Kızlar selam ben normalde hiç hastalık falan düşünmezdim ve hastalıktan korkmazdım ama 4-5 aydır sürekli bir yerimde bir şeyler oluyor ve araştırıyorum iyice psikolojim bozuluyor ve doktora gidiyorum. 4-5 ay öncesinde hastaneye toplasan 2 kere falan gitmişimdir o da kan tahlili için yani genelde sağlık ocağına giden biriydim. artık hastanelere gidiyorum sonuç temiz çıkınca bu sefer başka noktaya geçiyor tekrar aynı döngü oluyor. dedem kansere yakalandığında başladı diyebilirim ama direkt buna mı bağlı bilmiyorum. mesela eskiden 3-5 gün boyunca baş ağrısı çektiğim oluyordu ama hiç sorun değildi, son birkaç aydır başım ağrısa beyin kanaması falan mı geçiriyorum diye düşünüyorum. sonra kolum bacağım falan karıncalanıyor iyice kendimi hasta hissediyorum. öncesinde de kalbim ağrıyor diye doktora gittim temiz çıkınca kafaya sardım galiba. 2 gündür de mememle ilgilenmeye başladım, sürekli kitle var mı diye kontrol ediyorum, elime bir şeyler geliyor gibi oluyor stresten her yerim sivilce doldu. nereyi düşünsem orada bir şeyler patlak veriyor gibi. var mı böyle olan? hayır hiç böyle değildim gerçekten tam tersi biriydim mesela çevremdeki biri doktor doktor gezerdi, sürekli evham yapardı ona şaşırırdım ama ben de onun aynısı oldum. kınadım mı bilmiyorum başıma geldi resmen.
aynı şeyleri yaşayan var mı? temiz çıktıkça başka yerler patlak verecek diye doktora da gitmek istemiyorum artık. 1 yıldır da evdeyim pek uğraşım yok o yüzden mi böyle oldu dersiniz? saçlarım da gittikçe beyazlıyor 23 yaşında olmama rağmen beyazlarımın sayısı aşırı arttı birkaç aydır