• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık sürecinde küsüp giden sevgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim sevgilimde böyle 1.5 yıldır hayatımda değişmez sana söyleyim.Benim ki oyun oynasin,uyusun,hep yorgun masa başı esnek çalışma genede mutsuz.Yol yakınken ona gore karar ver.
Aynen. Oyun film, uyku, sürekli ona gülücükler saçacağım. Hep yorgun ama iste aslan kesilir

Adama yüklenilmiş, belki gerçekten sorumsuz problemli bir adamdır bilmiyorum ama kaçınız bu süreçte 3 aydır takıldığı biri için hastane gibi tehlikeli bir ortama girer ya da her ne kadar negatif olsa da (negatiflerin pozitife döndüğü çok görülmüşken) yanına gider? Ben gitmem, hastaneye de yanına da. Ha sebeplerimi de açıklarım o ayrı mesele ama bana gitmemesi anormal gelmedi. Şu durumda herhangi bir belirtim olsa eşimi dahi yanımda istemem tek başıma giderim hastaneye. Neden insanları kendim için tehlikeye atayım ki?
Sizin görüşünüz saygı duyarım. Hastaneye gelmemesini de tolere ettim farkındaysanız. Sorun şu ki benim öyle oldugumu bile bile ertesi gün 4 e kadar uyumasi ve sadece alay eder gibi günaydın mesajı yazması? Bu nedir peki? Hasta biri zaten duygusalken trip atarak konuşması. Ben ona illa gel git demedim ama arada insan telde arar moral verir yanındayım mesajı verir dimi

Ben adamda sıkıntı görmedim aksine siz çok bunaltan en küçük şeyi büyüten biri gibi duruyorsunuz. Aramış sormuş gelmiş ilgilenmiş daha ne yapsın ?
Ne güzel böyle bir sevgiliniz veya eşiniz Olduğun da baya şanslı olursunuz demek ki

Sizin görüşünüz saygı duyarım. Hastaneye gelmemesini de tolere ettim farkındaysanız. Sorun şu ki benim öyle oldugumu bile bile ertesi gün 4 e kadar uyumasi ve sadece alay eder gibi günaydın mesajı yazması? Bu nedir peki? Hasta biri zaten duygusalken trip atarak konuşması. Ben ona illa gel git demedim ama arada insan telde arar moral verir yanındayım mesajı verir dimi

Bilmiyorum, ben sizin kadar duygusal bir insan değilim. Adamın davranışları hatalı olsa da olmasa da belli ki sizin beklentilerinizi karşılamıyor.

İlişkinin daha çok çok başında çok fazla beklentiye girmişsin. Yani daha birbirinizi tam tanımıyorsunuz bile. Hepimizin yaptığı hata bu, karşımızdaki bizim kafamızın içindekini anlıyor sanıp ona göre tavır alıyoruz. Biraz sakin. Hiç arayıp sormasa, ilgilenmese haklısın derdim. Ama daha birbirinizi tam anlayamamışsiniz, beklentileriniz uygun mi değil mi konusulmamis. Açık açık oturup konuşmanız lazım ikinizin de, ona göre yol cizersiniz.

Bilmiyorum, ben sizin kadar duygusal bir insan değilim. Adamın davranışları hatalı olsa da olmasa da belli ki sizin beklentilerinizi karşılamıyor.
Ben duyularım ve hislerimle hareket ettim hep. Bazen yanildim bazen doğruyu buldum. Ama sizlere de sormak istedim. Acaba ben mi büyütüyorum diye. Ee ne yapayım şimdi 3 gündür aramayan sormayan adama ben mi gideyim ben mi özür dileyeyim. Ortada bir yanlış var ama kimdehata daha fazla çözemedim

Bastan belliymis ,siz cok heveslisiniz belli,
Adam ,adam olsa randevumu iptal olur uyuyakaldigi icin

Memnun değilseniz bitirin zorla mı sevgili yaptılar sizi.
Size de zorla yazdirmiyorlar herhalde? Farkındaysanız işin içinden çıkamadığım için buraya yazdim ve sağduyulu insanlarin görüşlerini alıyorum. Bana haraket edecek veya küçük düşürücü söylemlerde bulunacaksanız başka dertlere lütfen kininizi başkasına kuşun.

Sonuna kadar okuyamadim bile ayni sorunlari defalarca yazanlqr oldu burda boyle sorumsuz erkeklerden uzak durun kardesim sizde:işsiz: illa dövsün mu illa sizi surundursun mu bunu mu istiyorsunuz da bi yanlisini gördüğünüzde alttan alıp tahammul ediyorsunuz ? Daha 3 ay çok erken ve ciddi düşünüyoruz diyorsun. Çıkarin boyle.insanlari hayatınızdan ya sorumsuz adamdan hayir gelmeeeeezzzzz:olamaz:

Ben duyularım ve hislerimle hareket ettim hep. Bazen yanildim bazen doğruyu buldum. Ama sizlere de sormak istedim. Acaba ben mi büyütüyorum diye. Ee ne yapayım şimdi 3 gündür aramayan sormayan adama ben mi gideyim ben mi özür dileyeyim. Ortada bir yanlış var ama kimdehata daha fazla çözemedim

Hata beklentilerinizi karşılamayan adamda ve adamın kişiliğine aykırı beklentiler içine giren sizde. Yani iki tarafta. Aslında çok düşünecek bir şey yok, birbirinize uygun insanlar değilsiniz sadece.

Ne güzel böyle bir sevgiliniz veya eşiniz Olduğun da baya şanslı olursunuz demek ki
Sinirlenmenize gerek yok bu adam sizin seçimimiz şimdi bırakıp gidebilirsin
Ama neden sanki ben siz hala affetmeye çalışıyorsunuz gibi hissediyorum

herkes seçimleriyle var olma yolunu belirler

Size de zorla yazdirmiyorlar herhalde? Farkındaysanız işin içinden çıkamadığım için buraya yazdim ve sağduyulu insanlarin görüşlerini alıyorum. Bana haraket edecek veya küçük düşürücü söylemlerde bulunacaksanız başka dertlere lütfen kininizi başkasına kuşun.
Ben kinimi kusmuyorum görüş beklemişsiniz bende kendi görüşlerimi yazdım o zaman konu icerigini düzenleyip sadece beni haklı görecekler yazsın diye ibare ekleyin

Bastan belliymis ,siz cok heveslisiniz belli,
Adam ,adam olsa randevumu iptal olur uyuyakaldigi icin
Aslında beni kendisi heveslendirdi diyebilirim. Bir göklere çıkarıyor bir ordan aşağıya atıyor. Bazen öylesine romantik bazen buz gibi. Bende ne yapacagimi şaşırıyorum. Hangi adama göre tavır almam gerek bilemedim.

Sinirlenmenize gerek yok bu adam sizin seçimimiz şimdi bırakıp gidebilirsin
Ama neden sanki ben siz hala affetmeye çalışıyorsunuz gibi hissediyorum

herkes seçimleriyle var olma yolunu belirler
Ne bileyim seviyorum herhalde. Yada hepimizin ortak sorunu olan benim ki yapmaz hastalığına yakalandım. Inanmak istemiyorum onun böyle biri olduğuna

Ne bileyim seviyorum herhalde. Yada hepimizin ortak sorunu olan benim ki yapmaz hastalığına yakalandım. Inanmak istemiyorum onun böyle biri olduğuna
Sizinkinin bir şey yaptığı yok karakteri mizacı size uygun değil
Öncelikle bunu kabullenin

ha ama ben sevıyorum diyorsanız siz bilirsiniz

Hata beklentilerinizi karşılamayan adamda ve adamın kişiliğine aykırı beklentiler içine giren sizde. Yani iki tarafta. Aslında çok düşünecek bir şey yok, birbirinize uygun insanlar değilsiniz sadece.
Sanırım haklisiniz. Biz olmayanı şeyi oldurmaya çalıştık. Sadece sevgi yeterli değil malesef. Karşılıklı özveri ve sağduyu olmayınca olmuyor.

Uykusu yüzünden randevu mu erteliyor ?
Bu bile işaret olmalıydı sizin için,3 ay ne ki,insanın içi kıpır kıpır olur daha,randevu erteletmek ne demek üstelik sebep ''uyumak'' :KK53:
Allah aşkına şöyle adamlarla vakit kaybetmeyin.Biraz değerinizi bilin,bana bunu diyen adamı ciddiye bile almam ayrılık için mesaj bile atmam.

Aslında beni kendisi heveslendirdi diyebilirim. Bir göklere çıkarıyor bir ordan aşağıya atıyor. Bazen öylesine romantik bazen buz gibi. Bende ne yapacagimi şaşırıyorum. Hangi adama göre tavır almam gerek bilemedim.
Bir asagiyi gordugunuz an geri cekilecektiniz ,evlilik istikrar ve guven ister

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back