Hastalık sürecinde küsüp giden sevgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizinkinin bir şey yaptığı yok karakteri mizacı size uygun değil
Öncelikle bunu kabullenin

ha ama ben sevıyorum diyorsanız siz bilirsiniz
Fazla detaycı ve özverili biri olduğum için karşımda da sorumluluklarının bilincinde birini istedim sanırım. Es, arkadas, yoldas... biri düşerken diğeri kaldırsın istedim. Sanırım çok şey istemişim.

Üstelik bir kez bile değil.en az 3 kez uyuya kaldığı için biz erteledik bir şeyleri. Saati kurmak çok zordu herhalde. Genelde 4 5 gibi uyanır gün bittikten sonra yazar hadi ondan sonra sen ona ayak uydur

Üstelik bir kez bile değil.en az 3 kez uyuya kaldığı için biz erteledik bir şeyleri. Saati kurmak çok zordu herhalde. Genelde 4 5 gibi uyanır gün bittikten sonra yazar hadi ondan sonra sen ona ayak uydur

3 ay gibi kısa bir sürede bu kadar sorumsuzken,ileride korkunç bir şeye dönüşür ben size söyleyeyim.Olay uyku saati değil isterse akşam 8'de uyansın,insan söz verip o sözü uyumak için erteler mi yahu daha kaç gün olmuş ki konuşmaya başlayalı.Siz de yüz vermeyin artık böyle tiplere,her şeyi alttan almayın,evlenmek diyorsunuz bir de gerçekten şu adam evlenelim dese evet diyecek misiniz ?
İlişkiye değer vermiyor adam,cidden bu 3 ayda birbirinizi görmek için can atıyor olmanız gerekirdi,adam uyumayı tercih etmiş onun yerine.

Sen aşırı ilgi seven biri,erkek arkadaşın ise ilgi bile bilmeyen biri . Ikinizde bu konuda uctasiniz ve herseyin ortası guzeldir.
3 aylık yeni ilişkiye göre yıllanmış bi ilişki gibi durumu mevcut. İlk zamanlar çok cicimli olur hersey. Ayrıca ağlarken öpüp kalcana dokunması çok abaza bi durum . Sırf bu yüzden ayrılma sebebi bence çok kötü birsey.

Ben neseliysem vericiysem her sey yolunda. Ama neşem kaçtığında yada uzuldugumde adam da yok piyasada. Ne anladım ben bu işten
Sizde ilişkiler konusunda kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Siz daha fazla sorumluluk alıyor, karşı tarafın cabalamasina gerek kalmıyorsa bu sorun sürekli tekrarlanır.

Baharcim yani bu adamin karakteri lakayt ve ciddiyetsiz bence, asiri rahat bir insan.

Ikinci olarak da sana deger verdigini, sevdigini dusunmuyorum ki bunun bence sen de farkindasin.

Ayriyetten hastayim diyorsun, hastaneye dustum diyorsun adam geldi kalcama dokundu yazmissin hani endiselenmeyi falan birak ... adamin derdi yiyip icip semirip tek hucreli canli kivaminda yasamak bu kadar.

Bu adamdan asla adam olmaz. Sen karsidakinin de deger verdigi, sevdigi bir iliski istiyorsun anladim ama bu adam sana deger vermiyor. Bence ayril. Karsidakinin deger vermedigini gore gore iyice uzuluceksin, kotu hissediceksin.

Diger yorumlarda kisilikleriniz uymuyor vb yazilmis ama alakasi yok bence adam sana deger vermiyor, tek tarafli iliskilerde deger veren taraf deger gormeyince uzuluyor durum bundan ibaret maalesef.

Buraya fazla beklentilisin yazanlari anlamiyorum, zaten bir iliskiden beklenti deger gormek, sevgi gormek, saygi gormek degil midir ?? Sizler gayet lakayt randevumuzu iptal edelim ben 4e kadar oyun oynadim uyuyakaldim diyen bir erkegi kabul edeceksiniz yani?? Kiz hastaneye dustum diyor, adam 4e kadar g.t devirip sonra gunaydin mesaji atiyor. Ne bir endiselenme, ne bir ilgi gosterme, arama sorma hicbir sey yok. Hastaneye dustugumde bu adam maddi manevi yanimda olmayacaksa sizce bu bir romantik iliski mi? Bu kizin bekledikleri gayet minimum seyler. Yorumlari hayretle okudum.

3 aylık ilişkide çok sorun yaşadığınız halde evlilik düşünüyorsunuz; inanç konusu sizin için sorun; adamı umursamaz olmakla suçluyorsunuz, siz ağlarken kalçalara dokunma peşinde ama çok merhametli olduğunu iddia ediyorsunuz...
Belli ki birbirinize göre değilsiniz ve anlaşamıyorsunuz. Neden bu ısrar?
2 gündür arayıp sormamış zaten. Umursamıyor belli ki.
Boşuna çaba göstermeyin siz de.

Adam hem çok rahat hem de senden emin bence. Ben de bazen uyuyakalırım ertelerim planlarımı ama bunu ancak bana karşı tepki oluşturmayacak çok yakın arkadaşlarıma karşı yapabilirim. Bu durumdan dolayı bana ciddi tepki koyacak birine yapamam , anlatabildim mi? Bu zamanda belki hastaneye gelmek istemeyebilir , konuyu okurken aklıma korona gelmedi, ancak bazı yorumlarda okudum korona var şuan doğru yani hastaneden tedirgin olmuş olabilir. Ama sen ağlarken eli kalçasında seni öpmeye çalışıyorsa koronayı pek umursadığını sanmıyorum. Hastaneye gelmemesi korona değil belki de rahatını bozmak istememesi. Sen ağlarken seni öpmeye çalışıp eli kalçasındayken ne kadar kötü hissettin tahmin edebiliyorum. Bu adamdan bir cacık olmaz, kötü gün dostu değil, ayrıca ağlayan birine sarkıntılık edecek kadar bencil.

3 aylık sorun içinde olan ilişkiden bi cacık olmaz, öyle sözleşme imzalar gibi daha başlar başlamaz "evet ciddi düşünüyoruz " demek de bana saçma geliyo.İlişkide her şeyi bu kadar tolere etmeye de gerek yok.Olmuyosa olmuyodur.Tanımadığın adamla neyin ciddi düşünmesi bu? üzülmeye bile değmez bence sal gitsin.

Iste bende bunun için ailesini sordum. Yanı burda hep erkeklerden birşeyler beklendiğini görüyorum. Ailede bir sorun varsa neyse de, ılla ağaç kavugundan çıkmayalar vardı r benim gibi

Virüs böylesine bulaşıcı iken seninle bu şüphe ile gittiğin hastanede yanına gelmesini mi bekliyorsun? İnsanların tek hayatı sizmişsiniz gibi davranmanız cidden 3 aylık ilişkiyi bu sorunlarla yormanız ne kadar saçma.
Aradığınızda oyun oynaması gayet doğal. Telefon başında siz arayın da ilgilensin diye mi beklesin?
İnsanlar neden hayatlarını böyle zorlaştırıyor anlamıyorum..

Bencede değer vermiyor. Verseydi eğer bugün 3. Gun arardı nasıl oldun diye. Zaten kaçmak gitmek için bahane oldu.

Evet ben hem hazırdım onun için. Asla beni kaybetme korkusu yaşamadı görüşmek isteyen hep ben oldum ve sonuçta ortada..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…