Her ishal olan kanser olsa kimse yasamazdi. Doktor böyle dedi diyip kendinizi rahatlatın. Tuzlu yogurt- patates de işe yarar geçmiş olsun.4 yıldır bu psikolojik hastalıkla mücadele ediyorum. Kendimi rahatlatmak için sürekli bir yerlerde araştırmam gerekiyor ya da yazmam ama o da rahatlatmıyor. Aklınıza gelebilecek her türlü hastalığı anksiyete ettim. Şu anda 1 haftadır ishalim 4 tane ilaç kullanmama rağmen geçmedi. Doktor idrarımda iltihap olduğunu bağırsaklarımda iltihap olduğunu söyledi fakat benim kafam en kötüsüne kansere gidiyor. Karın krampları vardı ishalle ve halsizlik o geçti artık sadece ishal ve halsizlik kaldı ve salgın da var çoğu kişi ishal benim kadar olmasa da ama bu konu hakkında endişelenmeye devam ediyorum. Bilgisi olan biri beni rahatlatabilir mi
Yeşil çayı doktora sorarak mı içtiniz ? Çünkü çok fazla yeşil çay tüketimi de iyi değildirBende bir ara hastaneden çıkmazdım limonlu yeşil çayı su gibi tüketmeye başladıktan sonra hiçbir sağlık şikayetim kalmadı çok şükür. Yeşil çayla ilgili kanser araştırmalarını okudukça 'acaba kanser olur muyum' takıntılarım yokoldu. İçince rahat hissediyorum ölümsüzmüş gibi fakat içmezsem rahat edemiyorum....
Özellikle bazen musluk sularından etkilenebiliyoruz ya da aldığımız sebze meyvenin kalıntılarından sizde de böyle bir durum oluşmuş bence çünkü hem enfeksiyon hem ishal var ben de geçen yıl olmuştum 3 gün çok kötü geçti antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ekstra mineral takviye vs anca kendime geldim kirli suyla temas ettiyseniz havuz deniz musluk suyu herhangi birinden olmuş olabilir çok normal bir şey4 yıldır bu psikolojik hastalıkla mücadele ediyorum. Kendimi rahatlatmak için sürekli bir yerlerde araştırmam gerekiyor ya da yazmam ama o da rahatlatmıyor. Aklınıza gelebilecek her türlü hastalığı anksiyete ettim. Şu anda 1 haftadır ishalim 4 tane ilaç kullanmama rağmen geçmedi. Doktor idrarımda iltihap olduğunu bağırsaklarımda iltihap olduğunu söyledi fakat benim kafam en kötüsüne kansere gidiyor. Karın krampları vardı ishalle ve halsizlik o geçti artık sadece ishal ve halsizlik kaldı ve salgın da var çoğu kişi ishal benim kadar olmasa da ama bu konu hakkında endişelenmeye devam ediyorum. Bilgisi olan biri beni rahatlatabilir mi
Koyu içmem ayrıca günde 500 ml i geçmez ama sağlık anksiyetesi olanlarda beyni kandırıp yatıştırmada birebir. Doktora sormadım.Yeşil çayı doktora sorarak mı içtiniz ? Çünkü çok fazla yeşil çay tüketimi de iyi değildir
Özellikle bazen musluk sularından etkilenebiliyoruz ya da aldığımız sebze meyvenin kalıntılarından sizde de böyle bir durum oluşmuş bence çünkü hem enfeksiyon hem ishal var ben de geçen yıl olmuştum 3 gün çok kötü geçti antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ekstra mineral takviye vs anca kendime geldim kirli suyla temas ettiyseniz havuz deniz musluk suyu herhangi birinden olmuş olabilir çok normal bir ş
Psikolojik destek almıyor musun ? Bağırsağına önem verdiğin kadar aklına ve ruhuna da önem ver lütfen
psikiyatriste gittiniz mi?
İshal kanser ise benim şu ana kadar 1 milyon sefer ölmüş olmam gerekirdi4 yıldır bu psikolojik hastalıkla mücadele ediyorum. Kendimi rahatlatmak için sürekli bir yerlerde araştırmam gerekiyor ya da yazmam ama o da rahatlatmıyor. Aklınıza gelebilecek her türlü hastalığı anksiyete ettim. Şu anda 1 haftadır ishalim 4 tane ilaç kullanmama rağmen geçmedi. Doktor idrarımda iltihap olduğunu bağırsaklarımda iltihap olduğunu söyledi fakat benim kafam en kötüsüne kansere gidiyor. Karın krampları vardı ishalle ve halsizlik o geçti artık sadece ishal ve halsizlik kaldı ve salgın da var çoğu kişi ishal benim kadar olmasa da ama bu konu hakkında endişelenmeye devam ediyorum. Bilgisi olan biri beni rahatlatabilir mi
Lütfen kafana göre antidepresan bırakma. Nasıl grip için bile ilacı düzenli kullanıyoruz bunu da kullanacaksın. Ne zaman doktorun tamam der o zaman bırak. Şimdi daha mi iyi ?antidepresan alıyordum bıraktım
Ya bu bende de tam tersi. Çalışmam Allah çalışmam diyor. Dışarı b.k çıkarmam diyor. Ağzına tükürdüğümün bağırsağı tövbe tövbeİshal kanser ise benim şu ana kadar 1 milyon sefer ölmüş olmam gerekirdizira ishal olmak konusunda yarışa girsem açık ara farkla ile birinci olurum bağırsaklarımda sıkıntı yok süt içmeyi ve acı yemeyi severim ama bağırsaklarım sevmiyor
O ilaçların yan etkisi kısa sürüyor. İlacı bırakmamalısınız.çok önceden bi kere gitmiştim antidepresan verdi kaygı bozukluğu teşhisi koydu. 1 ay kullanıp ruh gibi edince bırakmıştım
Bu kitap efsane güzel tam bir baş ucu kitabı bende şiddetle tavsiye ederim. Bedeninize ve hayatınızı kontrol etmeniz açısından mutlaka okumalısınızŞu kitabı alıp okuyun lütfen.
Bilinçaltının Gücü.
Yazarı Joseph Murphy.
Tek cozumu bu benceantidepresan alıyordum bıraktım