• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık hastası oldum :(:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
Psikolojim mi bozuldu bilmiyorum nefes alamıyorum çarpıntım var şiddetli gözüm kararıyor bacaklarım tutmuyor eşim dün acile götürdü poliniklik tahlillerimi yaptı doktor temiz dedi peki bu yaşadıklarımın açıklaması ne teşhis konulamayan bir hastalık mı Allah ım sabır

Psikolojim mi bozuldu bilmiyorum nefes alamıyorum çarpıntım var şiddetli gözüm kararıyor bacaklarım tutmuyor eşim dün acile götürdü poliniklik tahlillerimi yaptı doktor temiz dedi peki bu yaşadıklarımın açıklaması ne teşhis konulamayan bir hastalık mı Allah ım sabır

Kardiyoloji servisine bi gidin, tansiyonunuzu sabah ve akşam olmak üzere ölçtürün ya da manuel bi alet alıp kendiniz ölçün.

Problem çıkmazsa psikiatriye gidin belki küçük bir panik atak da olabilir.

Kardiyoloji servisine bi gidin, tansiyonunuzu sabah ve akşam olmak üzere ölçtürün ya da manuel bi alet alıp kendiniz ölçün.

Problem çıkmazsa psikiatriye gidin belki küçük bir panik atak da olabilir.
Tansiyonuma bakıldı hep normal çıkıyor nabız 90 dı hamilelikte normal dendi:(

Çok korkuyorum ya doktorlar anlamıyorsa

Tansiyonuma bakıldı hep normal çıkıyor nabız 90 dı hamilelikte normal dendi:KK43:

100'e kadar normal kabul ediliyor nabız. Dediğim gibi, kardiolojiye bi gidin öncelikle. Nefes darlığı için bi akciğer grafisi iyi olurdu ama hamileymişsiniz radyasyon sıkınntı olur ama solunum fonksiyon testi de iş görür diye düşünüyorum.

Biraz kendinizi rahatlatmaya çalışın. Sakin olmaya nefes egzersizi yapmaya çalışın. Geçmiyorsa 3 poliklinik öneririm:

Kardiyoloji çarpıntı için
Göğüs hastalıkları nefes darlığı için
Bu iki servise bir gününüzü ayırarak gidebilirsiniz.
İkisi de temiz çıkarsa son çare psikiatri.

Geçmiş olsun.

Panik atak olmayasın canım? Miden de bulanıyor ve boğazında bir şey varmış gibi nefes almakta zorlandığın oluyor mu ?

Butun hamileligim carpinti nefes darligi cabuk yorulma el titremesi beyin yanmasi bacak uyusmasiyla gecti hepsinin psikolojik oldugunu dusunuyorum dogurunca geciyor merak etmeyin eskidende varmiydi bunlar hamile kalincami basladi?

Hamilelikte kansızlık olduğunda bu tip şikayetler oluyo

Panik atak gibi geldi bana.Hersey normalse bi psikyatra gitmelisin.Gecmis olsun canim rahat olmaya calis biseyin yok :super:

Anksiyete veya daha ileri boyutu panikatak olma ihtimaliniz var ama korkmayın çaresi var ins.duzelirsiniZ

Back