Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Psikolojim mi bozuldu bilmiyorum nefes alamıyorum çarpıntım var şiddetli gözüm kararıyor bacaklarım tutmuyor eşim dün acile götürdü poliniklik tahlillerimi yaptı doktor temiz dedi peki bu yaşadıklarımın açıklaması ne teşhis konulamayan bir hastalık mı Allah ım sabır
Psikolojim mi bozuldu bilmiyorum nefes alamıyorum çarpıntım var şiddetli gözüm kararıyor bacaklarım tutmuyor eşim dün acile götürdü poliniklik tahlillerimi yaptı doktor temiz dedi peki bu yaşadıklarımın açıklaması ne teşhis konulamayan bir hastalık mı Allah ım sabır
100'e kadar normal kabul ediliyor nabız. Dediğim gibi, kardiolojiye bi gidin öncelikle. Nefes darlığı için bi akciğer grafisi iyi olurdu ama hamileymişsiniz radyasyon sıkınntı olur ama solunum fonksiyon testi de iş görür diye düşünüyorum.
Biraz kendinizi rahatlatmaya çalışın. Sakin olmaya nefes egzersizi yapmaya çalışın. Geçmiyorsa 3 poliklinik öneririm:
Kardiyoloji çarpıntı için
Göğüs hastalıkları nefes darlığı için
Bu iki servise bir gününüzü ayırarak gidebilirsiniz.
İkisi de temiz çıkarsa son çare psikiatri.