedim yok geleceğim dedi bende işim bitti zaten eve gideceğim dedim. O da tamam dedi yine gözü yaşlı taksiye binip eve geldim. Akşamına aradı nasıl oldun diye bende iyiyim ilaçlarımı kullanıyorum dedim. Bir saat sonra ben aradım kendimi kötü hissettiğim için baktım oyun oynuyor. Bende laf arasında beni önemli görmediğini vurguladım o anda küstü gibi kapadık. Ertesi gün saat 16 ya kadar uyumuş ve o saatte bana sadece günaydın mesajı yazmış. Görünce deliye döndüm. Ben ne haldeyim psikolojim bozuk adam bana grip yapıyor. Bende merhaba dedim. Biz böyle mi olacağız yazdı. Bende bak zor bir süreç geçiriyorum iyi olmaya çalışıyorum hiç bir sorumluluk ve zorunluluğun yok ama lütfen daha fazla beni aşağıya çekme. Bu süreçte sende kendine vakit ayırırsın ikimizde iyileşiriz yazdım. O da eyvallah demiş bende asıl sana eyvallah dedim. Ve bunun üzerine 2 gündür arayıp sormuyor.
üzgünmüyüm şaşkınmıyım nasılım bilmiyorum. Böyle bir adam ileride bana koca olur mu sizce ¿ ne yapmalıyım en etmeliyim bilemedim.
Ha geçen moralim bozuk sözde bana moral veriyor ben ağlarken beni öpmeye çalışıyor elleri belimde kalçamda, o zamandan beri soğudum kendisinden. Böyle bir anımda bu ne biçim teselli ha dostlar ¿
Olmaz. 3 aylik iliskide simdiden cok sorununuz oldugunu soyluyorsunuz. Boyle iliski olmaz. Iliskinin basinda nese dolu, mutlu olmaniz lazim. Sizi asagi ceken bir iliskiden hayir gelmez. Ayrica adam sizi onemsemiyor. Yerinizde olsam bi daha kesinlikle aramam sormam.

Olmaz. 3 aylik iliskide simdiden cok sorununuz oldugunu soyluyorsunuz. Boyle iliski olmaz. Iliskinin basinda nese dolu, mutlu olmaniz lazim. Sizi asagi ceken bir iliskiden hayir gelmez. Ayrica adam sizi onemsemiyor. Yerinizde olsam bi daha kesinlikle aramam sormam.
Malesef haklısınız. Umarım bunu başarabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back